עבור לתוכן

למה אתם מעברים לנו הודעות הקשורות לתמיכה טכנית?מה זה הקטנוניות הזאת?

Featured Replies

פורסם

ריבונו של עולם תראו דף שלם עם הודעות המודיעות על בעיה טכנית זו או אחרת שנכתבו רק היום. הועברו לקטגוריות שכוחות אל!!!

דוגמא למספר הודעות שהועברו:

הועבר: בעיית rundll32

הועבר: בעית התקנה ב XP pro!! ,בבקשה עזרה.

הועבר: בעית אינטרנט

הועבר: ממש בעיה הXP נתקע איך שאני מדליק את המחשב- בום מסך שחור וזהו

ויש עוד הרבה כאלו

ידידי המנהלים תבינו אנחנו לא פורום עם קהילה ענקית שמפשטת לכל אורכו ורוחבו של הפורום

אנחנו קהילה קטנה [ואיכותית] שהאנשים שלה מתרכזים בקטגוריות מסוימות

חוץ מזיכרון שנשרף יש עוד הרבה תקלות בתחום הטכני

אם למשל יש לי בעיה בXP והוא לא עולה.אז תתפלאו זה בעיה טכנית

לא צריך להיות קטנונים ובגלל שיש לי בעיה בOS אז זה שייך לפורום התוכנה. לא זה בעיה בתפעול הטכני של המחשב !!!

גם ככה לדברים שלא קשורים לOC יש בקושי תגובה

ובאמת שניסינו בקטגוריה הספצפית זאת או אחרת. הבעיה ששם לא עונים בכלל

קצת התחשבות תודה

מה גם שלמשל נושא שלא הועבר =XP SP1 won't load »

פורסם

אם תסתכל בעמוד הראשי של הפורומים אתה תראה שפורום תמיכה טכנית נמצא תחת הקטגוריה "חומרה". משמע, הפורום הזה הוא פורום תמיכה טכנית בענייני חומרה בלבד!

ציטוט מתוך כללי פורום תמיכה טכנית (שאם עוד לא קראת, אני ממליץ לך לקרוא):

שים לב, כי בפורום זה ניתן לשאול לגבי בעיה בכל חומרה שהיא, בין אם מדובר בלוח אם, מעבד, זכרון, כרטיס מסך או כל רכיב חומרה אחר במחשב.

שים לב כי זהו הפורום היחיד בו ניתן לשאול שאלות הקשורות בפתרון תקלות טכניות בכל חומרה שהיא.

כל חומרה, לא תוכנה (או מערכת הפעלה, שגם נחשבת לתחום התוכנה).

פה זה המקום לשאול על כרטיסים שלא מגיבים, מחשב שלא עולה, משהו נשרף, וכו' וכו'. פעם שמעתי שאמרו שחומרה, בניגוד לתוכנה, זה מה שאתה יכול לבעוט בו. אז אם יש לך בעייה במה שאתה יכול לבעוט בו, זה המקום לשאול (בהנחה שהבעייה היא לא בגלל שבעטת בו).

כאשר יש בעייה שווינדוס לא עולה למשל, זה אכן בעייה טכנית כמו שאמרת, אבל לא בענייני חומרה! באתר יש פורומים אחרים (בענייני תוכנה או מערכות הפעלה כגון ווינדוס) שאם יש בעיות הקשורות אליהם, שם המקום לשאול עליהם. אני מבטיח לך שאם יש בעייה בווינדוס, אתה תקבל הרבה יותר תשובות בפורום ווינדוס מאשר פה בפורום תמיכה טכנית.

הסיבה שיש כ"כ הרבה ת'רדים בפורום הזה שמועברים, היא בגלל שמשתמשים לא טורחים ממש לקרוא את החוקים, ולא יודעים שזהו לא המקום לשאול על בעיות בתוכנה, אלא רק בחומרה.

ודבר אחרון- המודר של הפורום הזה עושה עבודה מצויינת בניהול הפורום. גם מקצועי מאוד, ותמיד עוזר. רק תשבוחות יש לי אליו. ;)

פורסם

אין לי מה להוסיף, תשובה נכונה.

ותודה על התשבוחת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים