עבור לתוכן

בעיה באוזניות 5.1 של ZALMAN

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם .

לפני כמה זמן (באמת שבלי כל סיבה ) התחילה לצוץ לי בעיה מוזרה באוזניות :

כמו שאתם יודעים יש שישה רמקולים באוניות הללו , ומשום מה (אלוהים יודע למה ) הרמקול המרכזי בצד ימין לא עובד !

כמובן שהדבר מעצבן אותי מאוד ! במשחקים זה משפיע מאוד... אז ניסיתי לתקן את הבעיה במספר דרכים :

1) בדקתי את האווזניות אצל חבר והם עבדו 100% !

2) עידכנתי דריברים של הסאונד . ( לא עזר..)

3) ניסיתי לשנות את החיבורים למחשב..אך לפי החוברת ולפי הנשמע הם מחוברים בסדר הנכון .

**יש לציין שאלה אוזניות חדשות שקיבלתי רק לפני יומים ! , אין בהם פגמים ולא עברו התעללות .

עזרה בבקשה...אני מתחרפן ! :xyxthumbs:

פורסם

שלום לכולם .

לפני כמה זמן (באמת שבלי כל סיבה ) התחילה לצוץ לי בעיה מוזרה באוזניות :

כמו שאתם יודעים יש שישה רמקולים באוניות הללו , ומשום מה (אלוהים יודע למה ) הרמקול המרכזי בצד ימין לא עובד !

כמובן שהדבר מעצבן אותי מאוד ! במשחקים זה משפיע מאוד... אז ניסיתי לתקן את הבעיה במספר דרכים :

1) בדקתי את האווזניות אצל חבר והם עבדו 100% !

2) עידכנתי דריברים של הסאונד . ( לא עזר..)

3) ניסיתי לשנות את החיבורים למחשב..אך לפי החוברת ולפי הנשמע הם מחוברים בסדר הנכון .

**יש לציין שאלה אוזניות חדשות שקיבלתי רק לפני יומים ! , אין בהם פגמים ולא עברו התעללות .

עזרה בבקשה...אני מתחרפן ! :xyxthumbs:

איך קוראים לזה נוו שכחתי אהה אחריות!!! :bash:

פורסם

הוא אמר שזה עובד במחשב של חבר שלו. אז מה הוא יעשה, יביא את זה למעבדה והם יחברו וזה יעבוד מעולה? מה יצא לו מזה?

נסה למחוק את הדרייברים ואז לעדכן את החדשים.

תבדוק בפקדים הבסיסיים של הווינדוס אם הערוץ הזה מופעל (לא muted ולא מוחלש עד הסוף).

פורסם

יכול להיות שהחיבור של הכרטיס קול נדפק.

פורסם
  • מחבר

תגיד אתה יודע לקרוא ? הבעיה היא לא באוזניות ! הם עובדות בדוק אצל חבר...

נ.ב

אני עכשיו מוריד דריברים חדשים..נראה מה יהיו התוצאות...

פורסם

טעות חשבתי שהם לא עובדות וזה בדוק 100% אולי תרצחו אותי? אתם יודעים שם בכיכר העיר לתלות אותי? מה אתם אומרים?

אז זה רק דרייברים או שתחזור לקודמים או שתמחק קודמים ואז תתקין חדשים.

פורסם
  • מחבר

!!! :bash:

אתה זה שמנסה לרצוח אותי...

נ.ב

עידכנתי דרברים מהדיסק של הלוחאם וזה לא עזר... מישהו יכול לתת לי לינק לדריבר צד שלישי או משהו כזה ? או לפחות משהו שיפעל...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים