עבור לתוכן

האם יש יתרון ל-AMD מול INTEL בכל הקשור לתוכנות עיבוד גרפי (Photoshop/Illustrator

Featured Replies

פורסם

האם בכל הקשור לעיבוד גרפי (ללא קשר למשחקים, OC, סרטים) יש יתרון מובהק כלשהו למעבדי AMD או INTEL?

תודה רבה מראש.

פורסם

תלוי בדגמי המעבדים.

על אילו דגמים חשבת?

פורסם
  • מחבר

עדיין לא התחלתי לתכנן מפרט. בגדול, חשבתי ללכת לכיוון של quad core. מה שיש לי כרגע לא ממש שווה איזכור...

פורסם

לא פחות חשוב זה באיזה תוכנה ספציפית הכוונה , ואיזה מערכת הפעלה 32bit או 64 bit ?

בכל מקרה אם אתה רוצה היום quad core אין לך הרבה אפשרויות

פורסם

אם נתחשב בעובדה שהתוכנות שתשתמש בהם יודעות לנצל ארבע ליבות..

אז כרגע יש פתרון רק לINTEL..עוד כמה חודשים גם AMD תוציא פתרון שכזה..

פורסם
  • מחבר

התוכנות שירותו על המחשב הן Photoshop, Illustrator, Indesign בעיקר. אני די מתלבט לגבי הנושא של 32 או 64 ביט משום שאם אני לא טועה, ההיצע מבחינת מעבדי 64 ביט מוגבל (או שאני טועה). הנטיה שלי לקחת 64 ביט היא בעיקר בגלל ששם אוכל להשתמש בכמות גדולה יותר של Ram. השאלה שאני מעלה היא גם מההיבט הטכני וגם לגבי ניסיון - אם למישהו יש ניסיון בעבודה עם מעבדים כאלו או אחרים והוא יכול להמליץ על משהו מסוים שיש לו איתו ניסיון חיובי או שלילי. כעיקרון, כל דבר שאקנה יהיה טוב יותר ממה שיש לי עכשיו, אבל בעיקר חשובה לי התאימות קדימה לעתיד והאפשרות לשדרג בהמשך הדרך. אני מקווה שאני לא גולש לתחום של פורום המפרטים - העליתי את השאלה לפורום הזה מכיוון שחשוב לי לקבל חוות דעת מאנשים שעוסקים בתחום.

תודה רבה

פורסם

אתה קצת מתבלבל....כל המעבדים "החדשים" הם 64 ביט...

הכוונה הייתה במערכת ההפעלה..

פורסם

ההיצע בתקופה הזאתי כבר מתחיל להיות מגוון ותדירות בעיות התאימות קטן.

למרות זה אם אתה רוצה x64 (במחשבה שניה גם x32) בימים אלו הXP עדיפה, לפחות עד שיצא SP לויסטה.

בכל אופן אתה מקדים את הזמן שלך, אתה יודע איך זה כל מה שקשור לטכנולוגיה ומחשבים, מה שנכון היום עוד שבוע לא יהיה נכון.

בתמונה הכוללת אפשר לראות (וכל הפרו-amd יקפצו) שאינטל בהובלה אבל אי אפשר לדעת מה יהיה ב100%. אם אתה קונה היום ואתה רוצה ליבה-מרובעת אז כמובן שזה אינטל הרי לAMD עדיין אין מעבדים כאלו (רק באוגוסט יהיה להם)

פורסם
  • מחבר

כן, בהחלט התבלבלתי, לא הייתי ממש סגור על זה שכל המעבדים החדשים הם 64 ביט; אני כנראה צריך לעשות עוד קצת שיעורים...

בכל מקרה, ידעתי של-AMD עדיין אין מה להציע בתחום מרובעי-הליבה. ברור לי גם שמה שלא אחליט לקנות, הוא יתיישן מהר מאד,

הרי אין לזה סוף, אבל במוקדם או במאוחר אהיה חייב לשדרג את המחשב, כך שהייתי מעוניין לקבל איזושהי החלטה בנדון.

אם אני לא טועה (ומאד יכול להיות שאני שוב מתבלבל) אם אתקין גרסת 64 (של XP, אין לי כוונה להתעסק עם ויסטה בקרוב)

לא עלולה להיות בעייה של התאמת תוכנות? או שרוב הדברים היום כבר מתאימים ל-64?

אני יודע שלתוכנות שונות יש פרמטרים שונים שמשפיעים יותר על הביצועים שלהן (כמו למשל סוג המעבד ביחס ל-Illustrator

או כמות ram ב-Photoshop) ולכן אני מחפש המלצה כלשהי (גם דברים שכדאי להתרחק מהם בכל מחיר יתקבלו בברכה....)

שוב, תודה רבה.

פורסם

90 אחוז מהתוכנות תואמות.

תלך על בטוח:

תנסה להכין לעצמך רשימה של כל התוכנות שאתה מתכוון להתקין, תעבור אתר-אתר ותראה אם יש להם גירסא מותאמת ל64.

אל תסמוך על מה שאחרים אומרים לך פה בפורום לגבי זה כי זה לא מדע מדוייק

פורסם
  • מחבר

תודה event, רעיון טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים