פורסם 2003 בפברואר 1322 שנים יש לי רמקולים בדיוק כמו שלך, YAMAHA נכון ? אני גם בדעה שהכי טוב והכי כיף והכי משתלם זה לעגל אותם לבד, כבל IDE 80 גידים עולה כאן 10-15 ש"ח (כאן זה בחדרה ) עם גליל איזולירבנד אחד, בואו נגיד שאפשר לעשות שלושה כבלים, ועוד נשאר קצת, גליל איזולירבנד עולה כ-5 ש"ח..... בעוד מספר דקות אעלה לפה תמונות של כבלים עגולים שלי :)
פורסם 2003 בפברואר 1322 שנים כן יש לי את ה-Yamaha YSTMS201 מעולים,ומחירים זה בערך ככה:2 מטר צינור גינה שקוף כמו שאני השתמשתי בקוטר 15-19 - 10ש"ח {ב-2 מטר צינור אפשר לעגל בערך 5 כבלים של IDE ATA,אני הכנתי עם 2 מטר צינור: 1כבל IDE ATA100, כבל אחד של פלופי, 1 כבל של ATA66, ועוד אחד של ATA133 ונשאר לי עוד קצת צינור.סכין יפנית איכותית לחיתוך הצינור והכבלים - 10ש"חגליל איזולירבנד שלא נגמר ומספיק למאות כבלים - 5ש"ח
פורסם 2003 בפברואר 1322 שנים לדעתי הצינור לא הכי יפה ורק עושה אותם עבים יותר ופחות גמישים. אני ליפפתי את שלי באיזולירבנד.
פורסם 2003 בפברואר 1322 שנים לי אין הרבה ברירות, ניסיתי כבר עם איזולירבנד ובגלל ההזעה שלי בכפות הידיים זה פשוט לא הצליח לי! :veryangry: אז השתמשתי בצינורית שקופה.
פורסם 2003 בפברואר 1322 שנים והקנויים הרבה יותר יפים מאלה שעושים לבד...הצחקת אותי, הקנויים הם סתם כבלים דקיקים ומכוערים ויותר מידי ארוכים, ואין להם שום צורה, והפיזור חום שלהם גרוע.תראה את הכבלים שלי: {ואז תגיד מה יותר יפה, תסתכל במיוחד על התמונה השנייה}\מצטער אבל אני עדיין חושב שהקנויים יותר יפיםזה די מכוער (לדעתי) הצינור החתוך הזהזה שרואים את החוטיםהסלוטפייפ בקצההרבה יותר יפה כבל דק עם סיכוך (וגם איכותי יותר)
פורסם 2003 בפברואר 1322 שנים הקטע פה זה לא היופי,הקטע זה כמה זה באמת מועיל ועל זה תצריך להתווכח,אין הרבה הבדל בין מוכן לקנוי חוץ מזה שקנוי נראה לרוב קצת יותר טוב.אחרי הכל שתהם עושים אותה פעולה.
פורסם 2003 בפברואר 1322 שנים והקנויים הרבה יותר יפים מאלה שעושים לבד... הצחקת אותי, הקנויים הם סתם כבלים דקיקים ומכוערים ויותר מידי ארוכים, ואין להם שום צורה, והפיזור חום שלהם גרוע. תראה את הכבלים שלי: {ואז תגיד מה יותר יפה, תסתכל במיוחד על התמונה השנייה}\ החוט הזה נראה יותר ארוך מן הרגיל. הוא באמת ככה או שרק אני חושב. אפשר עטוף את הכניסות עם איזה נייר דבק ואז לצבוע את הצינור בעזרת ספריי. יכול לצאת מעניין
פורסם 2003 בפברואר 1322 שנים הקטע פה זה לא היופי,הקטע זה כמה זה באמת מועיל ועל זה תצריך להתווכח,אין הרבה הבדל בין מוכן לקנוי חוץ מזה שקנוי נראה לרוב קצת יותר טוב.אחרי הכל שתהם עושים אותה פעולה.זה לא ממש נכוןכבר עשו בדיקת מהירות עם כל מיני כבלים של חברות שונות ובתצורות שונות (עגולים עם סיכוך בלי סיכוך סתם כבלים או כבל עגול home made) והיו הבדלים די גדוליםאני לא ממש זוכר את האתר אבל בין הכבל העגול בלי הסיכוך (ההכי גרוע) לכבל העגול עם סיכוך (ההכי טוב) היה הבדל די משמעותי במהירותלמישהו יש אולי לינק להשוואה כזאת?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.