עבור לתוכן

מה שראיתי היום בקוסמוס מערב ראשלצ

Featured Replies

פורסם

הייתי היום עם המחלקה שלי של הצבא בראשון בבאולינג

וקצט הקדמתי אז החלטתי ללכת לקוסמוס לראות את המסך החדש שאני מזמין (lg700p) אומנם לא ריאיתי אותו שם אם כי היה ניתן להזמינו.

וראיתי שהם מוכרים שם כבלים IDE עגולים (כחולים) ב50 ש"ח!!! מה דעתכם?

פורסם

זה כבלים פשוטים בלי סיכוך

אתה יכול לקנות ב-90 שקל שני כבלים עגולים IDE וכבל פלופי אחד (לפחות לפני חצי שנה זה עלה ככה)

לא ממש מיוחד

פשוט כבלים מאיכות ירודה יותר

פורסם

ראיתי היום גם בבאג כבלים עגולים

לא משהו מיוחד הכי טוב להכין לבד!

פורסם

ואני ראיתי ממש באותו קוסמוס RIVA TNT 2 M64 ב-700 שקל!

LOL

הם כאלה לא מעודכנים...

תחשבו שאנשים עלולים לקנות את זה!!!

פורסם

תחשבו שאנשים עלולים לקנות את זה!!!

עלולים ?!

אנשים קונים את זה!!

פורסם

ראיתי פעם מוכר למישהו מחשב עם TNT בקוסמוס, אני לא יודע באיזה מחיר אבל זה היה TNT.

בכל מקרה כמו שמפיסטו אמר הכי טוב להכין לבד, 50 שקל בשביל חוט כזה זה קצת מיותר ...

פורסם

כבל IDE 80 גידים לא עגול עולה קרוב ל-50 שקל...

פורסם

והקנויים הרבה יותר יפים מאלה שעושים לבד...

פורסם

כמה עולה 80 גידים רגיל?

פורסם

flat cable ata100 רגיל עולה בסביבות 20-25 שקל

ולגבי המעודלים לא שווה לעשות אותם לפי דעתי עדיף לקנות עם סיכוך בסביבות ה 50 שקל כי הם גם יותר ערוכים מאשר אלו שאתה עושה מFLATCABLE רגיל כי הרי כשאתה עושה בצמך אתה מסובב את הכבל והוא נהיה ליותר קצר.

פורסם

כמה עולה 80 גידים רגיל?

15 ש"ח בחנות השכונתית והוא ATA 100 :)

פורסם

flat cable ata100 רגיל עולה בסביבות 20-25 שקל

ולגבי המעודלים לא שווה לעשות אותם לפי דעתי עדיף לקנות עם סיכוך בסביבות ה 50 שקל כי הם גם יותר ערוכים מאשר אלו שאתה עושה מFLATCABLE רגיל כי הרי כשאתה עושה בצמך אתה מסובב את הכבל והוא נהיה ליותר קצר.

באותו אופן אפשר להגיד שלא שווה להכין חלון לבד כי זה מלכלך ולא תמיד ייצא מוצלח, לקנות פאנבאס כי חוטים מולחמים יעשו בלאגן

פורסם

לא הבנתה למה שהתכוונתי .

אני תומך מאוד בכל הקשור להכין בעצמך את הMODING אבל בעניין של הקבל לפי דעתי זה לא הדבר הכי שימושי מכיוון שמהלך ההפרדה של הגידים בקבל ATA100 ניתן בקלות לפגוע באחד מהם ואז אתה יכול לחוות בעיות עם הכונן קשיח וכו'.

ואני הכנתי קבל והוא עובד טוב מאוד, אבל כמו שאמרתי לאלו שיש להם מארזים CHIEFTEC MIDI OR FULLTOWER זה לא יהיה שימושי בשבילם כי הקבל מתקצר באופן משמעותי ולא ניתן לחבר שניי התקנים אליו. אז לא הייתה לי ברירה אלה לקנות אחד מוכן.

למרות שניסיתי למצוא 60ס"מ קבל FLAT ATA100 אבל מסתבר שאותם עוד יותר קשה להשיג.

פורסם

זה כיף לא נורמלי לעגל כבלים, פראייר כל מי שרוכש את הראונדד.

פורסם

והקנויים הרבה יותר יפים מאלה שעושים לבד...

הצחקת אותי, הקנויים הם סתם כבלים דקיקים ומכוערים ויותר מידי ארוכים, ואין להם שום צורה, והפיזור חום שלהם גרוע.

תראה את הכבלים שלי: {ואז תגיד מה יותר יפה, תסתכל במיוחד על התמונה השנייה}\

Image18%2EJPG

Image27%2EJPG

IMG%5F0014%2Ejpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים