פורסם 2007 ביולי 518 שנים אני מחפש תוכנה(כי בראוטר שלי אי אפשר) שתיתן לי לשלוט על ההגבלות של שליחה/קבלה של כל מחשב ברשת...קיים כזה דבר?
פורסם 2007 ביולי 518 שנים Netlimiter.תוכנה שאיתה אתה יכול להגביל את מהירות האינטרנט שיישומים מסויימים משתמשים.היא עולה כסף, אך יש תקופה חינם.
פורסם 2007 ביולי 518 שנים מחבר כן כאילו שאני לא מכיר את NET LIMITER...העניין שהוא לא מגביל את המחשבים ברשת...
פורסם 2007 ביולי 518 שנים מחבר אוקי אז אחרי שאני אתקין אותו על כל מחשב...ראיתי שמה NETWORK MANAGER אבל יש שמה דברים לא קשורים בנתיים...אחרי שאני אתקין בעוד מחשבים הם יופיעו שמה?
פורסם 2007 ביולי 518 שנים לא אתה אתה תוכל להגביל את המהירות במחשב הספציפי בו הותקן וכך זה יעזור לך לשלוט על המהירויות של המחשבים שמחוברים לרשת שלך....
פורסם 2007 ביולי 818 שנים CFOS SPEED בגרסת הרשת . יכול לבצע את הפעולה הזאת . וגם פעולה מאד מתקדמת של traffic shaping שזה סוג של QoS אבל מאד חכם .
פורסם 2007 ביולי 818 שנים מחבר התקנתי את זה רק על מחשב אחד ואני לא מוצא את האפשרות לשלוט על המהירות של שאר המחשבים ברשת
פורסם 2007 ביולי 918 שנים תחזור על ההודעות ותראה...אתה צריך להתקין את התוכנה על כל מחשב ומחשב שיש לך ולא רק על מחשב אחד..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.