פורסם 2007 ביולי 518 שנים איך אני מבטל את ההודעה למטה "המחשב שלך עלול להמצא בסיכון"?שאני למשל מבטל את העדכונים האוטומטים של הווינדוס קופץ לי בלון כזה ליד השעוןאיך אני לעזעזעל מבטל את זה?
פורסם 2007 ביולי 518 שנים למה אתה רוצה לבטל את העדכונים האוטומטיים?למה יש את ההודעה?סתם? בעקרון כל הדברים במרכז האבטחה אמורים לפעול.
פורסם 2007 ביולי 518 שנים 1. אנשים רוצים לעזור - לא צריך לדבר ככה.2. לחיצה ימנית בשורת המשימות > מאפיינים > שורת המשימות > התאמה אישית > פה תגדיר את זה על "הסתר תמיד" >אישור ואישור. כעת הסמן קיים אבל לא תראה את הבלון יותר.
פורסם 2007 ביולי 518 שנים 1. אנשים רוצים לעזור - לא צריך לדבר ככה.2. לחיצה ימנית בשורת המשימות > מאפיינים > שורת המשימות > התאמה אישית > פה תגדיר את זה על "הסתר תמיד" >אישור ואישור. כעת הסמן קיים אבל לא תראה את הבלון יותר.אם אני לא טועה' date=' זה רק יסתיר את האייקון ולא את ההודעה.ואם זה כן מסתיק את ההודעה, זה גם לא יתריע לו כשהפיירוול שלו לא עובד, והרשימה של הוירוסים לא מעודכנת, שלדעתי זה חשוב מאוד.בכל אופן, הדרך שאמורים לבטל את זה, זה להיכנס ללוח בקרה, SECURITY CENTERבצד שמאל -> CHANGE THE WAY SECURITY CENTER ALERTS MEותוריד את ה- V מ AUTOMATIC UPDATES.ואם אתה רוצה התראות לגבי הפיירוול והאנטי וירוס, תסמן אותם ב- Vכמו בתמונה.[attachment deleted by admin']
פורסם 2007 ביולי 518 שנים למה אצלי אי אפשר ללחוץ על האפשרות לשנות את האופן של ההתרעות? ז"א זה כתוב אבל בלי אפשרות ללחוץ.
פורסם 2007 ביולי 518 שנים תנסה להיכנס ל REGISTRY:HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE \Microsoft\Security Centerיש לך שם UpdatesDisableNotifyתשנה את הערך שלו מ 0 ל 1.
פורסם 2007 ביולי 518 שנים תעשה לחיצה כפולה על UpdatesDisableNotify, זה יפתח לך חלון, ושם תשנה את הערך מ-0 ל- 1. אם זה לא עוזר, אז לא יודע מה להגיד לך.
פורסם 2007 ביולי 518 שנים אני חושב שכולכם לא הבנתם את הבחור....תקנה XP !!!!כשיהיה לך חוקי הוא לא ייתן לך את ההערות האלה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.