עבור לתוכן

Linksys WRT54GL מתחבר אבל לא מאפשר גלישה

Featured Replies

פורסם

אז ככה קודם כל, אני מחובר לכבלים עם נטוויז'ן, ויש לי את הראוטר כבר חודשיים בהם הוא עבד בלי בעיות מיוחדות (בעצם, בהתקנה הראשונית הוא לא עבד עד שלא הגדרתי בכרטיס הרשת כתובת IP ו-DNS ספציפית, אבל אחרי זה לא הייתה בעיה).

כבר כמה ימים שיש מצבים שבהם אני מנסה להכנס לאתר כלשהו והדפדפן מתעכב זמן ארוך עד שהדף נטען (זה קורה עם אתרים שונים), ובמקביל אני מבחין בירידה במהירות ההורדה בP2P. אחרי שהדלקתי וכיביתי את המודם והראוטר בתקווה שחיבור מחדש יפתור את הבעיה נוצר מצב מוזר שבו הראוטר מתחבר לאינטרנט - אבל אני לא מצליח לגלוש, לא במחשב הנייח שמחובר בכבל ולא במחשב נייד שמתחבר אלחוטית. עברתי עם נציג תמיכה טכנית של נטוויז'ן על כל ההגדרות, זה מופיע להם שהראוטר אכן מחובר, אבל בפועל לא ניתן לגלוש.

בנוסף, כשאני מנסה לבצע REPAIR ל-LAN שלי הוא לא מצליח לנקות את הDNS CACHE. אין לי מושג אם זה קשור.

כרגע הנייח מחובר ישירות למודם של הכבלים אבל אני זקוק לרשת האלחוטית. אני אשמח מאוד לתגובות ענייניות ומהירות כי אני צריך לפתור את הבעיה הזאת ומהר...

פורסם

אין לי נסיון עם הנתב הזה ספציפית, אבל אם הוא מצליח להתחבר אבל אין גלישה בכלל מה שבד"כ עוזר זה איפוס מלא והגדרה מחדש, גם אם עברת על כל ההגדרות ונראה תקין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים