עבור לתוכן

גיימספוט קבעו: 8800GTS משתלם הרבה יותר מ2900XT

Featured Replies

פורסם

גם TOM's מזמן קבעו שה640MB יותר משתלם.

ואתה צודק, אין שום רע מלהעדיף או לאהוב חברה מסוימת, ואם אתה כל כך "אוהב" חברה שאתה מחליט רק לקנות מהמוצרים שלה - תעשה זאת, אבל אל תפיל אחרים בפח.

אני גם אוהב את החברות הגדולות (אני בן אדם תעשייתי ^^), אני מעדיף את אינטל וNV אבל עכשיו קניתי כ. מסך של ATI (ה1950XT) כי אני יודע שבטווח המחירים שלו הוא הכי טוב.

פורסם

אני מסכים איתך, אבל למה לכלול אותי ברשימת המועמדים לפאנבויס ? ???

:lol: :lol: :xyxthumbs::yelclap:

דניס פאנבוי :lol::screwy:

רגע,גם אני ברשימה???? :pissed::lol:

פורסם

צריך לעשות רשימה של פאן בויזים או פשוט לשים טלאי ירוק בכל הודעה של פאן בוי ואז יהיה קל לזהות אותם

אני חיכיתי 7 חודשים מזורגגים ל 2900

ממש לפני ש2900 יצא הייתה ירידה של הדולר ל 3.9 שלא יכולתי להסס ובגלל הביקורות הרבות שאמרו שהוא לא כזה מוצלח ומהירידות מחירים החדות החלטתי ללכת על ה 8800GTS

פורסם
  • מחבר

"נשמעים קצת חד צדדיים". אל תקחו ללב.

פורסם

צריך לעשות רשימה של פאן בויזים או פשוט לשים טלאי ירוק בכל הודעה של פאן בוי ואז יהיה קל לזהות אותם

אני חיכיתי 7 חודשים מזורגגים ל 2900

ממש לפני ש2900 יצא הייתה ירידה של הדולר ל 3.9 שלא יכולתי להסס ובגלל הביקורות הרבות שאמרו שהוא לא כזה מוצלח ומהירידות מחירים החדות החלטתי ללכת על ה 8800GTS

הדבר היחיד טוב שיצא מזה ככל הנראה שקנית אותו בזול יותר.

אורי, הידיעות הבלעדיות שאתה מביא מפוזילה מעניינות את הפרה ברפת וגם זה לא בטוח.

פורסם

לא לרדת לרמה נמוכה בבקשה.

פורסם

קיצר אני מאמין שה 2900XT יעבור את ה GTS 8800640 ,למרות שראיתי כמה ביקורות שגם עכשיו הוא עובר בהם .

פורסם

גם אני מקווה.

פורסם

בינתיים הכל נראה טוב,

המחיר של ה2900XT ירד ל2130 ש"ח (לאומת 8800GTS 640MB שעולה 1899 ש"ח),

יצאה (ונמכרת בארץ) מערכת קירור חדשה לכרטיס ה2900XT שאמורה לקרר את הכרטיס יותר טוב (כתבתי כתבה על זה),

יצאה גירסא חזקה יותר של הכרטיס עם מהירויות שעון חזקות יותר ו1GB זיכרון, הגירסא הזאתי עולה 2663 ש"ח (רק בח"ול, כולל מס ומשלוח, כתבתי על זה גם כתבה),

ולסיום, דרייברים חדשים יוצאים ומשפרים את הכרטיס, כל דרייבר, 10%.

העתיד של הכרטיס הזה לא נראה ורוד יותר, והוא אפילו יוכל להחזיק יותר טוב בDX10 לאומת הGTS כי הוא יותר חדשני

פורסם

אוי ואבוי כמה "אני,אני,אני" בהודעה אחת. אני רואה שיש לך באמת יותר מדי הערכה עצמית.

אם עדיין לא הבנת אין קירור חדש ל2900XT שעולה יחד איתו 2160 שח.

ה2900XT המשודרג משפר ביצועים בצורה זניחה ועולה הרבה יותר.

מה הקשר בין הזמן לכוח הכרטיס?

8600GT חזק יותר מה7950GX2 ? הרי ה8600 חדש יותר אז הוא צריך להיות חזק יותר לא?

שום אמת בטענה הזו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים