עבור לתוכן

שאלה לגבי מעבד אינטל או amd, מה עדיף מביניהם?

Featured Replies

פורסם

מה עדיף: Athlon 64 4600+

או Core 2 Duo E6420

פורסם

ברור שintel ahi ואים אתה רוצה להביא מעבד טוב לך על זה Intel Core 2 Duo E6600 (S775) - 2.4GHz 1066MHz 4MB Shared Cache 64bit ה הוא המעבד הכי מועדף היום בשוק אחי והוא מעבד ממש חזק למישחקים

Box - 3Y Warranty

פורסם

לאיזה שימושים?

האם התקציב מגביל?

פורסם
  • מחבר

השימוש הוא לאופיס וגרפיקה (פוטו שופ וכדומה - לא משהו ברמה גבוהה מידי)

ההתלבטות שלי האם לקחת מעבד פשוט יותר של amd (נאמר 3800) ובהפרש לקחת כרטיס מסך יותר חזק

או לקחת מעבד חזק יותר ואם כן אז מה עדיף ביניהם

פורסם

פוטושפ מנצל טוב מאוד מעבד וזיכרון הוא פחות מצריך כרטיס מסך חזק.

פורסם

לפי דעתי ה E6420 יספיק לך.

אבל מצד שני המחיר בינו ל 6600 הוא משהו כמו 100 שקל ... אז איך שנראה לך .

בכל מקרה שניהם יעשו את העבודה טוב יותר מה AMD..

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות :yelclap:

פורסם

השימוש הוא לאופיס וגרפיקה (פוטו שופ וכדומה - לא משהו ברמה גבוהה מידי)

ההתלבטות שלי האם לקחת מעבד פשוט יותר של amd (נאמר 3800) ובהפרש לקחת כרטיס מסך יותר חזק

או לקחת מעבד חזק יותר ואם כן אז מה עדיף ביניהם

לצרכים שלך 4600 יספיק בהחלט, חבל לזרוק את הכסף על C2D במיוחד שאתה מרכיב מחשב בסיסי וללא OC.

אגב: לא בכל משימה אינטל טובים יותר, תחסוך את הכסף בזיכרון RAM או ספק טוב, כרטיס מסך טוב יותר.

השילוב של לוחות זולים+מעבדי AMD יותר משתלם לכל מה שיש לאינטל להציע.

פורסם

לא בדיוק. לוחות אם זולים יש למעבדי C2D גם ומעבדים מעולים וזולים גם.

פורסם

לא בדיוק. לוחות אם זולים יש למעבדי C2D גם ומעבדים מעולים וזולים גם.

אם הוא לא מבצע אוברקלוק, כל מעבדי C2D מתחת ל-E6600 מובסים ע"י מעבדי AMD ביחס מחיר/ביצועים.

פורסם

לא בדיוק. הE2160 בכלליות טוב יותר מהX2 3800 ועולה משהו כמו 40 שח יותר(לא הבדל של מאות שקלים לכן הבדל כמעט זניח).

בתנאי שאתה לוקח כאפשרות עתידית/עכשוית לOC ומתחשב גם ביישומים שונים ולא רק משחקים(בהם המעבדים שווים) אז להוציא 40 שח נוספים זו אופציה יותר מריאלית.

פורסם

אני אומר לך בחורציק אני עם 4200 זה מספיק להכול 4600 זה מעבר אפילו

פורסם

אני אומר לך בחורציק אני עם 4200 זה מספיק להכול 4600 זה מעבר אפילו

צודק! אנשים ממליצים על C2D כאילו מדובר על Must, מזכיר לי את התקופה שכולם היו קופצים: "פנטיום 4, פנטיום 4..." :s07:

פורסם

צודק! אנשים ממליצים על C2D כאילו מדובר על Must, מזכיר לי את התקופה שכולם היו קופצים: "פנטיום 4, פנטיום 4..." :s07:

זה מה שקרה איתי הייתי נוב (גיל 10)לא ידעתי שמעתי כולם "פנטיום 4 זה הכי טוב" למרות שהAMD קרעו להם תצורה וקניתי את הפנטיום ונדפקתי... מה לעשות אנשים מטעים הרבה

פורסם

זה לא קשור בכלל כי המצב הקיים הוא לא כמו עם הP4 שהיה לפני כן.

במצב הנוכחי אלו AMD שצריכים לרוץ אחרי הטכנולוגיה שINTEL פיתחו. בגלל זה הם הורידו את מחירי המעבדים שלהם בעשרות אחוזים אם לא יותר כדי להתחרות איתם במחיר כי באיכות הם לא יכולים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים