פורסם 2007 ביולי 318 שנים זה המודינג הראשון שלי... אז קצת רחמים אם כתבתי משהו לא נכון... המחשב הוא פנטיום 4 (אני לא יודע יותר מיזה על הלוח M)512 ראם (לפי דעתי זה DDR)כרטיס קול כרטיס קול Live 5.1וCreative- הכי זול שיש, כיוון שזאת הבניה הראשונה לא רציתי סתם להוציא כסף...חשבתי לקנות את הכרטיס הגרפי הזה- nVIDIA GeForce PX6200TC 256MBוLeadtek אבל אני לא סגור עם זה מה שאני צריך.ממה שהבנתי לכרטיס הזה יש יציאה של HDTV מה שיאפשר לי בעתיד לחבר אותו לLCD.תודה מראש
פורסם 2007 ביולי 318 שנים מחבר דניס- מה?! אין לי מוסג מה אתה שואל.אז זה לא משנה איזה כרטיס אני מזמין? זה יכול להיות גם הכרטיס הכי זול שיש?
פורסם 2007 ביולי 318 שנים דניס- מה?! אין לי מוסג מה אתה שואל.אז זה לא משנה איזה כרטיס אני מזמין? זה יכול להיות גם הכרטיס הכי זול שיש?מה שדניס שואל זה באיזה אפיק חיבור אתה רוצה שיהיההכרטיס ? PCI-E ,AGP ,אחד מהשניים.
פורסם 2007 ביולי 318 שנים זה המודינג הראשון שלי... אז קצת רחמים אם כתבתי משהו לא נכון... מה הקשר בין שרשמת לבין מודינג ?
פורסם 2007 ביולי 318 שנים תקנה GeForce 8500 או GeForce 8400. הם טובים בהצגת סרטי HD (ה-8400 יותר זול).
פורסם 2007 ביולי 318 שנים חשוב לדעת את שאר המפרט בכדי שנדע מה להמליץ לךתוריד את התוכנה EVEREST מהאתר ותחזור אלינו עם תשובה
פורסם 2007 ביולי 318 שנים מחבר הEVEREST לא יעזורזה המצב שבוא נמצאה כרגי המחשב....איזה אינפורמציה נוספת אתה צריך? אולי אני יכול להוציא עוד משהו...[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.