עבור לתוכן

GECUBE RADEON HD2900XT BEAT GEFORCE 8800GTS 640MB AT EVERY GAME AND TEST

Featured Replies

פורסם

^^^

את האתר GameSpot תשאיר לבקורות על משחקים, ולא על חומרה.

ולא הגזמת בכלל עם הפילטרים חח..

• תגובות 57
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה היחיד שמוצא בעיה שgamespot יעשו ביקורות על חומרה. הם עושים את זה טוב מאוד.

אני כבר מת לראות את התגובה שלך לתרד "AMD פשטה את הרגל" שלפי התחזיות יפתח בעוד שנה-שנתיים מקסימום, בקצב הנוכחי.

אולי אחרי תרד כזה יכנס קצת הגיון לשכל המלא סמי-AMD שלך.

פורסם

באמת שאין לך על מה לריב איתו, הוא תמיד יחפש תירוצים. זוהי דרך "הפאנבוייזם".

אפילו AMD מודעת למצב שלה בשוק ה HE, ולכן היא מתכוונת לסגת משוק ה HE ולפנות לשוק ה ME כמין סוג של "מפלט אחרון".

פורסם
  • מחבר

אני מעדיף את ATI על פני NVIDIA, ואת AMD על פני אינטל בהרבה, לא אפרט למה אבל אני גם רואה את האמת גם אם אני לא אוהב אותה.

נכון לעכשיו ה HD2900XT משתפר, ועוד כמה שיפורים קטנים כאלה או אפילו אחד מרכזי יגרמו לו ממש לככב במכירות, וחוץ מזה כרטיס HE נועד להפעיל את כל האיכות המרבית ברזולוציות אקסטרמליות אחרת על מה לשלם 4000??? על כרטיס שלא זז על HIGH???

הMID RANGE של הדור הקודם הוכחו ככרטיסים הכי יעיל עבור הכסף, וכמה אני רוצה שATI תחזור לככב כמו עם הRADEON X1950XTX והX1900, ללא ספק הכרטיסים הטובים והחזקים בעולם עד ליציאת הגיפורס 8800.

[br]פורסם בתאריך: 4.07.2007 בשעה 00:28:51

באמת שאין לך על מה לריב איתו, הוא תמיד יחפש תירוצים. זוהי דרך "הפאנבוייזם".

אפילו AMD מודעת למצב שלה בשוק ה HE, ולכן היא מתכוונת לסגת משוק ה HE ולפנות לשוק ה ME כמין סוג של "מפלט אחרון".

במקומך, לא הייתי מזלזל בAMD היא מצב קשה, אבל גם בעבר AMD הייתה במצבים קשים מאוד ועברה אותם, ואני לא רוצה לחשוב איפה היינו בלי AMD או איך עולם המחשבים יראה בלי AMD או ATI, כי פשוט לא יהיה דבר כזה.

פורסם

אתה היחיד שמוצא בעיה שgamespot יעשו ביקורות על חומרה. הם עושים את זה טוב מאוד.

אני כבר מת לראות את התגובה שלך לתרד "AMD פשטה את הרגל" שלפי התחזיות יפתח בעוד שנה-שנתיים מקסימום, בקצב הנוכחי.

אולי אחרי תרד כזה יכנס קצת הגיון לשכל המלא סמי-AMD שלך.

לפחות אני מודה, למה אתה לא יוצא כבר מהארון שלך? תודה כבר שאתה SuperFanBOY של אינטלוידיה. :funn:

פורסם

לפחות אני מודה, למה אתה לא יוצא כבר מהארון שלך? תודה כבר שאתה SuperFanBOY של אינטלוידיה. :funn:

בניגוד אליך ממש לא אכפת לי לא מNV/AMD/INTEL/MS וכל השאר.

אני מחפש את הכי טוב שהכסף שלי יכול לקנות ואם זה יהיה של GRCHINA לא אכפת לי אני אקנה את זה.

פורסם

רק אני שמתי לב שהכותרת נראית כאילו שנתקע למישהו כפתור הcaps lock?

>:(

פורסם
  • מחבר

רק אני שמתי לב שהכותרת נראית כאילו שנתקע למישהו כפתור הcaps lock?

>:(

הSHIFT היה במצב של R.I.P באותה דקה, וחוץ מזה זה נועד להדגיש משהו, כמו שבית הקברות מדגיש את המתים שנשמתם תועה בעולמנו!!!! טוב עכשיו אני הולך R.I.P קצת.

פורסם

אצלנו קוראים ל-R.I.P ת.נ.צ.ב.ה

פורסם

אני קונה מחשב חדש עוד מעט ( 22 ביולי...) וקצת ביבלתם אותי ;D כנראה יהיה לי מסך 19" - 20"

אחרי כמה דיונים בפורום אני כנראה יקח את הSPARKLE CALIBRE GTS 640MB...

אבל לפי מה שאני מבין פה שחרי הדרייברים החשדים ה2900 יעבור אותו...מה עושים ???

מה אתם ממליצים?

תודה רבה ;D

רז

פורסם

אני קונה מחשב חדש עוד מעט ( 22 ביולי...) וקצת ביבלתם אותי ;D כנראה יהיה לי מסך 19" - 20"

אחרי כמה דיונים בפורום אני כנראה יקח את הSPARKLE CALIBRE GTS 640MB...

אבל לפי מה שאני מבין פה שחרי הדרייברים החשדים ה2900 יעבור אותו...מה עושים ???

מה אתם ממליצים?

תודה רבה ;D

רז

קח את ה640MB בלב שקט, הוא עובר את ה2900XT בפילטרים וכרגע אין שום אינדיקציה שזה הולך להיות אחרת.

להקשיב לדברי אורי זו שטות שהרי כל מי שיותר מחודש פה בפורום יודע שהוא פאנבוי מת של AMD-ATI.

פורסם

יש פה אנשים שהם חסידים נלהבים של ATI , שהאמינו עוד הרבה לפני יציאת הכרטיס 2900 כשהוא ייצא הוא יהיה יותר טוב מכל כרטיס של NVIDIA

אז הכרטיס יצא והוא לא היה כל כך טוב כמו שציפו , אז היו כמה שהתיאשו מ-ATI והלכו וקנו 8800 , אבל יש אנשים שהם עדיין חסידים אדוקים שלא איבדו את התקווה

ומתפללים למלך-המשיח שיבוא על חמור לבן , ויפיח חיים חדשים בכרטיס 2900

למלך-המשיח קוראים דרייבר

פורסם

הייתי לוקח את ה-8800 320mb, ממש לא נראה לי משתלם להוסיף עוד כסף בשביל תוספת הזיכרון בכרטיס, הבדלי הביצועים מאוד קטנים ביחס לתוספת הביצועים, כי כמו בכל הכרטיסים, הליבה היא באמת מה שממש משנה מהבחינה הזו (לפי ביקורת יחסית ישנה אני זוכר הפרש של 5% בביצועים לטובת ה-640mb)

פורסם

הייתי לוקח את ה-8800 320mb, ממש לא נראה לי משתלם להוסיף עוד כסף בשביל תוספת הזיכרון בכרטיס, הבדלי הביצועים מאוד קטנים ביחס לתוספת הביצועים, כי כמו בכל הכרטיסים, הליבה היא באמת מה שממש משנה מהבחינה הזו (לפי ביקורת יחסית ישנה אני זוכר הפרש של 5% בביצועים לטובת ה-640mb)

ההבדלים יהיו גדולים יותר ברזולוציות יותר גבוהות. אם המסך שלו מוגבל ל1024X1280 אז הוא יכול באמת להסתפק בGTS 320 שיתן לו הגדרות HIGH מבלי להתפשר על פילטרים.

פורסם

גם אני כבר די מסובב

אז מה יהיה עדיף למה גם אני רוצה לקנות ופשוט אני כול הזמן מחה כי אני לא יודע מה לעשות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים