עבור לתוכן

GECUBE RADEON HD2900XT BEAT GEFORCE 8800GTS 640MB AT EVERY GAME AND TEST

Featured Replies

פורסם

תלוי למי.

ממילא הכל מקובץ ומוקטן.

אני מדבר מתוך בן אדם שמשחק ב800X600 (כי המחשב שלי ביותר מקרטע :lol:)

בלי פילטרים ובלי כלום, סיוט אבל אין מה לעשות.

לאומת זאת בSM2 אני משחק ברזולוציה 1284X960 וזאת חוויה.

רק לדמיין איך זה 1200X1600 זה חלום מפונטז

אבל עם פילטרים, ברזולוציה 1200X1600 ,פשוט לא משתלם, מאבדים את כל החלקות בשביל פיקסל אחד או 2... :bash:

• תגובות 57
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ממילא הכל מקובץ ומוקטן.

אבל עם פילטרים, ברזולוציה 1200X1600 ,פשוט לא משתלם, מאבדים את כל החלקות בשביל פיקסל אחד או 2... :bash:

איזה שטויות , אני משחק ברזלוצייה של 1920X1200 עם פילטרים, ופילטרים ו-HDR בהחלט מוסיפים

פורסם
  • מחבר

לא צריך AA או AF בהגדרות של 1200X1600...

טעות חמורה ביותר, דווקא פה הAA והAF באים יפה מאוד לביטויי, תחת כל רזולוצייה חייב AA ואם כרטיס מסך HE לא מסוגל לספק רזולוצייה גבוהה עם מקס הגדרות ומקס AA ומקס AF, שלשם זה הוא נועד אז, הוא לא שווה את הכסף שלו בגרוש.

המיד רנג חייבים לאפשר AA לפחות חצי ממה שניתן וגם AF בכל משחק, וכל משחק להריץ על הכי גבוה אם מדי פעם 2-3 הגדרות על מדיום, כי לשלם על כרטיס קרוב ל1500 ולקבל שיט זה ממש אבל ממש אבל ממש לא טוב.

פורסם

ממילא הכל מקובץ ומוקטן.

שטויות במיץ עגבניות. כמו שאמרו ידידי מעליי, הפילטרים נותנים איכות ומשפיעים הרבה גם ברזולוציות הגובוהות ביותר וכרגע 2900XT לא משתלם (כבר אנחנו אומרים את זה מאז שהוא יצא, מעניין אם אי פעם נוכל להגיד "הוא לא משתלם" או "הוא כן משתלם" בצורה סופית ונחרצת).

פורסם

לא פלא ש AMD החליטה לסגת משוק ה HE.

פורסם

שטויות במיץ עגבניות. כמו שאמרו ידידי מעליי, הפילטרים נותנים איכות ומשפיעים הרבה גם ברזולוציות הגובוהות ביותר וכרגע 2900XT לא משתלם (כבר אנחנו אומרים את זה מאז שהוא יצא, מעניין אם אי פעם נוכל להגיד "הוא לא משתלם" או "הוא כן משתלם" בצורה סופית ונחרצת).

תגידו מה אתם... :alcoholic:

גם ברזולוציה גבוהה+פילטרים הוא מבשל את 8800GTS, מה קרה קמתם מהמיטה רק היום? :lol:

http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1744&Itemid=1&limit=1&limitstart=3

פורסם

תגידו מה אתם... :alcoholic:

גם ברזולוציה גבוהה+פילטרים הוא מבשל את 8800GTS, מה קרה קמתם מהמיטה רק היום? :lol:

http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1744&Itemid=1&limit=1&limitstart=3

נראה כאילו אתה קמתה רק היום :screwy:

תסתכל על ביקורות "קצת" יותר מקצועיות.

http://www.gamespot.com/features/6173135/index.html?tag=topslot;title;1

פורסם

נראה כאילו אתה קמתה רק היום :screwy:

תסתכל על ביקורות "קצת" יותר מקצועיות.

http://www.gamespot.com/features/6173135/index.html?tag=topslot;title;1

נו? גם שם הוא עובר את 8800GTS ולפעמים משתווה ל-GTX.

ועדיין הדרייברים לא בשיא הבשלות שלהם, רואים את התופעה במשחק סטאלקר.

פורסם

כמו שאתה יכול להסיק מהטבלה ה8800 משתלם מה2900.

זה מה שקונה חכם מחפש, זה מה שקובע.

סוף הסיפור.

פורסם

סוף הסיפור.

אלא עם כן אתה רוצה לקנות כרטיס HE ב 2200 ש"ח, ולשחק ברזולוציות גבוהות בלי פילטרים.

בזה ה 2900 אפילו לוקח את ה GTX! :lol:

פורסם

סוף הסיפור.

ביצועים טובים יותר מסדרת ה-8GTS, מחיר תחרותי במגמה לרדת, בנדל מעולה.

לא יודע מה איתך, ה-HD 2900XT של קיוב משתלם ברמות.

פורסם
  • מחבר

כשיסדרו לHD2900XT את ביצועי הAA שלו לטובה, יחדיו עם עוד עלייה בביצועים נוכל לומר שלמרות היותו צורך חשמל בצורה מוגזמת, לפחות יש סיבה טובה לכך, הלוואי יוציאו אחד יותר חזק בגרסאת 65NM שיהיה מבוסס על הHD2900 במידה ויתקנו אותו בעזרת דרייברים, גרסא מהונדסת מחדש שמתקנת את כל הבעיות ומוסיפה UAV כמו שצריך :s05:.

UndertakerCloak.jpg

פורסם

ביצועים טובים יותר מסדרת ה-8GTS, מחיר תחרותי במגמה לרדת, בנדל מעולה.

לא יודע מה איתך, ה-HD 2900XT של קיוב משתלם ברמות.

ה8800GTS עולה ביותר מ300 שח פחות. זה לא מחיר תחרותי זה כבר כמעט level שיווקי חדש.

ביצועים לא טובים יותר ברוב המקרים אלא אם אתה מחפש ביצועים בכרטיס HE בהגדרות 800*600 0AA 0AF LOW, לא מה שהרוב.

בנדל מעולה? תספר לנו מה יש שם שלא ניתן להשיג בחינם? ::)

ה8800 משתלם יותר מה2900 וזה הוכח. כרגיל אתה לא מסתכל אבל זה לא משנה העיקר שאחרים יראו. כי אתה ידוע כאחד הולך עם הראש לקיר, בהצלחה בזה.

http://www.gamespot.com/features/6173135/index.html?tag=topslot;title;2&om_act=convert&om_clk=topslot

פורסם
  • מחבר

לי האמת ממש לא אכפת בגרוש מהHIGH END, מכיוון שזה נמכר בכמויות זעירות לעומת הMID RANGE איפה שבאמת דרושה ההשקעה לביצועים חזקים מאוד עבור המחיר, הMID RANGE החדש הוא פשוט עלוב ודוחה ברמות שלא ראינו מאז הFX5500.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים