עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

איזה תוכנה הכי אמינה לבדיקת טמפ' ואיך משנים את RPM של המאווררים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני זקוק לשני תוכנות הראשונה היא למדידת טמפ' הכי אמינה ויציבה שניתן למצוא.

והשאלה השנייה היא איך/עם איזו תוכנה אפשרי לשנות את הRPM של המאווררים ניסיתי עם SPEEDFUN ולא הולך..עם איזה תוכנה לנסות???

ועוד שאלה קטנה איך אפשרי ל"קבע" את מהירות המאוורר של הכרטיס מסך לקבוע!.אני מנסה עם NTUNE של NVIDIA לשנות אותה (כרגע על 98%)

לכיוון ה140% כי מאוד חם בימים אלה ויש OC קטן(של 650 לליבה,850 לזיכרונות) ולאחר ריסט הוא חוזר לברירת מחדל(וניסיתי לשמור והכול)..עם איזו

תוכנה אפשרי לשנות את המהירות??

פורסם

ממליץ לך על EVEREST לניטור כל דבר במחשב - טמפ', תדרים , תזמונים , RPM וכו'.. יש בה הכל.

לגבי שינוי ה RPM - לא כל מאוורר תומך בשינוי מהירות הסיבוב שלו. בשביל שתוכל לשנות את המהירות של המאורר הוא צריך להיות SMART-FAN .

למאוררים אלו יש צמה בעלת שלושה חוטים ולא רק שניים המתחברים ללוח האם במקומות פנויים , במידה ואכן יש לך מקומות פנויים להם..

פורסם
  • מחבר

אכן יש לי צמה בעלת 3 חוטים שמתחבר ללוח האם..האם הוא סמארט פאן תאמרו לי אתם אלו 2 מאווררים AC-AF12025

ובקשר לאוורסט יש לי אותה והיא אחלה של תוכנת ניטור..דבר שלישי שאני מחפש הוא איך לשנות לקבוע את מהירות המאוורר של הכרטיס מסך..

יש אפשרות כזו בNTUNE אך היא מתבטלת לי עם ריסט שאני עושה למחשב האם קיימת תוכנה שתשאיר את מהירות המאוורר של הGPU על קבוע..

יש אפשרות למשחק מ98% על 200%(אני חשבתי על 140% כי לא רועש)אז קיימת תוכנה כזו שגם לאחר ריסט תשאיר את המהירות קבועה??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.