פורסם 2008 ביוני 917 שנים זה כולל את התוכנה..באייפון הנוכחי, התוכנות מותקנות על מחיצה של 300 מגה רק לתוכנות, וכל שאר המקום זה למוזיקה/סרטים
פורסם 2008 ביוני 917 שנים תראו, כל אלה שלא מכירים את המכשיר זה עולם ומלואו וצריך הרבה לקרוא בכדי להבין את המכשיר. כדאי לכם לבקר בפורום הזה: iphones.co.il כל המידע שם . אל תחשבו לרגע שאייפון זה מכשיר פשוט שאיך שנועצים לתוכו את הסים-כארד נגמר הסיפור, הוא רק מתחיל משם. בהצלחה
פורסם 2008 ביוני 917 שנים נראה לי שאתה טועה:Phone, iPod, and Internet in one fast 3G device. Starting at $199.*ובכוכבית רשום:Requires new 2-year AT&T rate plan, sold separately.מעניין אותי על איזה תוכנית מדובר.יש כבר פרטים על התשלום החודשי ועל מספר הדקות שהוא מעניק?
פורסם 2008 ביוני 917 שנים מה אתם אומרים פה שזה לא שינוי לעזאזל?!?<!< יש GPS, יש צילום וידאו, יש 3G, יש 32GB, אבל כל זה זה כלום לעומת העובדה שהמחיר זה F**KING 200 דולר!!!!!! ואני עוד באתי לקנות 8GB ב-400$ ועכשיו במחיר הזה כולל כל התוספות קונים 32GB! זה חיהה!!!!!!!!!!!! זה DAMN IT בערך 100 שקל לגרסת ה-16GB!!!!!!!! יייייייייייששששששששששששששששששששששששששששששששששש נ.ב: סליחה על ההתלהבות :
פורסם 2008 ביוני 917 שנים מעניין אותי על איזה תוכנית מדובר. יש כבר פרטים על התשלום החודשי ועל מספר הדקות שהוא מעניק? טוב, עניתי לעצמי http://www.engadgetmobile.com/2008/06/09/iphone-3g-from-atandt-unlimited-data-for-30/
פורסם 2008 ביוני 917 שנים אני כבר מפחד לדעת עם כמה אלקטרוניקה אשתי חוזרת מארה"ב (שלחו אותה לשמה לחודש מהעבודה) אז זה אומר שאתה די תתבאס שהיא תחזור לארץ בדיוק יום לפני שהוא יתחיל להימכר, לא ?
פורסם 2008 ביוני 917 שנים מה אתם אומרים פה שזה לא שינוי לעזאזל?!?<!<יש GPS, יש צילום וידאו, יש 3G, יש 32GB, אבל כל זה זה כלום לעומת העובדה שהמחיר זה.......מאיפה הבאת את ה32gb והצילום וידאו?
פורסם 2008 ביוני 1017 שנים אפשר להשתמש באייפון בתור אייפוד (טאצ') גם ללא פריצה \ כרטיס SIM?אם כן, מה הרעיון לקנות אייפוד טאצ'...
פורסם 2008 ביוני 1017 שנים כל עוד לא הפעלת\פרצת אותו הוא לא יעבוד אפילו בתור נגן.לפחות ככה זה היה עם הישן ואין שום סיבה לחשוב שזה ישתנה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.