עבור לתוכן

המלצה לקירור לכרטיס מסך 7900GT

Featured Replies

פורסם

שלום

יש לי כרטיס מסך 7900GT שמתחמם יותר מידיי, והקיץ שלנו רק עוזר לו בכך,

הייתי רוצה בבקשה המלצה לקירור בשבילו במחיר לא יותר מידיי גבוהה.

תודה

פורסם

תן תקציב.

פורסם
  • מחבר

תאמת אני לא יותר מידיי מבין בזה אז אני לא יודע תמחרים של זה, אבל אני חושב על משהו בסביבות 200-300 ש"ח,

מקווה שזה מספיק למשהו טוב

פורסם

ומה ייתן לך להחליף לו קירור חוץ מלבטל לו את האחריות ?? שייתחמם. מה אכפת לך ?

היה לי 7900GT עם ZALMAN VF900-CU ואני רוצה להגיד לך שה ZALMAN היה קנייה פשוט מיותרת.. שלמתי עליו אז איזה 240 שקל..

נכון, הטמפ' הרבה יותר נמוכה ונכון הוא שקט מאד .. אז מה ?

מזל היה לי שהצלחתי להוריד את ההיטסינקים מהזכרונות שלו בלי שהם השאירו סימנים כשהוא הלך לעולמו... אחרת היו יכולים להתנער מאחריות עליו..

פורסם
  • מחבר

אני חשבתי על להחליף תמאוורר שלי כי כל פעם שאני משחק באיזה משחק אחרי כמה דקות קורהים כל מיני באגים במסך הכרטיס מגיע ל 85 מעלות ובנוסף המארז פתוח, אז נמאס לי מזה ולכן אני חושב על המאוורר החדש, מה לא שווה לקנות חדש?

פורסם

לא.

אם יש לך בעיית ארטיפקטים בכרטיס ובאגים / קריסות וכו' במשחקים אז יש לך כנראה כרטיס פגום. כמו שהיה לי ולעוד המון אנשים בארץ ובעולם..

במקום להשקיע בקירור שייבטל לך את האחריות על הכרטיס - לך לחנות בה קנית אותו ותדרוש להחליפו / לתקנו . (במידה ועדיין יש לך עליו אחריות..)

פורסם
  • מחבר

תאמת תמיד חשבתי שהבאגים שמופיעים לי במהלך משחקים מתרחשים בגלל החום, אבל אם אתה אומר שזה בגלל כרטיס פגום אז מה טוב כי יש לי עליו עוד אחריות ואני אלך להחליף אותו.

תודה רבה

פורסם

אני לא אמרתי לך שהכרטיס פגום.. אני הסקתי את זה מדבריך..

בשביל לאשר את זה סופית צריך לנסות כמה משחקים ולהחליף כרטיס מסך אחר ולראות אם יש את אותם באגים..

אם עם כרטיס מסך אחר הבעיות נעלמו כנראה שהכרטיס מסך שלך פגום (כמו ה 7900GT שהיה לי..)

אם הכרטיס מתחמם ייתר על המידה וכתוצאה מכך נגרמות בעיות ובאגים לא מחליפים לו קירור אלא ממשים אחריות עליו..

זה לא מתפקידך כלקוח לפתור בעיות טכניות שיצרן הכרטיס גרם להן , הן בגלל תכנון לקוי של קירור והן בגלל בלאי חלקים שלו..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים