פורסם 2002 בינואר 1223 שנים אחרי שאני מתנתקת מהאינטרנט, האיסיקיו לא עובר ל-NDetect (האייקון הצהוב), ומתבצע חיוג אוטומטי לאינטרנט, :'( איך מבטלים את האוטומטיות הזו? ???
פורסם 2002 בינואר 1223 שנים Say it with me:St00pid ICQICQ -> Preferences -> Connections -> Automatically activate sleep mode upon disconnection
פורסם 2002 בינואר 1223 שנים מחבר עם כל הכבוד לך, זה לא מה ששאלתי (אגב, האופציה הזו מוגדרת כבר).שאלתי על האוטומטיות של החיוג לאינטרנט של ה-XP, איך לבטל את זה?
פורסם 2002 בינואר 1223 שנים (זה כן עונה, זה ימנע ממנו לנסות להתחבר שוב..!)אבל אם את מתעקשת לבטל לגמרי את החיוג האוטומטי, ב-Network connections (תגיעי לשם איך שבא לך, יש איזה מיליון דרכים.. זאת הסיפריה עם כל החיבורים לרשת) לכי בתפריט למעלה ל-Advanced, ואז Disable autodial when I'm logged in...
פורסם 2002 בינואר 1223 שנים מחבר אחלה אחי, סימנתי שם את השורה Always ask me before autodialing, נקווה שזה יעבוד.תודה :-*
פורסם 2002 בינואר 1223 שנים והנה עלית על עוד בעיה שיש לפעמים ב-XP. גם אצלי מאז שעברתי למערכת ההפעלה הזאת יש את הבעיה שה-ICQ לא עובד ל-SLEEP MODE אחרי ניתוק מהאינטרנט למרות שזה מוגדר.. מיקרוסופט, כבר אמרנו ? :AR15: :AR15: :AR15: (כן כן הנה שוב התת מקלע הזה, מכוון למטרה הנכונה ).
פורסם 2002 בינואר 1323 שנים מחבר כנראה שככל שעולים במערכת ההפעלה הבעיות מתרבות,,,,, פחחחח בכל מקרה אני כבר התרגלתי לסגור ידנית את האיסיקיו, ודבר נוסף שמישהו נכנס שומעים את ה-טוק טוק, ולא כתוב מי נכנס, אני מקליקה על האיסיקיו ויש לי הודעה קטנה מי נכנס עכשיו לאיסיקיו. אולי החבר'ה מהאיסיקיו יתקנו את הבעיות האלה (ואולי לא.....) :'(
פורסם 2002 בינואר 1323 שנים כנראה שככל שעולים במערכת ההפעלה הבעיות מתרבות,,,,, פחחחח בכל מקרה אני כבר התרגלתי לסגור ידנית את האיסיקיו, ודבר נוסף שמישהו נכנס שומעים את ה-טוק טוק, ולא כתוב מי נכנס, אני מקליקה על האיסיקיו ויש לי הודעה קטנה מי נכנס עכשיו לאיסיקיו. אולי החבר'ה מהאיסיקיו יתקנו את הבעיות האלה (ואולי לא.....) :'( יתקנו את הבעיות האלה ויוסיפו ל-ICQ האומלל בעיות אחרות, ואנחנו המשתמשים לא מצא מזה לעולם :D ומה מיקרוסופט לא יעשו כדי שנוותר על האיי סי קיו ונשתמש במקום זה במסנג'ר שמגיע עם XP ?? עריכה : 600 הודעות !! בקצב הזה אני מתקרב ל-ATHLON עם ה-90000000 הודעות שכבר יש לו פה בפורומים :lol: :lol:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.