עבור לתוכן

חיוג אוטומטי

Featured Replies

פורסם

אחרי שאני מתנתקת מהאינטרנט, האיסיקיו לא עובר ל-NDetect (האייקון הצהוב), ומתבצע חיוג אוטומטי לאינטרנט, :'(

איך מבטלים את האוטומטיות הזו? ???

פורסם

Say it with me:

St00pid ICQ

ICQ -> Preferences -> Connections -> Automatically activate sleep mode upon disconnection

פורסם
  • מחבר

עם כל הכבוד לך, זה לא מה ששאלתי (אגב, האופציה הזו מוגדרת כבר).

שאלתי על האוטומטיות של החיוג לאינטרנט של ה-XP, איך לבטל את זה?

פורסם

(זה כן עונה, זה ימנע ממנו לנסות להתחבר שוב..!)

אבל אם את מתעקשת לבטל לגמרי את החיוג האוטומטי, ב-Network connections (תגיעי לשם איך שבא לך, יש איזה מיליון דרכים.. זאת הסיפריה עם כל החיבורים לרשת) לכי בתפריט למעלה ל-Advanced, ואז Disable autodial when I'm logged in...

פורסם
  • מחבר

איפה בדיוק?

(ראה תמונה).

פורסם
  • מחבר

אני חושבת שמצאתי, תאשר לי אם אני צודקת, תודה.

פורסם
  • מחבר

אחלה אחי, סימנתי שם את השורה Always ask me before autodialing,

נקווה שזה יעבוד.

תודה :-*

פורסם

והנה עלית על עוד בעיה שיש לפעמים ב-XP. גם אצלי מאז שעברתי למערכת ההפעלה הזאת יש את הבעיה שה-ICQ לא עובד ל-SLEEP MODE אחרי ניתוק מהאינטרנט למרות שזה מוגדר.. מיקרוסופט, כבר אמרנו ? :AR15: :AR15: :AR15: (כן כן הנה שוב התת מקלע הזה, מכוון למטרה הנכונה :lol: ).

פורסם
  • מחבר

כנראה שככל שעולים במערכת ההפעלה הבעיות מתרבות,,,,, פחחחח :o

בכל מקרה אני כבר התרגלתי לסגור ידנית את האיסיקיו, ודבר נוסף שמישהו נכנס שומעים את ה-טוק טוק, ולא כתוב מי נכנס, אני מקליקה על האיסיקיו ויש לי הודעה קטנה מי נכנס עכשיו לאיסיקיו.

אולי החבר'ה מהאיסיקיו יתקנו את הבעיות האלה (ואולי לא.....) :'(

פורסם

כנראה שככל שעולים במערכת ההפעלה הבעיות מתרבות,,,,, פחחחח :o

בכל מקרה אני כבר התרגלתי לסגור ידנית את האיסיקיו, ודבר נוסף שמישהו נכנס שומעים את ה-טוק טוק, ולא כתוב מי נכנס, אני מקליקה על האיסיקיו ויש לי הודעה קטנה מי נכנס עכשיו לאיסיקיו.

אולי החבר'ה מהאיסיקיו יתקנו את הבעיות האלה (ואולי לא.....) :'(

יתקנו את הבעיות האלה ויוסיפו ל-ICQ האומלל בעיות אחרות, ואנחנו המשתמשים לא מצא מזה לעולם :D :D

ומה מיקרוסופט לא יעשו כדי שנוותר על האיי סי קיו ונשתמש במקום זה במסנג'ר שמגיע עם XP ??

עריכה : 600 הודעות !!

בקצב הזה אני מתקרב ל-ATHLON עם ה-90000000 הודעות שכבר יש לו פה בפורומים :lol: :lol: :lol: :lol: :jump:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים