עבור לתוכן

שאלה לגבי לוחות אם ותאימותם..

Featured Replies

פורסם

זה נכון שלוחות האם של ASUS עובדים טוב יותר עם מעבדי INTEL מאשר לוחות האם של GIGABYTE??

בקיצור, מה שאני מנסה לשאול הוא כך::איזה לוח אם עובד טוב יותר עם מעבדי INTEL, לוחות האם של ASUS (כפי שנאמר לי) או לוחות האם של GIGABYTE??? :nixweiss:

פורסם

שמע אני לא יודע להשוות לך בין ASUS ל GIGABYTE, כי יש תחרות מאוד צמודה בניהם כרגע.

אם אתה שואל את דעתי, היתי לוקח לוח אם של ASUS בכל מקרה.

עם זה בשביל מעבד C2D, אז את הדגם P5B של ASUS, יעבוד לך כמו מלאך חח.

פורסם

לא הפורום המתאים, ובנימה אישית: שאלה טיפשית למדי. כל לוח (דגם) לגופו.

הועבר.

פורסם

ובנימה אישית: שאלה טיפשית למדי. כל לוח (דגם) לגופו.

מצטרף!!!!

איזה דגמים אתה משווה??

פורסם
  • מחבר

העניין הוא שטכנאי מקצועי אמר לי שלוחות אם של ASUS מותאמים יותר למעבדים של INTEL מאשר לוחות אם של GIGABYTE....

למי שביקש את הדגמים..

ASUS P5LD2 SE

GIGABYTE GA-945P-DS3 REV3.3

פורסם

אחי אים אתה רוצה ליקנות לוח לך על זה הוא הלוח הכי טוב והנימכר כיום בשוק קח תיאור :xyxthumbs:תיאור: ה-P5B של ASUS מבוסס על ערכת השבבים P965, עם שקע LGA775 שמתאים לכל המעבדים החדשים של אינטל. זו הגרסה הבסיסית ביותר של לוח זה, והוא כולל רק פיצרים בסיסיים ביותר כמו שישה חיבורי SATA II וסאונד HD. [br]פורסם בתאריך: 3.07.2007 בשעה 20:10:11

אים אתה נולך על לוח טוב אחי לך על ה הוא הכי נימכר כיום בשוק p5b תיאור: ה-P5B של ASUS מבוסס על ערכת השבבים P965, עם שקע LGA775 שמתאים לכל המעבדים החדשים של אינטל. זו הגרסה הבסיסית ביותר של לוח זה, והוא כולל רק פיצרים בסיסיים ביותר כמו שישה חיבורי SATA II וסאונד HD.
פורסם

העניין הוא שטכנאי מקצועי אמר לי שלוחות אם של ASUS מותאמים יותר למעבדים של INTEL מאשר לוחות אם של GIGABYTE....

למי שביקש את הדגמים..

ASUS P5LD2 SE

GIGABYTE GA-945P-DS3 REV3.3

הייתי בודק את זה שוב

וכמו שהד"ר אמר שאלה קצת טפשית הרי אם ככה היה הדבר לוחות GB לא היו נמכרים למעבדי אינטל שכן הASUS "מותאמים" למעבדים האלו הרבה יותר טוב.

לא ככה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים