עבור לתוכן

מה נותן הפאנל שבכרטיס הקול.

Featured Replies

פורסם

לא הוא לא שווה את זה

• תגובות 31
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הכרטיס Audigo 2 ללא הפאנל עולה 810-860 שקל.

וכל בוחן שבחן אותו התלהב ממנו.

אני חושב שאם כבר קונים למה לא להשקיע עוד 100 200 שקל בשביל הכי טוב שיש.

בקשר לרמקולים המחיר שלהם די זהה והcreative הוא 6.1 שהz640 הוא 5.1

וגם דיברתי עם מישהו שיש לו את כרטיס קול מובנה על הלוח ואת הרקמולים האלו והוא אמר לי שהם מדהימים!!! אז איך ישמעו עם Audigo 2!

וגם זה של Creative אז אני בטוח שהאיכות הולכת להיות פצצתית.

ו100% התאמה בלי שום בעיות בגלל שזה של אותם חברה

פורסם

הכרטיס Audigo 2 ללא הפאנל עולה 810-860 שקל.

וכל בוחן שבחן אותו התלהב ממנו.

אני חושב שאם כבר קונים למה לא להשקיע עוד 100 200 שקל בשביל הכי טוב שיש.

בקשר לרמקולים המחיר שלהם די זהה והcreative הוא 6.1 שהz640 הוא 5.1

וגם דיברתי עם מישהו שיש לו את כרטיס קול מובנה על הלוח ואת הרקמולים האלו והוא אמר לי שהם מדהימים!!! אז איך ישמעו עם Audigo 2!

וגם זה של Creative אז אני בטוח שהאיכות הולכת להיות פצצתית.

ו100% התאמה בלי שום בעיות בגלל שזה של אותם חברה

א. קראטיב זה לא איכות זה שם הרמקולים של לוג'יטק הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה יותר איכותיים הם גם בעלי תקן THX

ב. התאמה? WTF? אתה לא קונה פה רכיבים אלקטרונים של 12 V למערכת של 230 V אין ולא אמוה להיות כאן שום התאמה

שמעתי את ה Z640 עם GTXP נשמע מדהים! פשוט מדהים צליל חם חי איכותי וחזזזזק

פורסם

לא שווה להשקיע עוד 200 שקל!?

הרי ההבדלים ברורים לא?

וחוץ מזה אל תישכח שכרטיס קול לא מחליפים כל שנתיים(לפחות לא כרטיס כזה לא?),ומה ההבדלים בין האודיג'י 2 לבין ההרקולס?

פורסם

לא קיימים!

ואם קיימים אז הם לטובת ההרקולס!

מתי תבינו שמחיר זה לא פאקטור!

זה בדיוק כמו פארארי עולה רק טיפטיפה מעל אימפרזה STI ממש משופרת (אחרי שיפורים) אבל הפרארי נחותה בביצועים

פורסם

לא קיימים!

ואם קיימים אז הם לטובת ההרקולס!

מתי תבינו שמחיר זה לא פאקטור!

זה בדיוק כמו פארארי עולה רק טיפטיפה מעל אימפרזה STI ממש משופרת (אחרי שיפורים) אבל הפרארי נחותה בביצועים

סליחה, אתה טועה.

הAUDIGY 2 כן יותר טוב מGTXP, זה הבדל שרוב האנשים לא ירגיישו אבל הוא קיים.

הGTXP טוב מהAUDIGY המקורי ללא ספק אך מה2 הוא נופל, אבל עדיין מציע יחס ביצועים למחיק טוב מהאודיג'י.

פורסם

לי יש את audigy platinium ex שהוא פשוט חבל"ז ואני לא בדיוק הכי מקצוען אבל יש לי רמקום של TEAC עם מגבר בעל כניסה קואקסיאלית וכן גם אופטית וכאן נכנס הקופסא החיצונית שהיא אחלה דבר. עם שואלים אותי אני ממליץ עם כבר על כרטיס כמו שלי עם הקופסא חיצונית ולא פנימית זה הרבה יותר נוח ושנית זה גם לא מבזבז מקום שבו תמיד אפשר לשים כונן כל שהוא (לך תדע איזה כונן יצא בעתיד שתרצה לקנות ושתבוא להתקין פיתאום לא יהיה לך מקום בשבילו בגלל הפאנל והכוננים האחרים שבירשותך?). דבר שני לא יעזור לכם Creative היא הכי טובה יותר מכל האחרים( כמו למשל הכרטיסים של Hercules) .

לכן עם יש לך מספיק כסף תשקיע ב Audigy 2 Platinium Ex עם לא אז לך על ה Audigy Platinium Ex בו נומר שעם הרמקולים הנכונים אתה מקבל מערכת סטיראו / קולנוע ביתית חבל"ז.

פורסם

כמה חבל Culandur שאתה מדבר בלי לבדוק.

הAudigo 2 יותר טוב מכל כרטיס קול שקיים בשוק. תקרא ביקורות ותבין.

דבר שני!!!

הרמקולים Z640 לא תומכים בThx מי שתומך בThx זה Z680 שעולים רק 500 יורו בחו"ל. לי אין את הסכום הזה.

Creative ו Logitech שתיהם חברות מעולות עם מוצרים מעולים. גם הInspire לא תומכים בThx אבל עם הם היו תומכים אני מצפה ש6.1 עם Thx היה עולה סכום רציני.

פורסם

ISMILE4U- שטויותתתתתת, קריאטיב לא טובה מאף אחד, חברה טובה שמוציאה מוצרים יקרים יתר על המידה.

נכון הAUDIGY 2 הוא כרגע כרטיס הקול הביתי הטוב ביותר אבל האודיג'י אחד אוכל את האבק של הGTXP.

SONIC- נכון, ה640 לא תומכים בTHX וזה בגלל שהם עלובים פשוט.

זו היא גירסת ה5.1 של ה540 העלובים של לוג'יטק.

הרמקולים של קריאטיב בינוניים מאוד, לא יותר ולא פחות, פשוט מציעים פשרה סבירה בין מחיר מאוד נמוך (וגם איכות) לבין מוצר בינוני.

פורסם

Scorpion הבעיה זה שרמקולים שכן תומכים THX כמו הZ680 עולים עוד 1500 שקל וזה מחיר שאני לא מוכן לשלם.

אני בטוח שהInspire יהיו מעולים.

פורסם

שטויות??!!! איפה אתה חיי!!!! תקרא קצת חומר ליפני שאת אומר את מה שאתה אומר.

תגיד מה שתגיד Creative הכי טובים ומספקים את איכות ה SOUND הכי טובה ומתקדמת שיש זה שהם יקרים קצת ועולים יותר מעלה של המתחרים מה לעשות אתה רוצה משהו טוב תשלם כסף. ברור שכל אחד היה שמח לו הם היו עולים זול כמו המתחרים אבל המצב הוא לא ככה וצריך ליהיות מציאותי.

עכשיו בכל המקומות שקראתי ובכלל פה בארת כל איש מחשבים שתשאל יומר לך ש CREATICE זה ליגה אחרת בגלל זה היום לרוב או שאתה חי לך בשלום יחד עם הכרטיס קול שמגיע על הלוח שהיום הם מאוד מתקדמים או שאתה הולך על כרטיס ברמה הרבה יותר טובה כלומר על כרטיס של CREATIVE.

Audigiy כתבה על ה 2

פורסם

אתה יודע, יש סיבה לזה שאני מהל פורום אודיו.... אני לא מדבר שטויות בנושאים האלה.

התקן THX זה לא ההבדל היחידי בין ב680 לבין ה640 ישנם מספר נוסף של הבדלים כמו- עוצמה, וופרים אחרים שנותנים איכות אחרת לגמרי.

הרמקולים של קריאטיב בינוניים נקודה, כרטיסי הקול שלהם זה משהו אחר.

כרטיסי הקול שלהם בדר"כ מאוד יקרים ולא תמיד שווים את המחיר הזה כשיש חלופות זולות וטובות לא פחות, נכון, כרגע האודיג'י 2 הוא הכרטיס הטוב ביותר למחשב הביתי אך הוא לא משתלם בכלל וסתם יקר ללא סיבה מיוחדת.

הרמקולים של קריאטיב לא מתקרבים בכלל לרמות הגבוהות של רמקולים למחשב כמו סדרת הpromedia של קליפש,

או כמו הaltec lansing 641 או אפילו כמו הATP3 הותיקים של ALTEC.

ואגב, תקרא אתה קצת חומר על רמקולים למחשב ולא למחשב ותדבר שוב.

פורסם

ואיך נחשבים ה-Z -560 ביחס לרמקולים שהזכירו קודם מבחינת איכות וכו'?

פורסם

ביחס לINSPIRE? מדהימים.

הם וה680 הם שני סטי רמקולים מעולים.

פורסם

ואיך הם נחשבים ביחס לרמקולים שהזכרת 2-3 הודעות קודם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים