פורסם 2007 ביולי 118 שנים יש לי מזגן בדירה מחברה לא מוכרת (Family) שאחרי חצי שעה של עבודה הוא נכבה ומציג את ההודעה E4חיפשתי ברשת לממצאים בקשר לבעיה ולא מצאתי כלום שקשור למזגן קיר רגיל (מצאתי כמה הודעות E4 אבל כולם קשורות למזגנים ניידים)אתמול היה אצלי מתקן מזגנים והוא אמר שאין לו תשובה בשבילי והדבר היחיד שנראה לו זה להחליף את כל הלוח האלקטרוני וגם זה לא בטוח יעזור. מישהו אולי נתקל בתופעה הזאת?
פורסם 2013 ביוני 2412 שנים אני יודע שזה ישן, אבל יש לי את אותה בעיה, מישהו יודע מה התקלה E4 אומרת?הכניסו גז, אז לא חסר.
פורסם 2013 ביוני 2412 שנים אם החלפה של כל הלוח לא תעזור אז או חיישן כלשהוא שמשקר או דברים כמו הגנת מדחסיש לך בטעות מזגן נוסף מאותו דגם ? אם כן תתחיל להצליב לוח אלקטרוני, חיישנים וכו
פורסם 2013 ביוני 2712 שנים מה שם המדוייק של המזגן והדגם שלך, ואני אחפש בגוגל. אני בטוח 100% שזו השבתה מתוכננת של הכרטיס האלקטרוני של המזגן שלך (כמו שנהוג במדפסות), וכי יש פרוצידורות שיכולות להעלים את ה-E4 הזה, ולהחזיר את המזגן לתחייה.עריכה: האם הלינק הזה רלוונטי לגבך? נערך 2013 ביוני 2712 שנים על-ידי dor123
פורסם 2013 ביוני 2712 שנים E4 במזגן הזה אומר בעיה בגז, נוסף גז, והוחלפו הרגשים, נפתרה הבעיה.זה מזגן קטן - על היחידה החיצונית רשום- FTD 17
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.