פורסם 2007 ביולי 118 שנים והמאוורר הוא: AeroCool Xtreme Turbine 120 mm 90 cfm 32 dba יש לו יחס של 2.8 זרימת אויר/רעש שלא נדבר על איך הוא נראה כי הוא פשוט פצצתי, דרך אגב אני כבר הולך להזמין 4 כאלו לא פחות ולא יותר כי מה לעשות בארץ לא ניתן להשיג אותו ואם מישהו מוצא שיגיד לי בבקשה כי הוא חשוב לי... ;D מה תגידו על זה? לינק: http://www.aerocool.us/p-accessory/xtreme%20turbine/xtreme%20turbine.htm
פורסם 2007 ביולי 118 שנים מחבר שלא נדבר על המארז שאני קונה גם AEROCOOL עם מאוורר צד של 25 סנטימטר שעושה לא פחות מ- 162 CFM ו-35 DBA זה פשוט מדהים :o
פורסם 2007 ביולי 118 שנים שלא נדבר על המארז שאני קונה גם AEROCOOL עם מאוורר צד של 25 סנטימטר שעושה לא פחות מ- 162 CFM ו-35 DBA זה פשוט מדהים :o אני במקומך לא הייתי מתרגש מהנתון הזה. ידוע שהחברות נותות לנפח/לעוות את הנתונים האמיתיים של המאווררים - לכן אני מציע לך לא להסתמך על הנתון הזה.
פורסם 2007 ביולי 118 שנים שלא נדבר על המארז שאני קונה גם AEROCOOL עם מאוורר צד של 25 סנטימטר שעושה לא פחות מ- 162 CFM ו-35 DBA זה פשוט מדהים :o WTF אתה רוצה להעיף את המחשב? רק חסר כנפיים וזה טס. והמדחף של המאוורר עשוי מפלסטיק?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.