פורסם 2007 ביולי 118 שנים חובה להדליק את המחשב המחובר למודם ע"מ שמחשבים אחרים יתחברו לאנטרנט?כיצד ניתן להתקין את הרשת שלא יהיה צריך להפעיל שני מחשבים יחד?
פורסם 2007 ביולי 118 שנים גם אני אשמח לדעת, המחשב שלי עושה המון המון המון רעש ואין לי כח להשאיר אותו דלוק כל הזמן רק בשביל שאחותי הגדולה תוכל לגלוש להנאתה באתרים של סוטים(ארכיטקטים, למה מה חשבתם?).
פורסם 2007 ביולי 118 שנים המחשב שמשתף את האינטרנט חייב להיות פועל הוא השער ברירת מחדל לאינטרנט , אבל אתה יכול פשוט לחבר את המודם אצלך וזהו ......... או ראוטאר
פורסם 2007 ביולי 118 שנים אפשר הסבר קצת יותר מפורט(ורלוונטי) לגבי הראוטר? זה מכשר שאני מכיר כבר המון המון המון זמן וראיתי ראוטרים אצל כמה חברים, אבל אף פעם לא הבנתי מה זה ותמיד ראיתי שזה עושה מלא בעיות(בכל תוכנה עם גישה לאינטרנט צריך להגדיר ככה לראוטר זה, ככה לראוטר זה בלה בלה בלה)
פורסם 2007 ביולי 118 שנים ראוטר מקבל אינטרנט מבחוץ ויוצר מעיין רשת ביתית שבתוכה הוא מחלק את האינטרנט למחשבים המחובריםלרוב עד 4 יציאות עם כבלים + משתמשים באלחוט.פשוט כמו שזה נשמע.
פורסם 2007 ביולי 118 שנים מחבר אני לא רוצה להפעיל את המחשבים האחרים ביגלל צריכת החשמל והרעש וכו' בעיקר חשמל...ובכל רווטר אני יכול לחבר את המודם?
פורסם 2007 ביולי 118 שנים תקשיב פשוט תיקח את הראוטר שאני תמיד ממליץ עליו ומשתמש בו בעצמיlinksys wrt54glהוא תומך בצפרדע שתעביר אליו ביטים לפי קול...הדבר הזה תומך בהכל...ואז אתה לא צריך להשאיר אף מחשב דולק...סבבי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.