עבור לתוכן

ntldr is missing - תעלומה של ממש...

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לגבי הזזה - לא הזזתי שום כונן, כשהווינדוס הותקן כל הכוננים היו "במקומם" ושום דבר לא השתנה. לגבי הצורב, הוא מחובר בערוץ ה IDE אבל שאר הכוננים הם כונני SATA ככה שלא ניתקתי ולא שיניתי מיקום של שום כונן כפי שציינת בתחילת התגובה. לגבי BOOT.INI - ערכתי חיפוש בכל הדיסקים הקשיחים והוא פשוט לא מצא את הקובץ :o

אחרי כל הדיון הזה כבר התחלתי לאבד כיוון - מישהו יכול לסכם לי בבקשה מה אני יכולה לנסות על מנת לפתור את הבעייה?

פורסם

אחרי כל הדיון הזה כבר התחלתי לאבד כיוון - מישהו יכול לסכם לי בבקשה מה אני יכולה לנסות על מנת לפתור את הבעייה?

לדעתי לגלות מה הגורם לבעיה זה הצעד ההגיוני הבא, שזה בעצם מה שאני מנסה לעזור לך לעשות...

את יכולה גם לנסות את כל הפתרונות האפשריים שאני ואחרים הציאו פה. אני ממליץ שתנסי קודם את הדברים הקטנים והפשוטים, אם שום דבר אחר לא עובד את יכולה לנסות את הסעיף השני בתגובה הראשונה שלי. אם עושים אותו נכון ואז מריצים את diskpart ומוודאים שה partition מסומנת כ active ואז ליתר ביטחון מריצים את fixmbr ואז fixboot זה בעצם כמו לבנות הכל מאפס, אם זה נעשה נכון זה חייב לעבוד (אם לא שחכתי משהו כמובן...).

BOOT.INI אמור להיות ב root של ה system partition.

בדרך כלל זה C בדיסק הראשון... הדרך המהירה לבדוק זה:

computer management >> storage >> disk management

syspartvy2.gif

הוא מסומן כקובץ מערכת ( system file ) וקובץ מוסתר, בשביל לראות אותו תעשי את זה:

http://www.xtra.co.nz/help/0,,4155-1916458,00.html#5

אם לא מצאת שום סימן ל BOOT.INI , ntldr ו NTDETECT.COM מצאת את הגורם לבעיה, תנסי את מה שאמרתי בתחילת התגובה .

אם זאת לא בעיה ב BOOT.INI או לא אחת מהבעיות האחרות שהזכרתי אז זהו נגמרו לי הרעיונות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים