עבור לתוכן

2 שאלות... בבקשה עזרו לי.

Featured Replies

פורסם

1) לאיזה מעבד איטל משתווה ה-amd duron 1000??

2) ואיזה כרטיס מסך יותר טוב asus v7100t 32m או hercules 3d prophet2 geforce2 titanium 64m ddr?

פורסם

1. מעבד Celron 1200MHz ו1300MHz הם בערך ברמה שלו. רק שהם הרבה יותר יקרים.

2. ברור שhercules 3d prophet2 geforce2 titanium 64m ddr.... כרטיס מצויין למחירו.

פורסם
  • מחבר

אתה רוצה להגיד לי שה-DURON משתווה לקטגוריה של ה- CELERON?!!?!? :-(

הוא לא משתווה לפנטיום רגיל כמו ה-3 וה-4?!?!

הרי הבאס של הסלרון הוא 66MHZ

של הפנטיום 3 בין 100 ל- 133MHZ

לעומת זאת הדורון 200MHZ

אז איך זה יכול להיות??!!

פורסם

לא צריך להשתגע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

באס זה לא הכל. מטמון, חשבת על זה ? בקשר לבאס, בגלל שהבאס של הסלרונים מאוד נמוך, כמו שאמרתי, דיורון 1000 יכול להתחרות מול סלרון 1200-1300 ולהגיע לאותם ביצועים ובהרבה מקרים גם לעבור אותו. ושתדע, דיורון אלה מעבדים שהוצאו כדי להתמודד מול הסלרונים של אינטל, ולא נגד הפנטיום 3 או 4. בגלל זה דיורון באותה מהירות שעון של T-bird או Athlon XP תמיד יעלה פחות כי המטמון שלו נמוך יותר, וגם הבאס. אם אני לא טועה מעבדי דיורון עדיין נשארו על באס 200 כשאחיהם הגדולים כבר ב266.

אמ.... אבל שתדע, שבעבר, כשמעבדי 1000MHz היו "השיא", אז הראו שביצועי דיורון 1000 משתווים כמעט לביצועי פנטיום 3 1000.

אבל כעקרון מי שנועד להתחרות ביורון זה מעבדי סלרון.

פורסם
  • מחבר

מה המהירות מטמון של הדיורון 1000?? ואותה שאלה לגבי הפנטיום 3 800 ??

אני שואל כי אני מתלבט לעבור מהפנטיום 3 800 שלי לדיורון 1000?? בקיצור מה עדיף משניהם מכל הבחינות?? (באס, מטמון,וכו')

פורסם
  • מחבר

ואגב מהו הדבר החשוב ביותר במעבד?

- הMHZ שלו?

- ה-BUS שלו?

- או ה-CACHE??

פורסם

היית לא מזמן סקירת מעבדים גדולה מאוד בtom's hardware, שהראת שדורון מעל 1000 או 1000 אני לא בדיוק זוכר, עבד יותר מהר מהפנטיום 4 הבינוניים(1400-1700 למיטב זכרוני).

אם יש לך מעבד 800 מגה"צ ולוח שתומך בAGP 4X, אני לא חושב שיש סיבה לשדרג.

פורסם

תשובה בדרך

פורסם

מה המהירות מטמון של הדיורון 1000?? ואותה שאלה לגבי הפנטיום 3 800 ??

אני שואל כי אני מתלבט לעבור מהפנטיום 3 800 שלי לדיורון 1000?? בקיצור מה עדיף משניהם מכל הבחינות?? (באס, מטמון,וכו')

טוב, מה שאתה שואל פה זה מה יותר טוב: דיורון 1000 או פנטיום 3 800. אז.... ברוב המקרים הדיורון. בעיקר במשחקים........ כעקרון הדיורון יותר מהיר. אבל רק ב200MHz..... לא הבדל שתרגיש. מילא אם היה לך פנטיום 3 450... או 500. אבל 800 ?????. אתה לא תרגיש שום הבדל בביצועים, וסתם תצטרך גם לקנות לוח אם חדש. תחכה עוד איזה שנה+ כשהמחשב שלך באמת יתיישן, ואז תקנה לו לוח+מעבד+זיכרון (כל הלוחות היום כבר צריכים DDR למעבדי AMD. כבר לא נשארו הרבה לוחות טובים לSDRAM. למשל יש את A7V133 של אסוס אבל זה כבר לא עכשווי), אם תרצה תוכל גם כרטיס מסך. פשוט היום לא שווה לך להשקיע, פנטיום 3 800 נחשב עוד בסדר גמור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים