עבור לתוכן

יש הרבה הבדל בין E6600 לבין E6420?

Featured Replies

פורסם

השימושים העיקריים של המחשב הם גלישה באינטרנט, צפייה בטלוויזיה, הקלטת תוכניות + עריכה ומשחקים מדי פעם (c&c3 למשל).

אם אין הרבה הבדל אני מעדיף לקחת את הזול יותר כי אני רוצה לקנות גם כרטיס טלוויזיה.

ועוד שאלה: המאוורר שמגיע עם שני המעבדים הנ"ל ^^ רועש?

פורסם

היה פה בפורום אתר שמשווה ביצועים של מעבדים שונים במשימות שונות. אם אני אמצא אותו אני אצרף לפה לינק.

אני חושב שבעריכת וידאו עדיף מעבד שהוא כמה שיותר חזק לכן הייתי ממליץ לך על E6600.

פורסם

קח את הזול מבניהם...ותעשה אוברקלוק וזהו :xyxthumbs:

פורסם

אם אתה רוצה לעשות OC, קח את E4300 או את E2160 ותגיע לביצועים שלהם עם OC.

פורסם
  • מחבר

אם אתה רוצה לעשות OC, קח את E4300 או את E2160 ותגיע לביצועים שלהם עם OC.

למרות שאני די מבין במחשבים, אין לי מושג איך לעשות את זה ואני מפחד לקלקל תמעבד...

פורסם

תבקש עזרה בפורום OC ידריכו אותך איך עושים הכל בבטיחות.

אתה יכול לחסוף אלפי שקלים. בOC אתה יכול להפוך את הE2160 לX6800

פורסם

תבקש עזרה בפורום OC ידריכו אותך איך עושים הכל בבטיחות.

אתה יכול לחסוף אלפי שקלים. בOC אתה יכול להפוך את הE2160 לX6800

OC דיי רצחני, אבל כן.

עם קירור טוב, והרבה ביטחון עצמי תוכל לחסוך הרבה מאוד כסף.

פורסם

למה רצחני? קירור טוב ואתה מסודר ;)

פורסם

אני פשוט נפעם לפעמים מחוסר האחריות של החברים לפורום פה.

לדחוף מישהו שלא יודע איך עושים אוברקלוק לעשות אוברקלוק זה פשוט לא לעניין.

הוא שאל שאלה פשוטה - והתשובה הפשוטה היא שE6600 הוא טוב יותר וחזק יותר.

נכון - עם אוברקלוק אתה תגיע לביצועים עדיפים אפילו עם מעבד E4300 אבל (וזה אבל גדול!):

1. בשביל לעשות אוברקלוק טוב אתה צריך נסיון ובטחון עצמי.

2. כל אוברקלוק מבטל אחריות!!!!!

3. תמיד ישנו סיכוי שיהרס המעבד/הזכרון/הלוח בגלל אוברקלוק לקוי, ומי שאומר לך שלא פשוט לא יודע על מה הוא מדבר.

4. צריך ספק איכותי על מנת להוריד את הסיכוי שיהרס המעבד/הזכרון/הלוח (מה שמגדיל את העלויות).

5. צריך קירור איכותי לרוב הרכיבים במחשב - מגדיל את העלויות.

לפותח הת'ראד - תחשוב טוב אם אתה רוצה לבצע אוברקלוק אם אין לך ניסיון (ועל אחת כמה וכמה אם אין לך כסף).

לשאר חברי הפורום שענו פה לפותח הת'ראד - אתם פשוט חסרי אחריות ונותנים עצות סרק לאנשים על חשבון כספם האישי.

[glow=red,2,300]אל תציעו למישהו לבצע אוברקלוק אלא אם כן הוא שואל על זה מפורשות![/glow]

פורסם

היה פה בפורום אתר שמשווה ביצועים של מעבדים שונים במשימות שונות. אם אני אמצא אותו אני אצרף לפה לינק.

אני חושב שבעריכת וידאו עדיף מעבד שהוא כמה שיותר חזק לכן הייתי ממליץ לך על E6600.

http://www23.tomshardware.com/cpu.html

פורסם

אני פשוט נפעם לפעמים מחוסר האחריות של החברים לפורום פה.

לדחוף מישהו שלא יודע איך עושים אוברקלוק לעשות אוברקלוק זה פשוט לא לעניין.

הוא שאל שאלה פשוטה - והתשובה הפשוטה היא שE6600 הוא טוב יותר וחזק יותר.

נכון - עם אוברקלוק אתה תגיע לביצועים עדיפים אפילו עם מעבד E4300 אבל (וזה אבל גדול!):

3. תמיד ישנו סיכוי שיהרס המעבד/הזכרון/הלוח בגלל אוברקלוק לקוי, ומי שאומר לך שלא פשוט לא יודע על מה הוא מדבר.

4. צריך ספק איכותי על מנת להוריד את הסיכוי שיהרס המעבד/הזכרון/הלוח (מה שמגדיל את העלויות).

לפותח הת'ראד - תחשוב טוב אם אתה רוצה לבצע אוברקלוק אם אין לך ניסיון (ועל אחת כמה וכמה אם אין לך כסף).

לשאר חברי הפורום שענו פה לפותח הת'ראד - אתם פשוט חסרי אחריות ונותנים עצות סרק לאנשים על חשבון כספם האישי.

[glow=red,2,300]אל תציעו למישהו לבצע אוברקלוק אלא אם כן הוא שואל על זה מפורשות![/glow]

הכל בגדר המלצה.

בסופו של דבר, זוהי החלטה שלו ורק שלו.

אף אחד פה לא מכריח אותו לעשות משהו.

פורסם

בולשיט, אף אחד לא אוברקלוקר מלידה, והיום הרבה פחות מסוכן לעשות OC מאשר לפני 10 שנים

בולשיט, תוכיח שעשיתי OC

למעבד יש הגנה טרמית, הוא יוריד את עצמו לתדר מגוחך ואפילו יתכבה לפני שיהרס, בלוח אם מה יהרס? הצ'יפסט? פחחחח, ולזכרון לא יקרה כלום אם לא תתן לו מתח מופלץ (ואז האשמה היא בכלל שאתה טיפש ולא אשמת OC

לא אתה לא צריך, מקסימום ספק טיפה חזק יותר כי זה יצרוך טיפה יותר חשמל, אבל זה לא שונה מאשר אם היית קונה את המערכת חזקה יותר מראש

קירור איכותי מומלץ בלי קשר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים