פורסם 2007 ביוני 2918 שנים שמעו התייעצתי איתכם פה בקשר לרמקולים X530 ולבסוף קניתי אותם עכשיו בעיה אחת רק שניים מנגנים ולפי מה שהבנתי זה לא בעיה ברמקולים אלא צריך איזה תוכנה או משהו כדי לסדר שכל ה-5 יעבדואם מישהו יכול לעזו לי...בתודה מראש....עידו
פורסם 2007 ביוני 2918 שנים אתה צריך להגדיר בדרייברים של הכרטיס קול שלך שיפעל על 5.1....איזה כרטיס קול\לוח אם יש לך?
פורסם 2007 ביולי 218 שנים מחבר לוח אמ לוח אם- INTEL DG965RYCK ROGERS CITYלא יודע איך בודקים כרטיס כל אבל איך מגדרירם אשמח אם תוכל להסביר לי....[br]פורסם בתאריך: 30.06.2007 בשעה 16:09:25שמעתי שיש תוכנה בשם soundmax האם מישהו מכיר והיא תפתור לי את הבעיה?
פורסם 2007 ביולי 218 שנים תחפש ב TRAY ( הכוונה לשורה ע"י השעון ) איזה תוכנה שקשורה ב Sound, או שתצלם את החלק הזה של המסך ותעלה ( צלם את החלק המורחב שלו )
פורסם 2007 ביולי 318 שנים מחבר ניסיתי כבר הכל שום דבר לא עוזר צריך תוכנה מסויימת..והנה מה שביקשת אין פה כלום
פורסם 2007 ביולי 618 שנים טוב. אז חשבת. צר לי להודיע לך, אבל האנשים בפורום לא עובדים בשבילך.יש לך אזהרה ראשונה מתוך שלוש על הקפצה, בשלישית תושתק/תורחק מן הפורום.
פורסם 2007 ביולי 618 שנים הגדרת את הרמקולים כ-5.1 בוינדוס?כפתור ימני על הרמקול הקטן בתמונה שצירפת, ושם תמצא את ההגדרות.בכל אופן, איך אתה יודע שהם לא עובדים ביחד? בדקת בסרט\משחק שתומך במאה אחוז בסראונד?או שפשוט הסתמכת על MP3 סטריאו ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.