עבור לתוכן

עזרה ברשת אלחוטית עם Level One - wbr-3408

Featured Replies

פורסם

שלום, קניתי לפני שבועיים~ את הראוטר WBR-3408 של LEVEL1, ואני לא מצליח לחבר אליו מחשב נייד (Acer 5672) עם WIN XP.

אחרי שלא הצלחתי הלכתי לחנות והביאו לי אחד חדש, ועדיין אני לא מצליח.

אני מחבר הכל והנייד לא רואה את הראוטר..

יש לי ראטור של AZTECH 600E של בזק שמחובר לטלפון ואותו אני מחבר לראוטר של LEVEL1 (לWAN). אח"כ אני מחבר 2 מחשבים ליציאות LAN של הLEVEL1, והכל פועל בסדר. (עשיתי ב600E ראוטינג לכל הפורטים הנכנסים שיעביר אותם לLEVEL1, ובLEVEL1 שיניתי את השאר, פעל בסדר)

קודם היה ככה:

wireless2.png

ואני מנסה ככה:

wireless1.png

יש לראוטר (LEVEL1) נורה של WLAN שהיא נדלקת כשאני פותח את הראוטר ונכבית אחרי כמה זמן (כנראה בגלל אי-פעילות), אבל היא נפתחת כשאני אומר לנייד לחפש רשתות. בחלון שהוא מראה רשתות אין כלום.

צריך לציין שהתחברתי לרשתות אלחוטיות בחו"ל (במלונות\בתי קפה) בלי בעייה, וגם בסביבות ספטמבר שעבר יכולתי לראות רשת אלחוטית של שכנים.

התחברות חוטית של הנייד עם הראוטר (L1) פועלת.

ניסיתי לחבר רק את הראוטר של LEVEL1 לחשמל ולא לחבר אליו כלום, אבל עדיין הנייד לא ראה אותו.

מישהו יודע מה יכולה להיות הבעייה?

תודה

* ביטלתי כל הגדרות אבטחה בראוטר(גם בACCESS CONTROL, יש גישה לכולם)\נייד וזה לא עזר.

פורסם

כמה דברים:

1. אם אתה מגדיר ראוטר אז תחזיר את המודם לתצורת מודם ותגדיר את הראוטר PPPOE

2. תבדוק אם יש לך אפשרות להגדיר את הWIFI לפי מדינה ותבחר ישראל. אם לא יעזור תנסה משהו באירופה.

תקח את הלפטופ לטווח הכי קצר בינו לראוטר ותחליף ערוצים, תנסה להגדיר הצפנה ולהתקין את הכרטיס האלחוטי מחדש.

כמו כן, תעדכן לדרייבר האחרון. מעבר לזה לא נותרו הרבה אפשרויות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים