עבור לתוכן

כתבה: הנסיון של ג'גהבייט (פרטים בהמשך...)

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לא יודע מה איתכם, אבל מצידי שיוסיפו לו עוד 10 HEATPIPES, רק שיהיה לו קירור יעיל ושקט ולא יחשבו שהמחשב מתפקד גם כשואב אבק.

לפי איך שהקירור והמאוורר נראים, יש מצב שבאמת הוא יהיה הרבה (או לפחות ברמה מסויימת) יותר שקט מהקירור המקורי.

צודק :cool2:

מה שמוזר זה שאין שום פירסום או נתון שיווקי עליו.

מוזר :s07:, החברות בדרך כלל מתגאות בזה :s07:

פורסם

לא, לאף אבל לאף אחד לא אכפת מזה....

פורסם
  • מחבר

לא, לאף אבל לאף אחד לא אכפת מזה....

מוזר, למה שהם יעשו גירסא בלעדית ויוציאו כסף על קירור שלישי בלי לפרסם על זה? :bash:

פורסם

זה לא גרסא בלעדית, זה לא מעניין אף אחד, המהירויות שלו זהות הכל זהה, לאף אחד לא ממש אכפת מזה...

פורסם

זה לא מעניין אף אחד, המהירויות שלו זהות הכל זהה, לאף אחד לא ממש אכפת מזה...

פורסם

מאגניב!!! :xyxthumbs:

פורסם

אולי זה מעניין את מי שרוצה לישון בלילה (המבין יבין)

פורסם

לא' date=' לאף אבל לאף אחד לא אכפת מזה....

[/quote']

אני לא מסכים איתך, ואני אסביר מדוע.

לפני כשנה וחצי ההיתי עם מאוורר DELTA 68CFM 80X38mm, הוא רעש, אבל התרגלתי והכל היה סבבה.

אז עברתי להשתמש ב-P4 2.4C והמעבד שקניתי מיד שניה הגיע עם ZALMAN 7000. מאוורר שקט מאד, יחסית.

כהבנתי מה הפסדתי כשהמחשב שלי נשמע כמו מטוס סילון ממריא עברתי גם להשתמש במאווררי AC כי ה80ממ הישנים שלי "פתאום" התחילו להרעיש.

כששדרגתי לC2D שלי קניתי כ.מסך X800XL של ג'יגהבייט עם קירור פאסיבי. ומן הסתם הוא דיי שקט ;)

בקיצור, אני עכשיו הופך להיות פריק של שקט, המאוורר של הזלמן כבר מעצבן אותי עם הרעש שלו!

אני לא חושב שההיתי יכול לסבול את צווחות של כרטיס מסך רועש מאד.

אם החברות הולכות להחליף את מאוורר הסטוק של AMD במאוורר שלהן\אחר שרועש הרבה פחות, אז זה יהיה שינוי מבורך (למה לא) ואני בטוח שיהיו הרבה מאד אנשים שכן יהיה איכפת להם, כולל אותי.

מן הסתם שאפשר לקנות קירור חלופי שיהיה יותר שקט ויעיל מהסטוק (למרות שעוד לא ראיתי כאלה לHD2900), אבל אז אתה משלם מחיר עוד יותר גבוה על כרטיס ומאבד את האחריות, כשההית יכול לקבל כרטיס במחיר רגיל עם קירור שקט ואחריות מלאה ישירות מהחנות.

אני מניח שיש אנשים שלא איכפת להם מהרעש ואני מבין אותם בהחלט, אבל לא צריך להכליל ולשים פוסטים מהסוג הנ"ל:

resizeof11444661477jr1.jpg

לדעתי האישית זהו ספאם טהור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים