עבור לתוכן

שאלה בקשר למעבדים C2D e4300 ל- C2D e6300

Featured Replies

פורסם

אז ככה.. אני מתלבט מה לקנות האם לקנות את ה-e4300 או את ה-e6300 כי לשניהם יש 1.86Ghz 2MB cache רק שה-e6300 יקר יותר ב-300 ש"ח.. האם שווה להוסיף את ה-300 ש"ח האלה או שאפשר אפילו לחסוך אותם?

נ.ב איזה לוח אם כדאי לקנות למעבד הזה עד 500 ש"ח ככה שהוא יהיה לוח רחב (עם הרבה כניסות PCI וכמובן PCI-E אחד לפחות..)

פורסם

לא שווה

סרוב התוכניות אין הבדל בביצועים, ואם כבר יש אז זה אחוזים בודדים, שבתור משתמש אתה אפילו לא תרגיש

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה רבה חסכת לי 300 שקל =] ומה אתה אומר איזה לוח כדאי לקנות לו?

נ.ב כשכתוב Core 2 Duo e4300 1.86GHZ הכוונה לכך שכל ליבה במהירות 1.86GHz או שזה המהירות של המעבד של שני הליבות ביחד?

פורסם

יש הבדל ביצועים ביניהם אומנם לא גדול אבל קיים.

הנBUS של הE4300 הוא 800MHZ לעומת 1066 ולכן ההבדל קיים.

אחרי כמה נגיעות קטנות בביוס הכל מסתדר.

1.86GHZ מהירותה של כל ליבה.

פורסם
  • מחבר

אה יופי תודה אחי.. אז בקיצור לקנות 4300 לעשות לו אוברקלוק קטן לBUS ולא עניתם לי על השאלה איזה לוח אם כדאי להתאים לו (אני קונה כרטיס זכרון 1GB*2 667MHz DDR2)

פורסם

אני לא מבין גדול בלוחות אם, אבל חיפוש קטן בפורום הזה, או בפורום מפרטים יתן לך תשובה

פורסם

965P DS3 תיהיה הבחירה המהירה שלך.

אם אתה צריך משהו מיוחד מהלוח שאין אותו בGB אפשר למצוא משהו אחר.

עם זכרונות 667 פשוטים אתה מגיע ל3GHZ.

פורסם
  • מחבר

עם זכרונות 667 פשוטים אתה מגיע ל3GHZ.

אני יגיע ל-3GHZ איפה? בזכרונות במעבד במה?...

פורסם

כמובן שהכוונה הייתה למעבד.

פורסם

אה יופי תודה אחי.. אז בקיצור לקנות 4300 לעשות לו אוברקלוק קטן לBUS ולא עניתם לי על השאלה איזה לוח אם כדאי להתאים לו (אני קונה כרטיס זכרון 1GB*2 667MHz DDR2)

קנה את הE2160 ותעשה לו OC בקלות יחסית ל3GHZ+ ויש לך מעבד שווה ערך בביצועים לX6800.

http://aluf.co.il/view_prod_he.aspx?ProdID=2137429226

פורסם
  • מחבר

אתם מתכוונים ל-3.0GHz בכל ליבה או בכללי? כי ה-4300 בכללי זה יוצא 1.86*2= 3.72GHz אז מה הקטע?

פורסם

:kopfpatsch:

זה לא עובד ככה. כשאתה עושה OC אתה עושה OC לכל המעבד ולא לליבה.

פורסם
  • מחבר

אז מה הכוונה? שהמהירות בכללי שלו תהיה 3.0GHZ?

פורסם

אז מה הכוונה? שהמהירות בכללי שלו תהיה 3.0GHZ?

תחשוב על זה כעל שני מכוניות שנוסעות ביחד על כביש דו מסלולי באותה מהירות.

המהירות היא לא 1800+1800, אלא 1800 בלבד אבל בשני נתיבים.

בOC אתה מעלה את המהירות הזאת של הליבה.... ואז שתי הליבות (המכוניות ממקודם :)) עובדות במהירות שאתה קובע.

פורסם
  • מחבר

רגע.. אם אני מריץ לדוגמא שתי תוכניות כל ליבה מתמקדת בתוכנית אחת וככה יוצא שאין עומס על הליבות אבל אם אני עובד רק עם תוכנית אחד שרצה במחשב שתי הליבות מריצות אותה או רק אחת?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים