עבור לתוכן

מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש למחשב רציתי לדעת אם הספק שלי יחזיק

Featured Replies

פורסם

זה מה שכתוב לי על הספק

AX-19(intel)UN-300WP4

המעבד הוא 2.4 והזיכרון הוא 1 GB

האם יהיה לי צואר בקבוק עם אחד מהכרטיסים האלה?

Sapphire Radeon X1650PRO 512MB Pro

XFX GeForce 7800GS AGP 256MB DDR3

Sapphire Radeon X1950Pro AGPx8 DDR3 512MB

nVIDIA GeForce 7600GT 256MB AGP וPalit

פורסם

עם ה X1950PRO אני בטוח שתהיה.

לגבי ספק, לדעיתי זה ספק ג'נרי ועדיף לך לקנות ספק של HEC או FSP של 350\400W תלוי בכרטיס שאתה רוצה לקנות.

פורסם

לא ממש ברור לי איזה מעבד יש לך ... אבל מהכתוב אני יכול להסיק שמדבור באיזה פנטיום או סלרון ישנים וחד ליבתיים..

לא משהו למשחקים שיוצאים בזמן האחרון ובטוח לא לכאלו שייצאו. יהיה לך קשה עם המעבד הזה להזיז משחקים - לא חשוב איזה כרטיס תקנה.

לגבי הספק - יש לך ספק ג'נרי ובנוסף לזה הוא גם חלש מאד.

המלצה שלי - אל תקנה כרגע כלום. אתה צריך מחשב חדש לחלוטין..

פורסם

לא ממש ברור לי איזה מעבד יש לך ... אבל מהכתוב אני יכול להסיק שמדבור באיזה פנטיום או סלרון ישנים וחד ליבתיים..

לא משהו למשחקים שיוצאים בזמן האחרון ובטוח לא לכאלו שייצאו. יהיה לך קשה עם המעבד הזה להזיז משחקים - לא חשוב איזה כרטיס תקנה.

לגבי הספק - יש לך ספק ג'נרי ובנוסף לזה הוא גם חלש מאד.

המלצה שלי - אל תקנה כרגע כלום. אתה צריך מחשב חדש לחלוטין..

מחזק, תלוי גם לאיזה משחקים אתה צריך.

פורסם
  • מחבר

אני בעיקר משחק במשחקי אסטרטגיה שאין להם דרישות גבהות אפילו לחדשים מביניהם

ואין לי 3000 שח עכשיו למחשב חדש וטוב

יש לי בערך 600 שקל לקנות כרטיס מסך עם פיקסל שיידר כדי שהמשחקים של 2006 יעבדו לי

אז אם הספק לא יחזיק אף כרטיס נורמלי (עכשיו יש לי את הגי פורס 4 MX המעפן)

אז אני יהיה חייב להחליף ספק

אז השאלה שלי היא כזאת:

איזה כרטיס לא יצור צוואר בקבוק עם המערכת הנוכחית שלי

ויחזיק מעמד עם הספק ?

אם אין כזה כרטיס אז כמה עולה הספק הכי זול שכן יחזיק ?

אני מקווה שתוך שנה יהיה לי כסף למשב חדש ככה שאני לא רוצה להשקיע בנוכחי

:hi:תודה לעוזרים :hi:

פורסם

תנסה לחפש לך איזה 7600GS ב AGP ביד שניה.. אמור להספיק לך פחות או יותר לתקופה הזאת..

אגב, לא יודע למה החלטת שלמשחקי אסטרטגייה אין דרישות גבוהות.. ההפך הוא הנכון - ראה ערך: COMPANY OF HEROES , SUPREME-COMMANDER ועוד דומים..

ולגבי צוואר בקבוק , אני חושב ששום כרטיס מסך שתקנה לא יהווה צוואר בקבוק.. אם כבר ההפך הוא הנכון - המחשב שלך יהיה הצוואר בקבוק לכרטיס..

פורסם
  • מחבר

תנסה לחפש לך איזה 7600GS ב AGP ביד שניה.. אמור להספיק לך פחות או יותר לתקופה הזאת..

אגב, לא יודע למה החלטת שלמשחקי אסטרטגייה אין דרישות גבוהות.. ההפך הוא הנכון - ראה ערך: COMPANY OF HEROES , SUPREME-COMMANDER ועוד דומים..

ולגבי צוואר בקבוק , אני חושב ששום כרטיס מסך שתקנה לא יהווה צוואר בקבוק.. אם כבר ההפך הוא הנכון - המחשב שלך יהיה הצוואר בקבוק לכרטיס..

מזה אני רוצה להמנע

אז איזה כרטיס לא יצור צוואר בקבוק

פורסם

דוידו

פה הנקודה שצריך להבין דבר חשוב.הכרטיס מסך החדש ייתן למחשב שלך האצה.צוואר בקבוק יש לך היום.

נכון לעכשיו המחשב לא יכול לעמוד בחלק מהדרישות כי המאיץ שלך מיושן - זה ניקרא צוואר בקבוק.

אם תחליף לחדש הבעיה תיפתר .אתה פשוט חושב לא נכון.המלצה שלי זה גם לשים ספק מחוזק משהו כמו 400W כדי שלא יהיה לך בעיות עם מאיץ גרפי עדכני.

בברכה.

פורסם
  • מחבר

דוידו

פה הנקודה שצריך להבין דבר חשוב.הכרטיס מסך החדש ייתן למחשב שלך האצה.צוואר בקבוק יש לך היום.

נכון לעכשיו המחשב לא יכול לעמוד בחלק מהדרישות כי המאיץ שלך מיושן - זה ניקרא צוואר בקבוק.

אם תחליף לחדש הבעיה תיפתר .אתה פשוט חושב לא נכון.המלצה שלי זה גם לשים ספק מחוזק משהו כמו 400W כדי שלא יהיה לך בעיות עם מאיץ גרפי עדכני.

בברכה.

טוב אז 2 שאלות

1 הספק הנוכחי שלי יחזיק 7600GS?

2 כמה יעלה ספק 400W הכי זול?

פורסם

1) אם לא תנסה לא תדע.. חחח.. סתם , ממליץ לך להחליף לספק יותר נורמאלי (ראה סעיף 2)

2) יש לך ספק 400W של HEC ב 200 ש"ח..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים