פורסם 2007 ביוני 2918 שנים שלוםאין לי הרבה נסיון עם מארזים אחרים חוץ משליקניתי מחשב במארז HEC Compucase CI-6A21 ואני לא מצליח לפתוח את המארז כמובן שהוצאתי את הברגים בצד המארזמה יכול להיות הסיבה?
פורסם 2007 ביוני 2918 שנים יש שתי ידיות על הדלת שאמורים למשוך החוצה (לא מתנתק), הדלת עצמה נפתחת על הציר של הפנל הקדמי ולא נשלפת אחורה.ניסית?[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 ביוני 2918 שנים לכוננים "3.5 בכלוב יש גומיות להשקטה, פשוט מוציאים את הכלוב (בורג בצד אחד ולחיצה על לוחית בשני) ומבריגים את הכונן לכלוב דרך הגומיות. לכוננים "5.25 מרכיבים את המסילות על הכונן עם הברגים ומחליקים פנימה. [attachment deleted by admin]
פורסם 2007 ביוני 2918 שנים מחבר תודה Sheik Yerbouti הכונה לכונן 5.25 אני לא יודע איך לחבר את הצורב למסילות
פורסם 2007 ביוני 2918 שנים אני לא ליד המארז שלי עכשיו אבל מצאתי תמונה סבירה: את המסילות צריך להבריג עם הצד הקפיצי כלפי חוץ. להוריד את כל הפאנל הקדמי (שני לחצנים מחוספסים בתחתית ומשיכה כלפי חוץ), לעקם את הפח במקום שאתה רוצה להכניס את הכונן ולהשחיל את הכונן למקום.
פורסם 2007 ביוני 2918 שנים מחבר אני הוצאתי את החלק הקדמי והכנסתי את הצורב אם שני המסילות הבעיה שזה לא נתפס טוב יכול להיות שצריך לחבר את המסילות בברגים לכונן במארז הקודם שלי היה אפשר להדק את המסילה לכונןאני לא מבין למה אין חוברת הוראות למארז הזה :s05:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.