פורסם 2007 ביולי 718 שנים אפל האמת עובדים בכומה - מוציאים מוצר נכה במידה מסויימת לאנשים שמחפשים משהו כזה, הם קונים ונהנים ואז אחרי תקופת זמן מסויימת, אפל מוצאים את אותו מוצר רק טיפה שונה (נניח, דור 3), כמובן שגם הוא נכה במידה מסויימת אבל לאנשים לא איכפת מזה ולכן יש לאפל נוסחא מנצחת
פורסם 2007 ביולי 718 שנים הסוד של אפל זה לשווק useless gimmicks כמשהו שאתה לא יכול לחיות בלעדיו. "תראו איך פתחנו מסך שהתמונה מתהפכת ביחד עם המכשיר"...ו? מה אני אעשה עם זה? אולי אם אני אתמסטל תחת ערב אחד זה ייספק לי שעשוע ל-4 שעות, לא מעבר לכך
פורסם 2007 ביולי 718 שנים מחבר אפל האמת עובדים בכומה - מוציאים מוצר נכה במידה מסויימת לאנשים שמחפשים משהו כזה, הם קונים ונהנים ואז אחרי תקופת זמן מסויימת, אפל מוצאים את אותו מוצר רק טיפה שונה (נניח, דור 3), כמובן שגם הוא נכה במידה מסויימת אבל לאנשים לא איכפת מזה ולכן יש לאפל נוסחא מנצחת EDGE זה לא נכה ...זה יותר ממספיק ! וזה מותאם לשוק המרוקאי ש ה GSM הרבה יותר נפוץ מאשר ה HSDPA 8GB זה לא נכה לטלפון סוללרי -זה חדש מסך מעל 3 אינט +מגע זה לא נכה ....זה חדש זה אומנם מוגבל כדי ליצור שוק כלכלי נוסף אבל המוצר הזה לא נכה בראייה טכנולוגית ..המרשים ביותר והפורץ דרך היותר כיום .
פורסם 2007 ביולי 718 שנים לגבי האדג' - כמו שציינתי קודם, יש כל מיני טענות שזה בכלל לא תלוי באפל, אלא בגלל הסכם השיווק שלה עם AT$T..8GB? ב-N91 אם אני לא טועה יש 8GB..3 איצ'? למה 2.5 לא מספיק? 2.5 זה סטנדרט היום ד"א..
פורסם 2007 ביולי 818 שנים מחבר ספאמר. 8) :iamstupid:סתם אני מסכים עם הרעיון שיש מנגנון שמכריח אותך לקנות דבריים חוקיים ....WINDOWS ...מוזיקה...סרטים ...אולי לנו לישראלי זה נראה מוזר ..אבל אני יכול להבטיח לך שאצל מרוקאים ;D זה די מקובל לשלם על מוצרים עם רשיון רוחני ..
פורסם 2007 ביולי 818 שנים ולכן אצל האמריקקים הוא מצליח (כמו האיפוד וכאלה) אבל בשאר העולם הוא יצליח פחות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.