עבור לתוכן

מעוניין ללמוד רשתות, איך להתחיל?

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין ללמוד טכנאות, יותר חשוב לי רוצה להשקיע יותר זמן:

-התקנת חומרה

-הכרת העבודה שהמחשב מבצע

-פירמוטים

-Bios

ורשתות, כי זה נחוץ למטרות עבודה ברוב המקומות.

שאלתי היא האם אני יכול ללמוד לבד.

*אני חושב להרשם לקורס ללמוד שם, אתם מכירים מקום טוב בצפון, ובכלל האם אתם ממליצים ללמוד בקורס למטרות עבודה, נניח כרגע לתעודה.

פורסם

כמישהו שגם היה בקורסים וגם למד לבד אני בהחלט ממליץ על ללמוד בעצמך, ועל אחת כמה וכמה כאשר זה מגיע לטכנאות. תעשה את כל הניסויים שאתה רוצה על המחשבים שלך בבית. ככה לומדים הכי טוב. בדיעבד אני מצטער שהלכתי לקורס שכלל גם נושאים כאלה. באשר ל networking - יש ספרים טובים \ מצגות וחומרים אחרים באינטרנט שיעזרו לך מאוד, וכמו כן הניסיון המעשי הוא גורם עיקרי גם כאן.

בהצלחה.[br]פורסם בתאריך: 29.06.2007 בשעה 11:08:38

כמישהו שגם היה בקורסים וגם למד לבד אני בהחלט ממליץ על ללמוד בעצמך, ועל אחת כמה וכמה כאשר זה מגיע לטכנאות. תעשה את כל הניסויים שאתה רוצה על המחשבים שלך בבית. ככה לומדים הכי טוב. בדיעבד אני מצטער שהלכתי לקורס שכלל גם נושאים כאלה. באשר ל networking - יש ספרים טובים \ מצגות וחומרים אחרים באינטרנט שיעזרו לך מאוד, וכמו כן הניסיון המעשי הוא גורם עיקרי גם כאן. - בנושא הזה הייתי מתחיל ללמוד באופן בסיסי, הכרת הנושא באופן בכללי ואז עובק ללמוד את מודל שבע השכבות (osi 7 layers). משם תדע לאן להמשיך (למידה של פרוטוקולים שונים וכו..) .

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

אשמח אם תוכל לשלוח לי חומר, או להציגו כאן בפורום.

אודה לך מאוד!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים