עבור לתוכן

אוברקלוקינג למעבד 4300, לוח אם Gigabyte 965, זכרונות OCZ 2gb 800Mhz

Featured Replies

פורסם

טוב קראתי והפנמתי קצת את כל עניין האוברקלוק,

עכשיו ברשותי מחשב עם מעבד Intel 4300 + Big Typhoon

לוח אם מסוג Gigabyte 965P DS3 REV3.3

זכרונות OCZ 1GbX2 800 Mhz

Antec 500W

אחרי התקנת הדרייברים של הלוח אם, נכנסתי לביוס וניסיתי להרים רק את ה FSB של המעבד. ( ללא העלת וולט )

לאחר שהרמתי יותר מ40, הוא כבר לא הצליח לסחוב את הווינדוס , מכיוון שלא רציתי לגעת בוולטים כי ראיתי איזה 7 אפשרויות

של חשמל וממש אין לי מושג מה כל אחת עושה אז לא רציתי לגעת. בקיצור ולעניין אני רוצה להגיע בסה"כ ל 3Ghz יציב מהמעבד, עם שמירה

על טמפרטורות סבירות.

מישהו יכול להסביר לי במפורט מה עלי לעשות? כמה להגביר תוולטים? האם לשנות תתזמונים של הכרטיסי זכרון? בבקשה אני לא ממש

בקיא באובר..

תודה רבההה !!

פורסם
  • מחבר

תודה אחי אבל, התחלתי לקרוא במשך 3-4 דקות ואז כבר לא הבנתי..

יש למישהו משהו יותר מובן? אפילו אולי בעברית??

פורסם

למה אתם סתם מסבכים את בן אדם המסכן???

יש באתר כמה מדריכים על אובר תקרא אותם קודם.

פורסם

המדריכים שיש באתר הם לא לפי הביוס של הלוח הזה.

ולא צריך להיות דובר אנגלית כדי להבין מה כתוב שם.

פורסם
  • מחבר

למה אתם סתם מסבכים את בן אדם המסכן???

יש באתר כמה מדריכים על אובר תקרא אותם קודם.

רשמתי בתחילת המודעה שקראתי כבר..

טוב תודה אנשים אני ינסה להסתדר עם זה איכשהו...

פורסם

עם כל הכבוד לכותב המדריכים באתר הזה לגבי האוברקלוק למעבד, אני חושב שהוא בעצמו הסתבך קצת.

אני תכף יערוך את ההודעה שלי ויתן לך קישור לאיזה מדריך שהופיע בפורום בחו"ל, משם אני קיבלתי את האומץ לעשות אוברקלוק בפעם הראשונה למחשב שלי, וכבר בפעם הראשונה העלתי אותו ב 40%.

תן לי כמה דקות לבדוק בהיסטורי, ואגב חבר יש לך מחשב פצצה! סתם מסקרן אותי אבל איזה כרטיס מסך יש לך?

אתה יכול להגיע למהירות מעולה עם המעבד שיש לך.

כבר אני חוזר אליך.

בבקשה:

http://forumz.tomshardware.com/hardware/Core2Duo-Overclocking-Guide-v1-ftopict197995.html

חח אופס, שאני מסתכל פה אני כבר שכבר מישהו נתן את הקישור הזה, בכל אופן זה רק מראה לך כמה הוא טוב :)

סליחה MARVJE

אגב, אני ממש ממליץ לך לקרוא את הכתבה על המעבד שלך ב NEOSEEKER, שם גם רשמו בדיוק איזה וולטים הם שמו, והם עושים השוואה לכל מיני זכרונות, בניהם מופיעים גם הזכרונות שלך,

כנס לכאן : http://neoseeker.com/Articles/Hardware/Reviews/core2duo_e4300/

פורסם
  • מחבר

עם כל הכבוד לכותב המדריכים באתר הזה לגבי האוברקלוק למעבד, אני חושב שהוא בעצמו הסתבך קצת.

אני תכף יערוך את ההודעה שלי ויתן לך קישור לאיזה מדריך שהופיע בפורום בחו"ל, משם אני קיבלתי את האומץ לעשות אוברקלוק בפעם הראשונה למחשב שלי, וכבר בפעם הראשונה העלתי אותו ב 40%.

תן לי כמה דקות לבדוק בהיסטורי, ואגב חבר יש לך מחשב פצצה! סתם מסקרן אותי אבל איזה כרטיס מסך יש לך?

אתה יכול להגיע למהירות מעולה עם המעבד שיש לך.

כבר אני חוזר אליך.

בבקשה:

http://forumz.tomshardware.com/hardware/Core2Duo-Overclocking-Guide-v1-ftopict197995.html

חח אופס, שאני מסתכל פה אני כבר שכבר מישהו נתן את הקישור הזה, בכל אופן זה רק מראה לך כמה הוא טוב :)

סליחה MARVJE

אגב, אני ממש ממליץ לך לקרוא את הכתבה על המעבד שלך ב NEOSEEKER, שם גם רשמו בדיוק איזה וולטים הם שמו, והם עושים השוואה לכל מיני זכרונות, בניהם מופיעים גם הזכרונות שלך,

כנס לכאן : http://neoseeker.com/Articles/Hardware/Reviews/core2duo_e4300/

הכרטיס מסך ששמתי הוא BFG GeForce 8800GTS 320Mb.. אחלה כרטיס ואין לי מסך גדול ככה שהוא מעולה בשבילי

תודה רבה עזרת לי מאודדדדדדדד!!!

עריכה::

תקשיבו נכנסתי לביוס,

עכשיו איזה וולט אני צריך להגביר בשביל להגיע ל OC יותר גבוהה? כאילו אני מגביר ביינתים רק ת FSB

וראיתי שיש 2 אפשרויות:

FSB OverVoltage

ו

CPU OverVoltag

או שאולי זה אף אחד משניהם????

בבקשה תעזרו לי

פורסם

אתה צריך לעלות מתח למעבד אז מן הסתם זה ל CPU VOLTAGE .....

*רק תשים לב לטמ"פ שלא תעלה לך יותר מדי ,מומלץ לקרוא כמה מדריכים לפני,וקצת לעיין בפורום ובטוח הייתה פוטר את זה לבד .

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אוקי אבל לא הבנתי את כל הקטע האלו של היחסים בין הזכרונות למעבד,

מה זה אומר? ולמה צריך שזה יהיה 1:1 ??

ואיפה משנים את זה?? הזכרונות שלי הם נראלי 5-5-5-15.. יש דרך לבדוק??

פורסם
  • מחבר

אני עדיין מחכה לתשובה :(

פורסם

יש לך בביוס FSB:DRAM תשנה אותו ל1:1 ואז הבאס של הזכרונות והבאס של המעבד יהיו זהים וכך הביצועים של המערכת יעלו. לאחר מכן, כשתעלה את הבאס של המעבד בOC גם הבאס של הזכרונות יעלה (על כל מגה הרץ שעולה במעבד עולה מגה הרץ בזכרונות). כשהיחס הוא 1:1 המערכת יותר יעילה ומציגה ביצועים טובים יותר.

פורסם
  • מחבר

ושאני מעלה FSB שווה בשניהם זה לא מסוכן? אני הולך להעלות 133 FSB בשניהם, זה יהיה מסוכן לזיכרונות?

ועוד משו, כשאני יעלה וולט במעבד הוא לא יעלה גם לזכרונות נכון???

האא והכי חשוב!! אני יכול לבדוק תתזמונים של הכרטיסי זכרון שלי בתוכנה אוורסט? אם לא אז באיזה תוכנה\מקום?? זה חשוב

תודה לכם!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים