פורסם 2007 ביוני 2818 שנים יש את הגרסה הזו:Firmware Version: v4.71.1, Hyperwrt 2.1b1 + Thibor15cבהתחלה כשהורדתי אותה הכל היה מעולה יש שם מלא פונקציות בעיקר מה שחשוב לי זה אי פי סטטי וחיבור L2TP שעובד עם ברקאבל בזמן האחרון אני מרגיש שזה ניהיה בלתי נסבל הראוטר מאבד קישור לאינטרנט כל חצי שעה ופחות אני ממש משתגע ולפעמים רק REBOOT מצליח לגרום להתחבר שוב למישהו יש איזה גרסת קושחה אחרת שיש בה את אותן אפשרויות כמו אלו שציינתי כי אני חייב לעשות משהו ואני כבר לא יודע מה
פורסם 2007 ביוני 2918 שנים פרוטוקוך L2TP בארץ לא ממומש לפי הסטנדרט העולמי ולכן לקושחות מסוימות יש בעיה איתו. רשימת הקושחות הללו כוללת גם את DD-WRT . פותח הת'ראד - הקושחה TOMATO יכולה לעזור. תנסה אותה.
פורסם 2007 ביולי 2218 שנים מחבר אני יודע שאני מקפיץ אבל לא רציתי סתם לפתוח חדש באותו נושאאבל ה TOMATO הזה ממש האיט לי את החיבור יש מצב לפתרון אחר??
פורסם 2007 ביולי 2218 שנים לא, להתקשר לברק ולהגיד להם שאתה רוצה חיבור ללא חייגן ואז לא צריך להגדיר כלום בראוטר וכל קושחה תעבוד לך מצויין אם הם לא מסכימים תסביר להם שיש לך ראוטר שלא עובד עם L2TP או שתאיים לעבורבבזק בינלאומי למשל, ברירת המחדל בחיבור כבלים זה ללא חייגן
פורסם 2007 ביולי 2218 שנים מחבר הבנתי סבבה תודה[br]פורסם בתאריך: 22.07.2007 בשעה 23:58:32אם כבר אני בודק ספקיות מה הכי משתלם היום??אני כרגע משלם על 3M/278KB דרך הוט וברק 150 ש"ח בחודשמה אפשר למצוא יותר מהר באותו מחיר??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.