עבור לתוכן

זקוק לעזרה מיידית - קיבלתי לוח אם אחר ממה שהזמנתי

Featured Replies

פורסם

הזמנתי מחשב עם לוח אם 965P-DS3 של GIGABYTE קיבלתי עם 965G-DS3.

להחזיר את המחשב לחנות? מה ההבדל בין השניים?

ממה שקראתי עד כה ל965G יש כרטיס מסך מובנה אבל אני רכשתי כרטיס מסך בנפרד וגם הוא מותקן על המחשב. זה יכול לעשות לי בעיות?

אם זה חשוב אז אין לי כוונה לעשות OC.

פורסם

אני לא יודע מה הן יכולות ה OC של ה 965G-DS3, אבל בד"כ לוחות עם כרטיסי מסך מובנים מאפשרים OC נמוך יותר, או לא מאפשרים OC בכלל. אם אתה מתכנן OC בעתיד (וראיתי שרשמת שאין לך כרגע כוונה לעשות OC) - תחליף את הלוח.

אם אתה מתקין כרטיס מסך נפרד, אז כרטיס המסך המובנה אמור להתבטל. לא יהיו לך בעיות כתוצאה מכך.

פורסם

אני אומר תחליף..... לך תדע אם בעתיד תרצה לעשות אוברקלוק.....

לוחות עם כרטיס מסך מובנה פשוט גרועים באוברקלוק... וה 965P DS3 ידוע ביכולות OC שלו.. חבל לא להשאיר את האופציה לעתיד...

פורסם

אני לא מבין מה ההתלבטות פה, אתה שילמת על מוצר A וקיבלת מוצר B

לך מיד תחליף ותדרוש פיצוי על כך.soldado09vl6.gif

פורסם
  • מחבר

דיברתי עם החנות היום. הוא אמר לי שה-965G מתקדם יותר מה-965P?

נכון שהוא הוא מורח אותי? וחוץ מזה, האם באמת כדאי להשקיע לי מאמצים נוספים, הרי אוברקלוק אני לא אעשה. תבורכו

פורסם

אם המוכר אמר לך שה 965G יותר מתקדם מה 965P אז הוא שהוא באמת "מורח" אותך, ומחנויות כאלו רצוי להתרחק, או שהוא באמת חושב שה 965G יותר טוב, ואז כדאי לחשוב טוב לפני שקונים שוב בחנות שלא מבינה מה היא מוכרת...

אגב, אל תשכח שאם צריך להחליף לך את הלוח, זה אומר שבחנות יבזבזו "זמן טכנאי" (פירוק הלוח הקיים, התקנת הלוח החדש, ובנוסף הטכנאי לא יעבוד על העבודה הרגילה שלו), ולכן בחנות יעדיפו שלא להחליף לך את הלוח. חוץ מזה, הם יצטרכו למכור את הלוח שלך הזה למישהו אחר, ואם הם ייפלו על מישהו שיבדוק טוב וישים לב שמכרו לו לוח משומש כלוח חדש, אז הם יכולים להסתבך.

התשובה הכי קלה עבורך היא לבדוק איזה לוח עולה יותר, ומהו ההפרש בינהם. לפי זה תחליט אם כדאי לך להילחם על החלפת הלוח.

אני אישית הייתי עושה את זה, ולו רק בגלל העיקרון.

פורסם

אני לא מבין שום דבר בלוחות אם על העיקרון והפרינציפ לא הייתי מוותר..

ד"א איזו חנות זו?

פורסם

קודם כל מה שהמוכר אמר לך לא מדויק בכלל

אין שום הבדל בין שני הלוחות חוץ מהבדל אחד

לוחות מסדרה G מגיעים עם כרטיס מסך מובנה

אין שום הבדל ביכולות האוברקלוק שלהם ואתה גם ככה לא מתכנן

מה שבאמת נכון במה שהוא אמר זה שללוח שקיבלת יש יתרון שבמידה טהכרטיס מסך שלך הולך אתה בנתיים יכול להשתמש בכרטיס שיש לך על הלוח

חוץ מזה הכול שטויות במיץ אוכמניות טריות

אין שום סיבה בעולם ללכת להחליף את הלוח אלא אם כן באמת משעמם לך בחיים

הציפ שעל הלוח הוא אותו ציפ בדיוק אותו גשר דרומי וצפוני הלוחות פשוט זהים אחד לאחד אפילו הקירור זהה לחלוטין

אין שום סיבה שבעולם להחליף את הלוח

פורסם

קודם כל מה שהמוכר אמר לך לא מדויק בכלל

אין שום הבדל בין שני הלוחות חוץ מהבדל אחד

לוחות מסדרה G מגיעים עם כרטיס מסך מובנה

אין שום הבדל ביכולות האוברקלוק שלהם ואתה גם ככה לא מתכנן

מה שבאמת נכון במה שהוא אמר זה שללוח שקיבלת יש יתרון שבמידה טהכרטיס מסך שלך הולך אתה בנתיים יכול להשתמש בכרטיס שיש לך על הלוח

חוץ מזה הכול שטויות במיץ אוכמניות טריות

אין שום סיבה בעולם ללכת להחליף את הלוח אלא אם כן באמת משעמם לך בחיים

הציפ שעל הלוח הוא אותו ציפ בדיוק אותו גשר דרומי וצפוני הלוחות פשוט זהים אחד לאחד אפילו הקירור זהה לחלוטין

אין שום סיבה שבעולם להחליף את הלוח

אתה היורש של טל אזולאי??? :screwy:

יש הבדל ענק בביצועים ב OC, הצ'יפ שונה ויש עוד המון הבדלים.

פורסם

להחליף בלי שום קשר לדגמים.

אתה משלם בשביל מוצר אחד, למה שתקבל משהו אחר?

אם היית רוצה לקנות את ה 965G היית קונה אותו ולא את ה 965P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים