פורסם 2007 ביוני 2818 שנים שלום לכם...אני רוצה להתחיל ללמוד על מלמות ולהכנס לתחום הזה של התמונות האומנתיות וכל אלהמישו יכול להביא מדריך ??או משו שיעזור להבין יותרcanon a710 תספיק למתחיל כמוני???תודה רבה
פורסם 2007 ביוני 3018 שנים אני הייתי הולך על מצלמה גדולה עם הרבה אפשרויות ידניות ועם זום אופטי גבוה.חוץ מזה, אם כבר להכנס לתחום הצילום לא עדיף להיות צלם דוגמנות?
פורסם 2007 ביולי 418 שנים מחבר כן...בכיף אחי למה לא....דברתי עם רוברטו הוא אמר שאני יבוא לצלם את בר מחר.....יש משו רציני יותר כמו מדריך או משו בסגנון??תודה....
פורסם 2007 ביולי 418 שנים אני יכול להמליץ לך על תוכנה שמהווה מדריך מצויין ששמה - קורס צילום אינטרקטיבי דובר עברית ,ניכתבה בשפת הפלאש בגודל של כ- 55 מגה טובה מאוד למתחילים ,הסברים מעולים ומקצועיים.בהצלחה.
פורסם 2007 ביולי 418 שנים מחבר מוריד! תודה רבה לכל העוסקים במלאכה מקווה שעוןד חודש נוכל לעלות פה דברים ברמה...
פורסם 2007 ביולי 418 שנים אני יכול להמליץ לך על תוכנה שמהווה מדריך מצויין ששמה - קורס צילום אינטרקטיבי דובר עברית ,ניכתבה בשפת הפלאש בגודל של כ- 55 מגה טובה מאוד למתחילים ,הסברים מעולים ומקצועיים.בהצלחה.אפשר קישור?לא מצליח למצוא על מה מדובר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.