עבור לתוכן

שאלה בנוגע ל-q6600 ו-qx6700

Featured Replies

פורסם

א.אני מחכה ל-22 ביולי לירידת המחירים,המעבד השני יעלה 530 דולר והשני 270,האם ההבדלים האדירים ביניהם שווים את התמורה?

יש איזה טבלה של השוואות ביניהם?

ב.האם כדאי לקנות את המעבדים האלו בכלל?הרי בדרך כלל תמיד שבונים משהו חדש אז הגרסאות הראשונות הם פחות טובות והם כמו אבי טיפוס שאחריהם מוציאים את הדברים האמיתיים,האם במבחני ביצועים המעבדים האלו מראים תוצאות טובות?

פורסם

א. באמת נראה לך ששווה בכללי להוציא 530$ על מעבד?!

ההבדל ביניהם הוא בסה"כ המכפלה - אז בשביל מכפלה של 10 במקום 9 נראה לך ששווה להוציא פי 2 מחיר?!

תוציא את הכסף על דברים אחרים במחשב...

ב. כרגע אין צורך ממשי במעבדים האלו לרוב המשתמשים כי מרבית היישומים לא יודעים לנצל מעבדים אלו כמו שצריך.

תחכה ל-22 ביולי ותראה כמה יעלה ה-E6600 - כי הוא בהחלט מעבר למספיק, ואמור לעלות בערך חצי מה-Q6600

פורסם
  • מחבר

המחשב מיועד בעיקר לראות סרטים ולתפקד בתור HTPC ולמשחקים,אין טעם בליבה מרובעת?בכל זאת אני קונה מחשב ל-3 שנים הקרובות והמעבד q6600 הולך לעלות משהו כמו 1400 שקל שזה כבר די משתלם.

פורסם

המחשב מיועד בעיקר לראות סרטים ולתפקד בתור HTPC ולמשחקים,אין טעם בליבה מרובעת?בכל זאת אני קונה מחשב ל-3 שנים הקרובות והמעבד q6600 הולך לעלות משהו כמו 1400 שקל שזה כבר די משתלם.

יותר לכיוון ה1600.

תראה, הQ6600 לא הכי מתאים למחשב HTPC כי הוא פולט הרבה חום יחסית לשאר המעבדים (כפולי הליבה הקיימים).

במחיר שהוא יהיה הוא הולך להיות המעבד המשתלם ביותר ואם אתה יכול להרשות לך אותו אין שום סיבה לא לקחת אותו (אלא שוב אם זה מפריע לך בסידור המחשב כHTPC).

בסרטי HD אלא אם יש לך כרטיס שלוקח על עצמו את נטל העיבוד המעבד יעבוד קשה, הQ6600 יהיה בהחלט יתרון במצבים כאלה.

במשחקים למעבד יש תפקיד שולי אז לא יהיה הבדל גדול, אם בכלל בינו לבין הE6600.

פורסם
  • מחבר

איך הוא במבחני הביצועים?יש טעם ללכת על ה-Qx6700? או שההבדלים ביניהם לא שווים את התוספת?

פורסם

אני מתכנן על Q6600 , לדעתי האישית לא שווה ההבדל לQ6700

אולי גם DDR3 אבל נכון לכרגע ולמחירים המופרזים.. נכון מוצר חדש ... עוד חודש +- אחרי הירידה הגדולה, נראה מה קורה ונחליט

פורסם

לא תהיה ירידת מחיר של הE6600. תכלס בשביל HTPC מספיק לך כפול ליבה טוב אפילו בסדר גודל של הE6420, או מהחדשים שיצאו ב22.7 הE6750 או פחות ממנו אפילו, וכרטיס מסך 8600GT או 2600XT.

פורסם
  • מחבר

לא תהיה ירידת מחיר של הE6600. תכלס בשביל HTPC מספיק לך כפול ליבה טוב אפילו בסדר גודל של הE6420, או מהחדשים שיצאו ב22.7 הE6750 או פחות ממנו אפילו, וכרטיס מסך 8600GT או 2600XT.

המחשב גם ישמש בתור htpc וגם בתור מחשב למשחקים

אני מתלבט בין q6600 לבין e6850 מה יתן תוצאות יותר טובות במשחקים ובהצגת סרטי hd בטווח של ה-3 שנים הקרובות?

פורסם

Q6600

פורסם

המחשב גם ישמש בתור htpc וגם בתור מחשב למשחקים

אני מתלבט בין q6600 לבין e6850 מה יתן תוצאות יותר טובות במשחקים ובהצגת סרטי hd בטווח של ה-3 שנים הקרובות?

בטווח המיידי לe6850 אמור להיות יתרון, אבל בגלל שכרגע אין משחק או סרט HD שינצל 100% משני המעבדים היתרון הזה יורד.

לטווח הרחוק, ככל שהתמיכה בריבוי ליבות תגדל ככה היתרון של הQ6600 יגדל.

קח את הQ6600 בלב שקט.

פורסם

מי אמר שלא תהיה ירידת מחיר של ה-E6600???

אורי אין לי בעיה עם ה-Q6600 ואם אתה יכול להרשות לעצמך לקנות אותו - אז תקנה סבבה,

פשוט, אני לא חושב שיש למישהו שלא עוסק בתחום כמו עריכת וידאו וכו' סיבה מספיקה לקחת אותו,

במיוחד שאתה מתכנן את המחשב ל-HTPC - אין שום סיבה לקחת משהו יותר מה-E6600

פורסם

bv אין ירידת מחירים של הE6600 עצמו ב22.7. נכנסים כמה מעבדים חדשים כמו הE6850 וE6750 ומעבדים יותר חלשים מהם והם אמורים להחליף את הE6600 בתגי מחיר דומים או פחותים אפילו מהE6600.

פורסם

מצטער על הבורות

אבל מה זה מחשב HTPC?

פורסם

Home Theater PC - "מחשב מדיה סלוני" או איך שלא תקרא לזה בעברית...

pain_killer - אם אתה אומר אז אתה יודע, אבל עדיין אני חושב שמעבד בסדר גודל כזה הוא מעבר למספיק בשביל הצרכים של פותח הת'רד

פורסם

שמע לדעתי בין ה E6600 ל Q6600 ה Q בהחלט עדיף בהשקעה של עוד כמה מאות שקלים לא רבים כל כך אתה מכסה את עצמך לתקופהארוכה עם מעבד 4 ליבות חזק נכון שכרגע אולי לא יהיה לו יתרון גדול על הכפולי ליבה אבל 3 שנים זה הרבה זמן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים