עבור לתוכן

מוד עצבני ל 8800GTS שלי + בעיה שנוצרה בעיקבות צריכת החשמל הגבוהה :cool2:

Featured Replies

פורסם

סוף סוף אנשים מתורבתים!! :yelclap: (עזבתי פורום אחר בגלל שגיאות כתיב :lol:)

עד כדי כך?! :kopfpatsch:

אבל אני בכל מקרה מפסיק לתקן שגיאות כי זה מעצבן את מי שאני מתקן.

• תגובות 31
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה מה שאומרים לי בכיתה!! :o

ליוצר הת'רד : לפי דעתי אתה צריך להוריד את הפלסטיק האדום שעל הכרטיס ותמצא משהו אחר שאפשר לשים במקום המחק...

פורסם

סוף סוף אנשים מתורבתים!! :yelclap: (עזבתי פורום אחר בגלל שגיאות כתיב :lol:)

יופי לך אבל תחשוב שלך היה שגיאות כתיב ואף אחד לא היה רוצה להתכתב איתך.

ואם עד כדאי כך זה משנה לך שגיאות כתיב ועזבת פורום בגלל זה זה ממש לא מצחיק ואתה פשוט יוצא אפס כזה של אכפת לו מאנשים אחרים ודואג רק לתחת שלו!

פורסם

ואם עד כדאי כך זה משנה לך שגיאות כתיב ועזבת פורום בגלל זה זה ממש לא מצחיק ואתה פשוט יוצא אפס כזה של אכפת לו מאנשים אחרים ודואג רק לתחת שלו!

מה קשור בכלל שהוא יצא אפס? אנחנו אשמים שהפסיקו לעשות הכתבות בכיתה א' ? כמות השגיאות של הנוער היום היא פשוט זוועתית (בלי כל קשר לת'רד הזה) ולא נראה שלמישהו אכפת או מזיז. כשזה פה ושם, ניחא. כשכל מילה שניה מכילה איזו טעות או שתיים זה ממש צורם ולא נוח לקרוא. אל תנסה לתרץ את זה, זה לא בכלל לא קשור ל"ואתה פשוט יוצא אפס כזה של אכפת לו מאנשים אחרים ודואג רק לתחת שלו!" :nixweiss: לדעתי צריך ורצוי להעיר ולתקן כשזה מוגזם אך יש לעשות זאת בצורה מנומסת ומכובדת ללא פגיעה באדם שטעה.

פורסם

מה קשור בכלל שהוא יצא אפס? אנחנו אשמים שהפסיקו לעשות הכתבות בכיתה א' ? כמות השגיאות של הנוער היום היא פשוט זוועתית (בלי כל קשר לת'רד הזה) ולא נראה שלמישהו אכפת או מזיז. כשזה פה ושם, ניחא. כשכל מילה שניה מכילה איזו טעות או שתיים זה ממש צורם ולא נוח לקרוא. אל תנסה לתרץ את זה, זה לא בכלל לא קשור ל"ואתה פשוט יוצא אפס כזה של אכפת לו מאנשים אחרים ודואג רק לתחת שלו!" :nixweiss: לדעתי צריך ורצוי להעיר ולתקן כשזה מוגזם אך יש לעשות זאת בצורה מנומסת ומכובדת ללא פגיעה באדם שטעה.

:xyxthumbs:

פורסם

הלו , זה דיון על השפה העברית ? , ושלא תבינו אותי לא נכון , זה באמת דיון חשוב ואני מסכים עם כל מילה של xVertigo

אבל זה פורום על OC , (לא OC לשפה העברית) , אפרופו OC , ויאגרה זה OC ?

בקיצור תוספת המאווררים שיפרה משהו ?

פורסם

הלו , זה דיון על השפה העברית ? , ושלא תבינו אותי לא נכון , זה באמת דיון חשוב ואני מסכים עם כל מילה של xVertigo

אבל זה פורום על OC , (לא OC לשפה העברית) , אפרופו OC , ויאגרה זה OC ?

בקיצור תוספת המאווררים שיפרה משהו ?

Over Cocking? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!! :lol:

פורסם

אם אתה רוצה לראות איך כותבים שם... :lol: שלח לי הודעה פרטית

"מה קשור בכלל שהוא יצא אפס? אנחנו אשמים שהפסיקו לעשות הכתבות בכיתה א' ? כמות השגיאות של הנוער היום היא פשוט זוועתית (בלי כל קשר לת'רד הזה) ולא נראה שלמישהו אכפת או מזיז. כשזה פה ושם, ניחא. כשכל מילה שניה מכילה איזו טעות או שתיים זה ממש צורם ולא נוח לקרוא. אל תנסה לתרץ את זה, זה לא בכלל לא קשור ל"ואתה פשוט יוצא אפס כזה של אכפת לו מאנשים אחרים ודואג רק לתחת שלו!" לדעתי צריך ורצוי להעיר ולתקן כשזה מוגזם אך יש לעשות זאת בצורה מנומסת ומכובדת ללא פגיעה באדם שטעה."

:xyxthumbs:

פורסם

אז היה לך לנהוג בצורה שקטה יותר כמו שאמרת ולא ליד כול הפורום ולהגיד לו שיבדוק את עצמו

ואני מעדיף שלא נמשיך בוויכוח הזה כאן

פורסם

^ +1. אין יותר איזכורים בקשר לשגיאות כתיב אלא אם כן זה ממש 'כואב' לקרוא את התגובות.. :lol:

1) להוריד את הפלסטיק האדום מכרטיס המסך.

2) לשים איזו פיסת מתכת שתחליף את המחק (בורג או מסמר.. מה שיש לך).

פורסם

xVertigo הכרטיס שלך מאוד מרשים 8)

1) להוריד את הפלסטיק האדום מכרטיס המסך.

2) לשים איזו פיסת מתכת שתחליף את המחק (בורג או מסמר.. מה שיש לך).

צודק :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

בקשר לשגיאות כתיב פעם האיתי נעלב מזה אבל עכשיו אני לוקח את זה כביקורת בונה :xyxthumbs:

ובקשר לביצועים של המוד- הוא הוריד לי 10 מעלות במאמץ וגם אחרי OC של 500@550 ל CORE

ו 1600@1800 לזיכרונות הוא עלה רק מעלה אחת (!)

אני משווה את הביצועים למחשב דומה בבית שלי בעל אותו כרטיס מסך ויש הבדל של 100 FPS בATI TOOLS

והטמ'פ עדיין יותר נמוכה !

בקשר להורדת הפלסטיק - אולי יותר מאוחר מכוון שהכרטיס חדש דנדש, אז אני שומר על האחריות.

בקשר למחק - זה פיתרון מעולה שאני ממליץ לכל אחד , ובחיים שלי לא ראיתי מחק נמס :s05:

פורסם

אני לא ממליץ לך להוריד את הפלסטיק אלא אם אתה מסוגל להתמודד עם העובדה שאתה מאבד אחריות. כבר יותר חשאי לפרק את כל הצלעות ולהתקין משהו אחר מאשר לפרק את הפלסטיק (פחות סימנים). כשמפרקים את הפלסטיק צריך להזיז את המדבקה שיש עליו ואת זה רואים מיד.

אם השגת ירידה של 10 מעלות זה ממש נחמד ועושה את העבודה שלו :xyxthumbs:

פורסם

10 מעלות זה טיפה ממש טיפה יותר מנחמד

פורסם

10 מעלות זה טיפה ממש טיפה יותר מנחמד

אז מה תגיד על 30 מעלות עם ה TR HR-03 PLUS ? ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים