פורסם 2007 ביוני 2718 שנים סוף סוף אנשים מתורבתים!! (עזבתי פורום אחר בגלל שגיאות כתיב ) עד כדי כך?! אבל אני בכל מקרה מפסיק לתקן שגיאות כי זה מעצבן את מי שאני מתקן.
פורסם 2007 ביוני 2718 שנים זה מה שאומרים לי בכיתה!! ליוצר הת'רד : לפי דעתי אתה צריך להוריד את הפלסטיק האדום שעל הכרטיס ותמצא משהו אחר שאפשר לשים במקום המחק...
פורסם 2007 ביוני 2718 שנים סוף סוף אנשים מתורבתים!! (עזבתי פורום אחר בגלל שגיאות כתיב ) יופי לך אבל תחשוב שלך היה שגיאות כתיב ואף אחד לא היה רוצה להתכתב איתך. ואם עד כדאי כך זה משנה לך שגיאות כתיב ועזבת פורום בגלל זה זה ממש לא מצחיק ואתה פשוט יוצא אפס כזה של אכפת לו מאנשים אחרים ודואג רק לתחת שלו!
פורסם 2007 ביוני 2718 שנים יופי לך אבל תחשוב שלך היה שגיאות כתיב ואף אחד לא היה רוצה להתכתב איתך. ואם עד כדאי כך זה משנה לך שגיאות כתיב ועזבת פורום בגלל זה זה ממש לא מצחיק ואתה פשוט יוצא אפס כזה של אכפת לו מאנשים אחרים ודואג רק לתחת שלו! מה קשור בכלל שהוא יצא אפס? אנחנו אשמים שהפסיקו לעשות הכתבות בכיתה א' ? כמות השגיאות של הנוער היום היא פשוט זוועתית (בלי כל קשר לת'רד הזה) ולא נראה שלמישהו אכפת או מזיז. כשזה פה ושם, ניחא. כשכל מילה שניה מכילה איזו טעות או שתיים זה ממש צורם ולא נוח לקרוא. אל תנסה לתרץ את זה, זה לא בכלל לא קשור ל"ואתה פשוט יוצא אפס כזה של אכפת לו מאנשים אחרים ודואג רק לתחת שלו!" לדעתי צריך ורצוי להעיר ולתקן כשזה מוגזם אך יש לעשות זאת בצורה מנומסת ומכובדת ללא פגיעה באדם שטעה.
פורסם 2007 ביוני 2718 שנים מה קשור בכלל שהוא יצא אפס? אנחנו אשמים שהפסיקו לעשות הכתבות בכיתה א' ? כמות השגיאות של הנוער היום היא פשוט זוועתית (בלי כל קשר לת'רד הזה) ולא נראה שלמישהו אכפת או מזיז. כשזה פה ושם, ניחא. כשכל מילה שניה מכילה איזו טעות או שתיים זה ממש צורם ולא נוח לקרוא. אל תנסה לתרץ את זה, זה לא בכלל לא קשור ל"ואתה פשוט יוצא אפס כזה של אכפת לו מאנשים אחרים ודואג רק לתחת שלו!" לדעתי צריך ורצוי להעיר ולתקן כשזה מוגזם אך יש לעשות זאת בצורה מנומסת ומכובדת ללא פגיעה באדם שטעה.
פורסם 2007 ביוני 2718 שנים הלו , זה דיון על השפה העברית ? , ושלא תבינו אותי לא נכון , זה באמת דיון חשוב ואני מסכים עם כל מילה של xVertigoאבל זה פורום על OC , (לא OC לשפה העברית) , אפרופו OC , ויאגרה זה OC ?בקיצור תוספת המאווררים שיפרה משהו ?
פורסם 2007 ביוני 2718 שנים הלו , זה דיון על השפה העברית ? , ושלא תבינו אותי לא נכון , זה באמת דיון חשוב ואני מסכים עם כל מילה של xVertigo אבל זה פורום על OC , (לא OC לשפה העברית) , אפרופו OC , ויאגרה זה OC ? בקיצור תוספת המאווררים שיפרה משהו ? Over Cocking? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!
פורסם 2007 ביוני 2718 שנים יופי לך אבל תחשוב שלך היה שגיאות כתיב ואף אחד לא היה רוצה להתכתב איתך. ואם עד כדאי כך זה משנה לך שגיאות כתיב ועזבת פורום בגלל זה זה ממש לא מצחיק ואתה פשוט יוצא אפס כזה של אכפת לו מאנשים אחרים ודואג רק לתחת שלו! אם אתה רוצה לראות איך כותבים שם... שלח לי הודעה פרטית "מה קשור בכלל שהוא יצא אפס? אנחנו אשמים שהפסיקו לעשות הכתבות בכיתה א' ? כמות השגיאות של הנוער היום היא פשוט זוועתית (בלי כל קשר לת'רד הזה) ולא נראה שלמישהו אכפת או מזיז. כשזה פה ושם, ניחא. כשכל מילה שניה מכילה איזו טעות או שתיים זה ממש צורם ולא נוח לקרוא. אל תנסה לתרץ את זה, זה לא בכלל לא קשור ל"ואתה פשוט יוצא אפס כזה של אכפת לו מאנשים אחרים ודואג רק לתחת שלו!" לדעתי צריך ורצוי להעיר ולתקן כשזה מוגזם אך יש לעשות זאת בצורה מנומסת ומכובדת ללא פגיעה באדם שטעה."
פורסם 2007 ביוני 2818 שנים אז היה לך לנהוג בצורה שקטה יותר כמו שאמרת ולא ליד כול הפורום ולהגיד לו שיבדוק את עצמוואני מעדיף שלא נמשיך בוויכוח הזה כאן
פורסם 2007 ביוני 2818 שנים ^ +1. אין יותר איזכורים בקשר לשגיאות כתיב אלא אם כן זה ממש 'כואב' לקרוא את התגובות.. 1) להוריד את הפלסטיק האדום מכרטיס המסך. 2) לשים איזו פיסת מתכת שתחליף את המחק (בורג או מסמר.. מה שיש לך).
פורסם 2007 ביוני 2818 שנים xVertigo הכרטיס שלך מאוד מרשים 8) 1) להוריד את הפלסטיק האדום מכרטיס המסך. 2) לשים איזו פיסת מתכת שתחליף את המחק (בורג או מסמר.. מה שיש לך). צודק
פורסם 2007 ביוני 2818 שנים מחבר בקשר לשגיאות כתיב פעם האיתי נעלב מזה אבל עכשיו אני לוקח את זה כביקורת בונה ובקשר לביצועים של המוד- הוא הוריד לי 10 מעלות במאמץ וגם אחרי OC של 500@550 ל CORE ו 1600@1800 לזיכרונות הוא עלה רק מעלה אחת (!) אני משווה את הביצועים למחשב דומה בבית שלי בעל אותו כרטיס מסך ויש הבדל של 100 FPS בATI TOOLS והטמ'פ עדיין יותר נמוכה ! בקשר להורדת הפלסטיק - אולי יותר מאוחר מכוון שהכרטיס חדש דנדש, אז אני שומר על האחריות. בקשר למחק - זה פיתרון מעולה שאני ממליץ לכל אחד , ובחיים שלי לא ראיתי מחק נמס :s05:
פורסם 2007 ביוני 2818 שנים אני לא ממליץ לך להוריד את הפלסטיק אלא אם אתה מסוגל להתמודד עם העובדה שאתה מאבד אחריות. כבר יותר חשאי לפרק את כל הצלעות ולהתקין משהו אחר מאשר לפרק את הפלסטיק (פחות סימנים). כשמפרקים את הפלסטיק צריך להזיז את המדבקה שיש עליו ואת זה רואים מיד. אם השגת ירידה של 10 מעלות זה ממש נחמד ועושה את העבודה שלו
פורסם 2007 ביוני 2818 שנים 10 מעלות זה טיפה ממש טיפה יותר מנחמדאז מה תגיד על 30 מעלות עם ה TR HR-03 PLUS ? ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.