עבור לתוכן

איזה 8800GTS עם קירור סטוק מקורר הכי טוב?

Featured Replies

פורסם

חברה אם איזה 88GTS אפשר להגיע לOC הכי טוב ללא החלפת קירור סטוק?

ומה דעתכם על הגירסה של ה88GTS 640MB של LEATDEK?

וללא קירור פצצתי במחשב עד לאיזה תוצאות אפשר להגיע איתו לליבה וזיכרון?

פורסם

הקירורים אצל כל החברות זהים לחלוטין פרט לאלו שהוציאו גרסאות מיוחדות שהקירור שלהם לא סטוק ושונה.

פורסם
  • מחבר

אז בעיקרון זה לא משנה איזה גירסה של איזה חברה אני יקח כולם ייתנו ביצועים זהים בOC?

פורסם

יש השוואות בין 8800GTSים שונים ב - XBITLABS ו - MADSHRIMPS, אני מציע לך לבדוק שם (למרות שמדובר שם בעיקר על גרסאות ה - 320MB).

ותשנה את הכותרת ליותר אינפורמטיבית.

פורסם

אני הצלחתי להגיע אם מוד קירור קטן לליבה 550 MHZ ולזיכרון ל 1800 MHZ ואני בטוח יכול יותר אבל לאט לאט..

פורסם

פורסם

skr, אני ממליץ לך להתייחס לזה, אתה משנה את הכותרת של הדיון ע"י לחיצה על כפתור "עריכה" בהודעה הראשונה שלך בדיון, אני אישית ממליץ לשנות ל"איזה 8800GTS עם קירור סטוק מקורר הכי טוב?".

פורסם

אני הצלחתי להגיע אם מוד קירור קטן לליבה 550 MHZ ולזיכרון ל 1800 MHZ ואני בטוח יכול יותר אבל לאט לאט..

אני הצלחתי בלי שום מודים ל 620 לליבה ו 950 לזכרונות, אבל הפסקתי, אני יכול להגיע ל 1000 לזכרונות, לליבה אני לא מצליח לעבור את ה 640 משום מה.

פורסם

בדר"כ רוב האנשים שדיברתם איתם שיש להם לידטק GTS 640 הגיעו פלוס מינוס ל660 לליבה ו1000+ לזיכרונות.

בכל מקרה גירסאות הOC לא ממולצות. משום מה אי אפשר להגיע איתם רחוק.

רק צריך לשים לב לשנות את מהירות הסיבוב של הקירור ל100%.

פורסם
  • מחבר

אז לפי מה שהבנתי אני יכול ללכת על 88GTS של LEADTEK ללא חששות ולעשות לו OC בבוא הזמן ללא כל הזמנה של קירור מיוחד..

ולפי דעתכם עדיל ללכת עליו מאשר על הHD2900XT?

פורסם

יש לך ספק שיכול להחזיק את ה2900XT?

אם כן קח אותו. אם לא קח את הלידטק.

פורסם

לפי דעתי לך על זה SPARKLE PCI-EX GeForce 8800GTS CALIBRE OVERCLOCK 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מגיע עם קירור מיוחד שכבר מן הסתם ראית עליו סיקור הנה לינק לכרטיס שאני מתכוון http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2050

פורסם

מי צריך את זה... סתם לזרוק כסף לפח.

לא צריך שום קירור מיוחד הGTS הוא חיית OC.

קיצור אם יש ספק מספיק טוב קח את הXT. אם לא הלדטק GTS 640 גם יהיה מצויין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים