עבור לתוכן

מעוניין בהמלצה לגוף קירור למעבד AMD X2 AM2 (תקציב לא

Featured Replies

פורסם

לילה טוב לכם חבר'ס,

הלך לעולמו המאוורר שעל גבי גוף הקירור של המעבד AMD X2 AM2 שברשותי (ראו מפרט בצד) מה שיש לי כרגע זה גוף קירור בסיס ביותר אני מניח של spire.

אני מעוניין בגוף הקירור האולטמטיבי שיקרר טוב ושיהיה אמין , לגבי תקציב פחות קריטי לי חשוב לי שיהיה משהו טוב איכותי יעיל וזמין.

ואם אפשר אולי לא מסובך יותר מידי להתקנה כי יש מצב שאני ואבא שלי נרכיב זאת לבד בלי כל הפרוצדורה שלהתחיל להוביל את המחשב לחנות ממנה נקנה.

אודה לעזרתכם המידית בנידון.

תודה מראש

פורסם

הנינג'ה REV B עולה 200 ש"ח ופשוט מאוד

להתקנה- יענה לך על כול הצרכים.

פורסם

Arctic-Cooling Freezer Pro 64 for AMD

אני משתמש בו והוא מקרר ושקט

פורסם

אם לא קריטי הנינג'ה או הטוניק יקררו לך מצויין אבל אם אתה לא עושה OC פריזר 64 פרו יספק אותך בהחלט

פורסם
  • מחבר

המחשב הזה עובד וחייב לעבוד 7/24/365 אז עדיף שיהיה קר כמה שאפשר ושיהיה קירור אמין שלא ילך לי ככה כמו זה בנוכחי...

פורסם

הקפצה :nono:

והנינגה יהיה מצוין לך.

עריכה: גם הפריזר יהיה מצוין עבורך.

הטרמלטייק הוא נחמד אבל לא יותר מהנינגה והוא בעיקר עיצוב.

פורסם
  • מחבר

קודם כל סליחה על ההקפצה ממקודם פשוט עייפות החומר ולא שמתי לב.

שנית תודה בכל אופן לכל העונים

שלישית מאחר וההיתי זקוק לכך במיידי ובחנות באיזור אז בסופו של יום קניתי והרכבתי כבר את ה ZALMAN CNPS9500 AM2.

אני מקווה שהוא יעשה את העבודה נאמנות ולא יעשה לי בעיות מיותרות.

כמו כן באותה הזדמנות החלפתי גם את המאוורר 12 ס"מ שבגב המארז שלי שגם קרטע קשות למאוורר 12 סמ" של ARTIC COOLING.

פורסם

אני לא מבין על מה המהומה. יש לך מעבד שלא מתחמם כמעט, אוברקלוקינג אתה לא עושה,וצלעות קרור מקוריות של AMD הן מעולות בשבילו. אם אתה מרגיש שאתה ממש חייב אז קח לך את ה פריזר פרו וזהו. כל שקל מעבר לכך יתן לך 0 תמורה.

כהערת אגב, המלצה, לא אמלצה.

פורסם
  • מחבר

אין שום מהומה, ולגבי הצלעות קירור המקוריות של AMD אני לא בטוח שזה מה שהיה לי במקור על המעבד אלא אם כן מדובר בצלעות קירור של spire.

כמו כפי שצינתי המאוורר שם הלך... אז אני לא יודע עד כמה הגוף קירור ההוא היה טוב...

בכל אופן הכל בא על מקומו בשלום כך נראה וכך גם אני מקווה.

כך שהדיון הזה מיצה את עצמו נראה לי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים