פורסם 2007 ביולי 118 שנים מה בדיוק "לא שווה" בקריאת משחקים מההרד דיסק?זה הרבה יותר שווה, ואתה לא משלם כסף על מדיה.
פורסם 2007 ביולי 218 שנים חחח אחי, הכל עניין של כסף. ויש לי הבדל של קרוב ל1000 שקל בין ה-2. אולי בשבילך זה לא ממש שיקול, אבל בשבילי זה כסף. אין ספק שעם ה8800 אני יהנה יותר , אבל אני גם ישלם יותר. לא אמרתי ש-1000ש"ח זה כלום כסף, להפך, אני אמרתי שתחכה להורדת מחירים ואז תוכל לקנות את הכול כמעט ב-1000 שקל פחות, מבין??? בתחום הזה חייבים להיות סבלניים ( אבל לא יותר מדי, דברים ישתנו לאורך כל הדרך ) בקשר ל-PS3 vs 360, ה-360 לוקח בלי בעיה. יש לו הרבה יותר משחקים בכל קטגוריה! ואני גם מדבר על המשחקים שמתוכננים לצאת בעתיד ( עשיתי בדיקה יסודית דרך GS ). עולה פחות, הכונן HD לא כזה הכרחי באמת, כמה כבר סרטים יוצאים לזה?! זה שעולה עוד כסף בשביל חיבור אל חוטי, גם ככה אין ל-PS3 מולטיפלייר רציני, אז אין על מה לדבר בכלל!!! וזה רק עוד יתרון ל-360 שיש לו MP ברמה גבוהה ביותר!
פורסם 2007 ביולי 218 שנים בקשר ל-PS3 vs 360, ה-360 לוקח בלי בעיה.יש לו הרבה יותר משחקים בכל קטגוריה! ואני גם מדבר על המשחקים שמתוכננים לצאת בעתיד ( עשיתי בדיקה יסודית דרך GS ).דווקא המשחקים העתידיים של ה PS3 הם אלו שגורמים לי לחלום. לא אלו של ה 360
פורסם 2007 ביולי 218 שנים בקשר ל-PS3 vs 360, ה-360 לוקח בלי בעיה.יש לו הרבה יותר משחקים בכל קטגוריה! ואני גם מדבר על המשחקים שמתוכננים לצאת בעתיד ( עשיתי בדיקה יסודית דרך GS ).עולה פחות, הכונן HD לא כזה הכרחי באמת, כמה כבר סרטים יוצאים לזה?!זה שעולה עוד כסף בשביל חיבור אל חוטי, גם ככה אין ל-PS3 מולטיפלייר רציני, אז אין על מה לדבר בכלל!!! וזה רק עוד יתרון ל-360 שיש לו MP ברמה גבוהה ביותר!דיברתי על אלחוטיות כדי לחבר למחשב... למשל כדי להעביר סרטים, מוסיקה, לעשות מה-PS3 סוג של HTPC.כונן HD אולי לא הכרחי כרגע, אבל זה הדור הבא!
פורסם 2007 ביולי 218 שנים עוד לא ידוע מה באמת יהיה הדור הבא, או הבלו ריי או ה-HD. Ghost Recon Advanced Warfighterבנוסף, אתה קונה קונסולה למשחקים, כל עניין הסרטים וזה, זה רק בונוס... ואני חושב שעדיף לקנות את זה בנפד לקונסולה, זה רק בתחילת הדרך...ו-Godmoney, אתה באמת בטוח שאתה העמקת בכל המשחקים העתידיים???כי אני עשיתי דרך GS, בדיקה יסודית, ואצל ה-360 יש הרבה יותר למה לחכות! ויותר מזה, אתה לא חייב לחכות, כי יש מלא משחקים טובים שכבר יצאו ( שלא תבין אותי לא נכון, גם בנוגע למשחקים המתוכננים לצאת בעתיד ה-360 לוקח, לפי GS ).
פורסם 2007 ביולי 318 שנים ו-Godmoney, אתה באמת בטוח שאתה העמקת בכל המשחקים העתידיים???כי אני עשיתי דרך GS, בדיקה יסודית, ואצל ה-360 יש הרבה יותר למה לחכות! ויותר מזה, אתה לא חייב לחכות, כי יש מלא משחקים טובים שכבר יצאו ( שלא תבין אותי לא נכון, גם בנוגע למשחקים המתוכננים לצאת בעתיד ה-360 לוקח, לפי GS ).לדוגמא?
פורסם 2007 ביולי 318 שנים Vampire RainDemons of Mercy America's Army: True SoldiersBioShock Fable 2Kingdom Under Fire: Circle of DoomMass EffectGears of War 2Gears of War 2Gears of War 2ויש עוד הרבה...
פורסם 2007 ביולי 518 שנים Vampire Rain - action adventureDemons of Mercy - action adventure America's Army: True Soldiers - actionBioShock - first person shooter Fable 2 - action role playingKingdom Under Fire: Circle of Doom - action role playingMass Effect - action role playingGears of War 2 - Sci-Fi Shooterוזו רק דוגמית קטנה, שלא לדבר על כל המשחקים שכבר יצאו!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.