עבור לתוכן

איזה מבין שני הפלאפונים הבאים הייתם לוקחים?

Featured Replies

פורסם

דיברתי עם ORANGE ואמרו שמגיע לי אחד משני הפלאפונים הבאים חינם:

Samsung c130

או

Motorola W220

מה עדיף? [אגב עכשיו אני עם NOKIA 3100, אז כול שדרוג הוא רק לטובה LOL].

פורסם

אם אתה לוקח את זה במבצע חיילים קח בחשבון שברגע שלקחת מכשיר חינם התשלום החודשי על החבילה יקר יותר + אתה לא תוכל לנצל הנחות בקניה בעתיד (כשתרצה לקנות מכשיר יקר יותר).

פורסם

אני הייתי לוקח את הסמסונג, פשוט סקסי יותר.

פורסם
  • מחבר

אם אתה לוקח את זה במבצע חיילים קח בחשבון שברגע שלקחת מכשיר חינם התשלום החודשי על החבילה יקר יותר + אתה לא תוכל לנצל הנחות בקניה בעתיד (כשתרצה לקנות מכשיר יקר יותר).

מה לגבי ה K610i? ראיתי אותה אצל ידידה שלי וסה"כ הפלאפון נראה נחמד מאוד ועוד בישביל 19 שקל לחודש.

פורסם

אם זה מחיר נטו ולא בקיזוז שיחות או משהו, אז באמת שווה לקחת אותו

רק שים לב שברגע שאתה קונה מאורנג'\סלקום מכשיר דור שלישי בהנחה, הם אוטומטית דוחפים לך חבילת דור שלישי כל חודש (שזה בערך מכפיל לך את ה-SE).

פורסם

הK610 זה כמו אנטנה של חברה צמודה לראש.

ואל תתחילו עכשיו עם "מי מסתכל על קרינה בסלולרי" או "זה שטויות עדיין לא הוכיחו את זה" כי יש לי רק דבר אחד להגיד לגבי זה: טיפשים לא מתים, הם רק מתחלפים כי הקודמים בהקרנות.

פורסם

אז מדברים עם אוזניית BT.

פורסם

וכמה אנשים ראית בת'כלס מסתובבים עם האוזניה הזו?

יש 2 אנשים שחושבים שהם נראים כמו אנשי עסקים, עוד איש אחד שהוא באמת איש עסקים וכל השאר זרקו את זה בבית כי זה נראה בסופו של דבר כמו עב"מ על האוזן.

פורסם

שני מכשירים גרועים.. כמו 3100

אני אישית לא הייתי משדרג.

אבל אם כן, אז לסמסונג

יש 2 אנשים שחושבים שהם נראים כמו אנשי עסקים, עוד איש אחד שהוא באמת איש עסקים וכל השאר זרקו את זה בבית כי זה נראה בסופו של דבר כמו עב"מ על האוזן.

איפה אתה חי תגיד לי?

פורסם

רוב השיחות שלי הם עם אוזניית BT.

בבית אני מדבר בטלפון

בבסיס אני מדבר מהמשרד

בפלאפון אני מדבר בנסיעות, ושם מותר רק עם אוזניה.

פורסם

וואלה מוזרים אתם.

:smile1:

פורסם
  • מחבר

קיצר מה הכי טוב לקחת אני מחר רוצה להיות ב ORANGE.

פורסם

שני המכשירים ללא מצלמה, מסך זוועתי וקטנצ'יק, ללא BT וכו, למוטורולה יש זמן סוללה טוב יותר וכנראה שגם יפה יותר, אז הוא אולי עדיף אבל ממש בהפרש מזערי

אם בא לך להוסיף ל-K610I כמובן שההבדל יהיה שמיים וארץ.

פורסם
  • מחבר

כן אני מדבר על ה K610i האם כדאי ללכת עליו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים