פורסם 2007 ביוני 2518 שנים דיברתי עם ORANGE ואמרו שמגיע לי אחד משני הפלאפונים הבאים חינם:Samsung c130אוMotorola W220מה עדיף? [אגב עכשיו אני עם NOKIA 3100, אז כול שדרוג הוא רק לטובה LOL].
פורסם 2007 ביוני 2518 שנים אם אתה לוקח את זה במבצע חיילים קח בחשבון שברגע שלקחת מכשיר חינם התשלום החודשי על החבילה יקר יותר + אתה לא תוכל לנצל הנחות בקניה בעתיד (כשתרצה לקנות מכשיר יקר יותר).
פורסם 2007 ביוני 2518 שנים מחבר אם אתה לוקח את זה במבצע חיילים קח בחשבון שברגע שלקחת מכשיר חינם התשלום החודשי על החבילה יקר יותר + אתה לא תוכל לנצל הנחות בקניה בעתיד (כשתרצה לקנות מכשיר יקר יותר).מה לגבי ה K610i? ראיתי אותה אצל ידידה שלי וסה"כ הפלאפון נראה נחמד מאוד ועוד בישביל 19 שקל לחודש.
פורסם 2007 ביוני 2518 שנים אם זה מחיר נטו ולא בקיזוז שיחות או משהו, אז באמת שווה לקחת אותורק שים לב שברגע שאתה קונה מאורנג'\סלקום מכשיר דור שלישי בהנחה, הם אוטומטית דוחפים לך חבילת דור שלישי כל חודש (שזה בערך מכפיל לך את ה-SE).
פורסם 2007 ביוני 2518 שנים הK610 זה כמו אנטנה של חברה צמודה לראש.ואל תתחילו עכשיו עם "מי מסתכל על קרינה בסלולרי" או "זה שטויות עדיין לא הוכיחו את זה" כי יש לי רק דבר אחד להגיד לגבי זה: טיפשים לא מתים, הם רק מתחלפים כי הקודמים בהקרנות.
פורסם 2007 ביוני 2518 שנים וכמה אנשים ראית בת'כלס מסתובבים עם האוזניה הזו? יש 2 אנשים שחושבים שהם נראים כמו אנשי עסקים, עוד איש אחד שהוא באמת איש עסקים וכל השאר זרקו את זה בבית כי זה נראה בסופו של דבר כמו עב"מ על האוזן.
פורסם 2007 ביוני 2518 שנים שני מכשירים גרועים.. כמו 3100אני אישית לא הייתי משדרג.אבל אם כן, אז לסמסונגוכמה אנשים ראית בת'כלס מסתובבים עם האוזניה הזו? יש 2 אנשים שחושבים שהם נראים כמו אנשי עסקים, עוד איש אחד שהוא באמת איש עסקים וכל השאר זרקו את זה בבית כי זה נראה בסופו של דבר כמו עב"מ על האוזן.איפה אתה חי תגיד לי?
פורסם 2007 ביוני 2518 שנים וכמה אנשים ראית בת'כלס מסתובבים עם האוזניה הזו? יש 2 אנשים שחושבים שהם נראים כמו אנשי עסקים, עוד איש אחד שהוא באמת איש עסקים וכל השאר זרקו את זה בבית כי זה נראה בסופו של דבר כמו עב"מ על האוזן.רוב השיחות שלי הם עם אוזניית BT.בבית אני מדבר בטלפוןבבסיס אני מדבר מהמשרדבפלאפון אני מדבר בנסיעות, ושם מותר רק עם אוזניה.
פורסם 2007 ביוני 2718 שנים שני המכשירים ללא מצלמה, מסך זוועתי וקטנצ'יק, ללא BT וכו, למוטורולה יש זמן סוללה טוב יותר וכנראה שגם יפה יותר, אז הוא אולי עדיף אבל ממש בהפרש מזעריאם בא לך להוסיף ל-K610I כמובן שההבדל יהיה שמיים וארץ.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.