פורסם 2007 ביוני 2518 שנים איך אני יכול לבדוק את זה ?והמחשב הנייד שלי מתחבר ל 2 ראוטרים הוא שהוא מתחבר לראוטר הראשי והראוטר המשני רק עוזר לו ומגביר את האות ?זה הראוטר שאני רוצה שיהיה משניTNN - Aztech DSL Router 600EW Wirelessפה יש את כל הפרטים - http://www.aztech.com/prod_adsl_dsl600ew.htmlאני קונה ראוטר חדש (אני עובר לכבלים וזה תומך רק ב DSL)ורציתי להשתמש בזה בתור רפיטר.תודה.
פורסם 2007 ביוני 2518 שנים מחבר אחי, אין לי מושג על מה אתה מדבר אני רוצה לשפר את הקליטה בין הראוטר החדש שאני קונה למחשב הנייד.
פורסם 2007 ביוני 2518 שנים טוב הינה טיפה רקע:משחזר:http://he.wikipedia.org/wiki/RepeaterוWDS:http://en.wikipedia.org/wiki/Wireless_Distribution_SystemוAP:http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A0%D7%A7%D7%95%D7%93%D7%AA_%D7%92%D7%99%D7%A9%D7%94עכשיו השאלה הנשאלת:איך הראוטרים יהיו מחוברים?
פורסם 2007 ביוני 2518 שנים מחבר תודה אחי.תנסה להקל עלי.מה זה אומר איך הם יתחברו ?אני לא מבין בזה וזה דברים ששמעתי פה בשבוע האחרון.
פורסם 2007 ביוני 2518 שנים אני מתכוון אם היו מחוברים ע"י חוט או ללא חוט...וד"א כבר קנית את הראוטר המשני?
פורסם 2007 ביוני 2518 שנים מחבר המשני הוא מבזק, אני משלם עליו 11 שקל במשך שנתיים (זה מלפני שנה).אני לא חושב שהם יהיו מחוברים בעזרת חוט. חייב ? כי אם כן אני אוכל לעשות משהו..
פורסם 2007 ביוני 2618 שנים מחבר אוקי, בוא נעזוב מה נח לי כי אני מסתדר עם שניהם (אבל מעדיף לחבר אותו בצורה אלחוטית ולא עם כבל)השאלה אם הראוטר הזה בכלל יכול להיות משחזר ויכול לעזור לי בקטע הזה ?כי הבנתי שלא כולם ככה.באתר שנתתי בתחילת הדיון יש את כל הפרטים על הראוטר, אם מישהו יוכל לבדוק אני ממש אודה לו.תודה.
פורסם 2007 ביוני 2718 שנים מחבר באתר שנתתי בתחילת הדיון יש את כל הפרטים על הראוטר, אם מישהו יוכל לבדוק אני ממש אודה לו.
פורסם 2007 ביולי 218 שנים מחבר אנשים, אני כנראה קונה היום או מחר את הראוטר, ממש חשוב לי לדעת מה קורה עם זה.בשבילכם זה חצי שניה.אני באמת מבקש, תעיפו מבט פרטים ותגידו לי אם הראוטר הזה יכול לשמש כרפיטר.תודה רבה.
פורסם 2007 ביולי 218 שנים לא ראיתי שאפשר אבל אולי פספסתי... מצטער.אולי זה יעזור לך:http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm
פורסם 2007 ביולי 218 שנים הנתב 600EW לא תומך WDS (היה דיון בנושא).זאת אומרת שהוא לא יכול לעבוד כרפיטר (קשה להגדיר ולא מומלץ).הוא כן יכול לשמש כנקודת גישה (AP) ולהיות מחובר לנתב אחר עם כבל רשת ארוך ובכך להגדיל את הטווח.לפי הדוגמא בתמונה:1. הנתב הראשי2. הנתב 600EW שמוגדר כ-נ"ג, מחובר עם כבל רשת ומספק הרחבה לרשת האלחוטית.[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 ביולי 218 שנים מחבר זה פחות טוב אבל זה גם יכול לעזור לי.אם אני מחבר לו כבל זה אומר שבאותו מקום ליד הראוטר תהיה קליטה יותר טובה בצורה משמעותית, כאילו הוא משדר לבד ?איך אני מגדיר את זה ? זה רק לחבר את הכבל ?תודה רבה !!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.