פורסם 2007 ביוני 2518 שנים אז קודם כל שלום לכולם.עברתי מתשתית בזק לHOT וקניתי ראוטר EDIMAX 6204, שכרגע מחובר ועובד מצויין.יש בבית 2 קומות, והשאלה היא, האם אפשר להפוך את ה570 למעין מגדיל טווח ולמקם אותו בקומה השנייה? או אפילו להשתמש בו שיתחבר דרך הרשת האלחוטית לאדימקס ואחבר אותו ישירות למחשב, ואחסוך לי קניית כ.רשת אלחוטי?כרגע יש מחשב מחובר ישירות לאדימקס+מחשב נייד שמשתמש באלחוטי, ובסוף השבוע אני מוסיף מחשב נייח.שיחקתי קצת בהגדרות שלו אבל לא מצאתי את האפשרות כמו באדימקס להפוך את הנתב לנקודה חמה...אשמח ואודה אם מישהו יכול לעזור.תודה, יוסי.
פורסם 2007 ביוני 2518 שנים לAP אתה מתכוון.?צריך לבדוק אם יש כזו אפשרות בתוך הנתב (אם הוא WAN RJ 11 אז צריך לבדוק אם הוא יכוללעשות WDS או משהו בסגנון).
פורסם 2007 ביוני 2618 שנים מחבר כן, אני מתכוון לAP.החיבור WAN הוא אכן RJ11, אבל אני לא מוצא את האפשרות שאמרת (WDS).אולי עדכון קושחה יעזור? יש עוד הצעות?תודה, יוסי.עריכה: הקושחה מעודכנת לגירסה האחרונה...עריכה 2:טוב אנשים אני מבין שאין דרך להגדיר את הנתב כAP (אלא אם מישהו ייתן פתרון)ואני אהיה חייב לקנות כ.רשת אלחוטי...תודה בכל מקרה על העזרה, יוסי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.