עבור לתוכן

חמאס מכין "הפתעה" לרגל יום השנה לחטיפת גלעד שליט

Featured Replies

פורסם

הזרוע הצבאית של חמאס הודיעה כי תפרסם "הפתעה" לרגל יום השנה לחטיפת גלעד שליט:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3417204,00.html

אני מעריך שמדובר בסרט וידאו של גלעד שליט לאחר חטיפתו ו/או אמצעי זיהוי שונים (דיסקית, חוגר, פנקס שבי וכד')..

יכול להיות שיפורסם סרט חדש שצולם במהלך החטיפה, אך הסיכוי לדעתי הוא נמוך יותר.

סביר שהם יפרסמו את ההפתעה לקראת הערב כדי ליצור כותרות במהדורות החדשות המרכזיות בישראל.

אגב בלי קשר להודעה של חמאס, לדעתי יבוצע בקרוב פיגוע (יתכן שיצא מאיזור עזה, שם נוח יותר להוציא פיגוע) לקראת פסגת שארם.

פורסם

עוד חייל חטוף?

פורסם

מדוע אין התקדמות במגעים עם חמאס בעניין שחרור החייל? מה מונע ביצועה של עסקת החלפה?

עצוב ששנה שלמה עברה ואנו דורכים במקום... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=188561.0

פורסם

חבל שברק ואולמרט לא מתכננים להם גם הפתעה בדמות ניתוק עזה מכל מקור של מזון, מים וחשמל.

נראה אותם אז.

פורסם
  • מחבר

חמאס לא מעוניין לבצע את העסקה.. הוא מציע תנאים לא ריאליים (1000 מחבלים בכירים תמורת חייל שלנו?).

הפתעה שלנו? מה אתה נגרר למשחקים האלה?

ישראל מכינה לפלסטינים יום יום הפתעות בדמות מעצרי בכירים וסיכול תשתיות טרור.

(איך אנחנו יודעים איפה נמצא ומי נמצא?)

חוצמזה, לישראל יכולות "הפתעה" הרבה יותר גדולות מפרסום וידאו או סיכול תשתיות טרור.

פורסם

ההקלטה הזו לא אומרת כלום לגבי מצבו האמיתי.

כפי שזה נראה ישראל לא תשחרר אסירים תמורתו והדרך היחידה לנסות לשחררו היא על ידי מבצע צבאי.

אם נשחרר אסירים פלסטינים, אז מחר עוד פעם יחטפו חייל ויציבו דרישות מוגזמות.

פורסם

אני גם חושב שהדרך היחידה זה רק מבצע צבאי

פורסם

אני גם חושב שהדרך היחידה זה רק מבצע צבאי

no shit.

מישהו שאני מכיר ממערכת הביטחון אמר לי שמיקומו של שליט כבר אותר,אבל מבצע החילוץ לא אושר(ומהכרות של פישר מושתן כמוני עם התו"ל-בצדק).

פורסם

צריך להכריז שגורל כל עזה יהיה כגורל גלעד שליט ולנסות לחטוף את גלעד שליט בחזרה במבצע צבאי.

אם זה לא יצליח, פשוט לשרוף את עזה, ככה נדע שאף אחד לא מחזיק בו.

אם ההצעה הזאת לא תאושר (כי כולם פחדנים הומואים), אז לשחרר כמה אסירים שהם ירצו תמורתו ולירות בהם ברגע שהם יוצאים מהאוטובוסים.

פורסם

^^^

:lol: :lol: :lol:

פורסם

שמעתי ברדיו שמתייחסים אליו טוב והוא מיודד עם החוטפים...

הם מלמדים אותו ערבית ומתייחסים אליו יפה.

נקווה שזה נכון

פורסם

תקווה תקווה.... :kopfpatsch: .

ידוע בכלל מתי הקליטו את זה?

פורסם
  • מחבר

למזלינו המחבלים לא חכמים במיוחד.

בדף שהם הכתיבו לו הם כתבו "עברה שנה..." ולכן לא קשה לנחש מתי הקליטו את זה (בזמן האחרון).

יש היום ניתוח של הקלטת בידיעות אחרונות, מאוד מעניין.

פורסם

לא בטוח שזה הוקלט עכשיו. באותה מידה יכול להיות שהקליטו את זה לפני כמה חודשים בכוונה מראש להפיץ עכשיו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים