עבור לתוכן

המחשב שלי כבר לא מריץ משחקים בגלל SM2, מחפש המלצה לכרטיס מסך...

Featured Replies

פורסם

זה המפרט של המחשב שלי:

CPU: Pentium 4 3.0 Ghz 2Mb Cache 64 bit (630)

Memory: A-Data DDRII 533MHZ 512*2 MB

Motherboard: Gigabyte GA-8I915P Duo (Rev 2.x)

Hard Disk: Western Digital 160 GB 8MB Sata

Western Digital 320 GB 16MB Sata II

Graphic Card: ATI Radeon X700 PRO 256 MB

המשחקים שנתקלתי בבעיה בהם:DIRT,RAINBOW SIX VEGAS וכנראה בשבוע הבא גם LOST PLANET.

שלושתם משחקים חזקים מאוד, שהייתי מאוד רוצה לשחק בהם, אך בגלל ה-SM2 אני לא יכול.

הבעיה הגדולה כפי שרואים היא הכרטיס מסך... עכשיו אני רוצה לשאול אם שווה לי לשדרג כרטיס מסך, אם כן איזה? (תקציב-2000 ש"ח בערך)

האם השדרוג של הכרטיס מסך יספיק מבחינת המחשב לשנה שנתיים הקרובות, או שכדאי כבר להחליף היום גם את המעבד,זיכרון ולוח אם (בקיצור מחשב חדש)

תודה לעוזרים מראש

פורסם

תוכל בתקציב שלך לקנות 8800GTS 320M ולהשאיר לך 400 ש"ח עודף בצד אבל המעבד שלך יגביל ואני לא בטוח שיש לך ספק שיחזיק את הכרטיס.

היתי מציע לך דווקא לקחת את ה-8800GTS ולקנות מעבד כמו ה-E2140 (אם הוא מתאים ללוח שלך אחרי עדכון ביוס וכאלה) וזאת כמובן אם יש לך ספק נורמאלי שיחזיק

פורסם
  • מחבר

הספק הוא מחוץ לתקציב כרגע... נעזוב את זה בצד לרגע זה.

בטוח שהמעבד שלי יגביל את ה-8800GTS?

זאת אומרת שמבחינה טכנולוגית אני צריך לשדרג את המעבד והכרטיס מסך... מעבד זה אומר גם לוח אם+זיכרון... בקיצור מחשב חדש.

(אני פשוט מעדיף לא ללכת על "פיתרונות ביניים" כמו המעבד שהצעת... אני לא מחליף מעבד כל חצי שנה....)

מחשב חדש היום הוא מספיק מבחינת משחקים (כאילו הוא מספיק משתלם וחזק יחסית למה שייצא בעוד חודש-חודשיים)? יוצא משהו חדש ששווה לחכות לו?

פורסם

אם הלוח שלך מתאים ל-E2140 אז ל צריך להחליף לוח וזכרונות..יש לך הרי DDR2..

ואי אפשר לעזוב את הספק כרגע כי אם אין לך כרגע ספק מספיק חזק אפשר לשכוח מה-8800GTS 320M

פורסם

הלוח שלו לא מתאים ל - C2D.

הייתי הולך על X1950XT 256MB + E2160+ GB 945P S3.

ואחרי זה מוסיף עוד 512MBX2 זיכרון ב - DC.

וכמובן לא לשכוח שצריך גם ספק.

פורסם
  • מחבר

שמעו אני משנה הכל. (אם כבר אני משדרג אז לשדרג את הכל ולמשהו טוב, בכל זאת עברו שנתיים מאז שקניתי את המחשב)

תקציב 4000 ש"ח- מעבד,לוח אם,זיכרון,כרטיס מסך.

זה מספיק בשביל מחשב שיספיק לי לשנה-שנתיים? (למשחקים)

רצוי שיהיה לוח אם עם DDR III שיהיה מתאים לעתיד. 2 ג'יגה זיכרון, הייתי רוצה לנצל את הזיכרון מהמחשב הקודם.

תודה לעוזרים מראש

פורסם

אני כמעט בטוח שכן..יש לך מעבד חלש.

אבל שוב,אתה מתעלם פה מעניין הספק שבלעדין יכול להיות שאין כלל טעם לדבר על 1950XT או 88GTS וכו'

פורסם

תפתח דיון בפורום מפרטי מחשב.

פורסם
  • מחבר

פרסמתי הודעה שם.

עד כמה ההבדל משמעותי בין ה-320MB וה-640MB של ה-8800GTS?

פורסם

הוא משמעותי במשחקים שדורשים הרבה זיכרון ברזולוציות גבוהות (1200X1600 ומעלה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים