עבור לתוכן

כמה שאלות ובקשות לגבי PDA & GPS.

Featured Replies

פורסם

שלום רב, ברשות חבר מכשיר MIO אשר עליו מותקנת מערכת הפעלה של מיקרוסופט - POCKET PC, עכשיו ממה שהבנתי האיש טוען שיש לו "GPS" ועם טענה זו מתבסתת גם התוכנה DESTINATOR, עכשיו הגיוני שהתוכנה רצה על ה POCKET PC ולPDA של MIO יש אנטנת GPS. עכשיו האיש טוען שיש לו בעיה בPDA כיוון שכל פעם שהוא לא מטעין את ה PDA במקרה של יום אז כל המידע נדפק וחייבים לאתחל מההתחלה, לא מצאתי פתרון לבעיה כי לא כל כך הבנתי מה הוא אומר, האם הדבר אפשרי? . הוא טוען שהמכשיר עצמו דפוק כיוון שאם לא מטעינים את המכשיר כל יום אז המידע נדפק וצריך להתחיל מההתחלה.. נשמע קצת לא הגיוני, אם המכשיר עובד והמערכת הפעלה עובדת אז קצת מוזר שישנה בעיה בחומרה, אולי הבעיה היא בתוכנה עצמה של הדסטינאיטור ויש צורך לקנות מקורי ? האם בכלל יש השפעה כאשר משתמשים בגרסא פרוצה של DESTINATOR לבין גרסא מקורית? ( ייתכן והם חוסמים את המידע כאשר אתה מתחבר כביכול לאנטנה ) .

שאלה אחרונה היא האם PDA יכול להיות מובנה בפנים GPS ? מה הכוונה של מובנה GPS ? האם הכוונה היא שיש לו אנטנטת GPS ועליו מותקנת תוכנה חוקית של GPS כגון DESTINATOR או IGO ? תודה רבה לעוזרים ומצטער על הבורות D:

פורסם

-"אנטנת GPS" היא חד כיוונית (רק קולטת). החברות שמפיצות את התוכנה לא יכולות להתחבר

ולהעלות קבצים ספציפים דרך התשדורת מהלווינים.

-מכשיר עם GPS מובנה כולל שבב מקלט ואנטנה (חיצונית/פנימית).

-GPS יכול לעבוד גם ללא תוכנת מפות, הוא פשוט מציג את המיקום הנוכחי של האנטנה.

-לחבר שלך יש כנראה מערכת הפעלה ישנה WM2003 שאכן עושה הרבה בעיות כאלו.

-יש גם תוכנות ניווט חינמיות, אפילו ישראלית בשלבי פיתוח:

http://www.freemap.co.il/

תהנה. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

-"אנטנת GPS" היא חד כיוונית (רק קולטת). החברות שמפיצות את התוכנה לא יכולות להתחבר

ולהעלות קבצים ספציפים דרך התשדורת מהלווינים.

-מכשיר עם GPS מובנה כולל שבב מקלט ואנטנה (חיצונית/פנימית).

-GPS יכול לעבוד גם ללא תוכנת מפות, הוא פשוט מציג את המיקום הנוכחי של האנטנה.

-לחבר שלך יש כנראה מערכת הפעלה ישנה WM2003 שאכן עושה הרבה בעיות כאלו.

-יש גם תוכנות ניווט חינמיות, אפילו ישראלית בשלבי פיתוח:

http://www.freemap.co.il/

תהנה. :xyxthumbs:

תודה רבה לך, אז כעיקרון ברגע שיש תוכנה כמו ה DESTINATOR או IGO הם משתמשות בזה של "המיקום" וכך הן יכולות להראות לי איפה אני וכו', אז כשמתכוונים GPS + PDA זה בעצם מחשב כף יד ועוד אנטנת GPS. וברוב הזמן גם עם התוכנה, תודה רבה. על איזו מערכת חדשה אתה ממליץ? מיקרוסופט? ואבדוק את ה FREEMAP, תודה.

פורסם

תודה רבה לך, אז כעיקרון ברגע שיש תוכנה כמו ה DESTINATOR או IGO הם משתמשות בזה של "המיקום" וכך הן יכולות להראות לי איפה אני וכו', אז כשמתכוונים GPS + PDA זה בעצם מחשב כף יד ועוד אנטנת GPS. וברוב הזמן גם עם התוכנה, תודה רבה. על איזו מערכת חדשה אתה ממליץ? מיקרוסופט? ואבדוק את ה FREEMAP, תודה.

כיום יוצאת כבר WM6 של מיקרו$פט, היא אמורה להיות יציבה וחלקה יותר.

בכל מקרה לא הייתי משתמש במכשיר שיש לו פחות מ- WM5.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים