עבור לתוכן

לוח אם עם תמיכה בDDR2+DDR3 ?

Featured Replies

פורסם

קראתי מה שכתוב בנעוץ... אבל יש לי שאלה כזאת.. אני רוצהלקנות לוח אם חדש.. משהו טוב בסביבות ה1000-1500 שקל למשחקים בעיקר

עכשיו השאלה שלי היא כזאת האם עדיף לקנות לוח שתומך בDDR3 ולשים עליו בינתיים DDR2 נ.ב יש לי כבר זיכרון DDR2 של ג'י סקיל 2ג"ב 800 מגה הרץ עכשיו

רציתי לדעת אם הלוח יתמוך בזיכרון הזה ואם עוד כמה שנים שהמחירים ירדו אני יוכל לרכוש DDR3 .. קיצר השאלה אם הלוח שכתוב ששהוא תומך בDDR3 יתמוך

גם בזיכרון שלי הנ"ל סורי על ההקדמה המפגרת... :kopfpatsch:

פורסם

מיותר..תשאר עם הDDR2 שלך..למה ? יש לא מעט דיונים תריץ חיפוש..

פורסם

יש לך 2 ג'יגה של 800 לא חבל??

תן לשוק ה 3 קצת להתפתח ואז תיקח ביחד את הלוח והזכרונות...

עדיף...!

פורסם

מצטרף אליהם... תחכה שהשוק יתפתח...

פורסם

יש פה כמה שורות מתחת דיון על ה p35c ds3r

תקרא אותו תראה קצת דעות על לוח כמו שאתה מבקש

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה רבה! ואין ספק שצריך לתת לשוק להתפתח הבעיה העקרית לכולנו אני חושב היא המחיר האסטרנומי של הזכרונות האלה נכון להיום

וגם המהירות שלהם ,CL, עדיין לא משהו בכלל... אבל עדיין.. אני עכשיו צריך לקנות לוח אם חדש.. כי שלי דיי נדפק עכשיו להשיקע עכשיו משהו כמו 100 שקל על לוח אם ,בידיעה שעוד מעט גם אם זה שנה, אני יצתרך להחליף אותו זה סוג של באסה.. בכל מקרה אני מבין שהDDR2 לא יפעל על לוח כזה...אה? וקראתי את שאר התגובות באשקולות הקודמים אבל מישהו שם אמר דבר נכון חלק מאיתנו (גם אנוכי) מחליפים מחשב פעם ב4-5 שנים ככה שעד אז אני בטוח שזה יתחיל להיות קרטי להשתמש בDDR3 ... בכל מקרה שאלה קטנה כי לא כל כך הבנתי איזה לוח תומך בDDR3 1333MH?

פורסם
  • מחבר

אווקי הבנתי איזה לוח תומך במה... רק שאלה קטנה ואחרונה... :s05: אמממ איזה עוד לוחות תומכים גם DDR3 וDDR2 במקביל כמו ה-GA-P35C-DS3R כאילו אני רוצה לרכוש לוח אם ... וזה פתרון מצויין בשבילי.. ודרך אגב בהקשר לאשכול הקודם אז הוא כן תומך ב- DDR3 1333MH בכל מקרה תודה על התגובות :)

פורסם

אווקי הבנתי איזה לוח תומך במה... רק שאלה קטנה ואחרונה... :s05: אמממ איזה עוד לוחות תומכים גם DDR3 וDDR2 במקביל כמו ה-GA-P35C-DS3R כאילו אני רוצה לרכוש לוח אם ... וזה פתרון מצויין בשבילי.. ודרך אגב בהקשר לאשכול הקודם אז הוא כן תומך ב- DDR3 1333MH בכל מקרה תודה על התגובות :)

בינתיים בארץ רק של הג'יגהבייט,

אבל הוא ממש לא מומלץ.

הDDR3 אצלו הוא סתם גיימיק.

הוא תומך רק עד 1066MHZ, ממש לא מומלץ.

תדמיין, שבאותו מחיר של 2GB DDR3 1333MHZ CL9,

אתה יכול לרכוש 8GB DDR2 800MHZ CL5.

מה יותר עדיף?, אני בטוח שאין צורך לענות לך על שאלה זו.

בקיצור, לפי דעתי הלוח בעל הפיצ'רים הרבים ביותר, האיכותי ביותר והטוב ביותר הוא הABIT IP35 PRO, שניתן לקנות אותו בנועה מחשבים במחיר של 950 ש"ח.

מאד מומלץ, בהתחשב בכך שהוא דגל החברה ונמצא בנוקודת היחס-תמורה הטובה ביותר.

פורסם

אני לא מכיר דגמים ספציפיים כי אני מאמין שזה ממש ממש גרוע ולא כדאי

כנס לאתרים של החברות, תריץ חיפוש, ותמצא..

סבביש??

:)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה חברההה :yelclap: עזרתם לי המון עבל עדיין אתם טועים חחחח הלוח תומך עד 1333 זה בדוק גם באתר של החברה.. אממ ולא התכוונתי לקנות עכשיו אני מדבר עוד הרבה זמן (שנים) שהמחירים ירדו קצת ... כרגע יש לי כמו שאמרתי מקודם כילו קניתי כבר שני סליקים של 1 ג'גה כל אחד די די אר 2 800 מגה הרץ.. תודה רבגה על התגובות :hi:[br]פורסם בתאריך: 25.06.2007 בשעה 13:08:23

http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2551&ProductName=GA-P35C-DS3R

פה כתוב :) על ה1333 מגה הרץ אני ממש מעריך שעזרתם תודה רבה אבל בסופו של דבר ניראה לי אני ייל ךעל זה או על משהו של אסוס לא יודע נראה לי זה יהיה נכון למישהו כמוני שקונה מחשב פעם בכמה שנים :)

פורסם

תודה רבה חברההה :yelclap: עזרתם לי המון עבל עדיין אתם טועים חחחח הלוח תומך עד 1333 זה בדוק גם באתר של החברה.. אממ ולא התכוונתי לקנות עכשיו אני מדבר עוד הרבה זמן (שנים) שהמחירים ירדו קצת ... כרגע יש לי כמו שאמרתי מקודם כילו קניתי כבר שני סליקים של 1 ג'גה כל אחד די די אר 2 800 מגה הרץ.. תודה רבגה על התגובות :hi:[br]פורסם בתאריך: 25.06.2007 בשעה 13:08:23

http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2551&ProductName=GA-P35C-DS3R

פה כתוב :) על ה1333 מגה הרץ אני ממש מעריך שעזרתם תודה רבה אבל בסופו של דבר ניראה לי אני ייל ךעל זה או על משהו של אסוס לא יודע נראה לי זה יהיה נכון למישהו כמוני שקונה מחשב פעם בכמה שנים :)

וכאן הטעות שלך.

יכול להיות שאכן כתוב במפרט שזהו 1333MHZ, אך לאומת זאת, תסתכל על תמונת לוח האם:

http://www.gigabyte.com.tw/FileList/Image/motherboard_productimage_ga-p35c-ds3r_big.jpg

כתוב בפירוש שהוא תומך עד 1066MHZ.

פורסם
  • מחבר

וואו... :xyxthumbs: אין ספק שאתה יותר דקדקן ממני אבל השאלה היא על מה נסתמך ... על המפרט?.. או על התמונה.. ומה שאתה אומר גם

שכל אחד שקונה את הלוח הזה בארץ יוכל לתבוע את אותה החנות על מידע שקרי.. שכן כל החנויות כמעט כותבות שהוא תומך ב1333 אמממ.. אני לא יודע מה להגיד

יש לך הצעה איך נוכל לברר את העניין יותר לעומק?... :s05:[br]פורסם בתאריך: 25.06.2007 בשעה 18:26:11

אני מצטער אם אני מאשים... אבל אני עדיין חושב שאתה טועה...אפילו דיי בטוח עכשיו זאת הסיבה:

http://www.gigabyte.com.tw/FileList/MemorySupport/motherboard_memory_ga-p35c-ds3r.pdf

כפי שאתה רואה פה אילו הם הזכרונות שנבדקו על הלוח הזה והם פועלים עליו בהצלחה... ויש שם DDR3 1333 עכשיו אני לא בטוח אם זה באמת ככה

תתקננו אותי אם אני טועה ...מה שדיי מלחיץ אותי זה שיש ברשותי את הזיכרון הזה: G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB 5-5-5-15

ולא מצאתי אותו ברשימה שם... השאלה היא אם הוא יפעל?... נראה לי שכן לא זהעדיין DDR 2 800 מגה הרץ..?

פורסם

וואו... :xyxthumbs: אין ספק שאתה יותר דקדקן ממני אבל השאלה היא על מה נסתמך ... על המפרט?.. או על התמונה.. ומה שאתה אומר גם

שכל אחד שקונה את הלוח הזה בארץ יוכל לתבוע את אותה החנות על מידע שקרי.. שכן כל החנויות כמעט כותבות שהוא תומך ב1333 אמממ.. אני לא יודע מה להגיד

יש לך הצעה איך נוכל לברר את העניין יותר לעומק?... :s05:[br]פורסם בתאריך: 25.06.2007 בשעה 18:26:11

אני מצטער אם אני מאשים... אבל אני עדיין חושב שאתה טועה...אפילו דיי בטוח עכשיו זאת הסיבה:

http://www.gigabyte.com.tw/FileList/MemorySupport/motherboard_memory_ga-p35c-ds3r.pdf

כפי שאתה רואה פה אילו הם הזכרונות שנבדקו על הלוח הזה והם פועלים עליו בהצלחה... ויש שם DDR3 1333 עכשיו אני לא בטוח אם זה באמת ככה

תתקננו אותי אם אני טועה ...מה שדיי מלחיץ אותי זה שיש ברשותי את הזיכרון הזה: G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB 5-5-5-15

ולא מצאתי אותו ברשימה שם... השאלה היא אם הוא יפעל?... נראה לי שכן לא זהעדיין DDR 2 800 מגה הרץ..?

טוב, עשיתי בדיקה לעומק (של שעות) על הנושא הזה.

מסתבר שאכן, ולוח הגיגהבייט תומך בDDR3 1333MHZ ולהלן הסיכום הבא:

יתרונות:

8 חיבורי SATA מובנים על לוח האם,

חיבור באנדל חיצוני של eSATA כולל חיבור חשמל,

שילוב בלעדי של DDR2 1066MHZ וDDR3 1333MHZ בחשיבה אל העתיד,

חיבורי PCI רבים,

מובנה לאוברקלוק.

חסרונות:

בעל חיבור PCIe אחד, אשור עלול להווה בעייה עם רצון לקרוספייר, או כרטיס פיזיקה שאמור להשטלת על השוק העתידי,

מובנה לשוק הנמוך יותר, ומתקשה לתפקד במשחקים כראוי, לדוגמא, בCALL OF DUTY, הוא הציג 20-30 פריימים פחות מהלוחות האחרים.

בעל חיבורים לא נחוצים ודלים בפאנל האחורי,

גוף קירור ללא היט פיפס.

חוות דעת:

הלוח הוא לא בין הלוחות הטובים ביותר שראיתי עד כה, אך אמור לספק את הצרכים לרוב המשתמשים.

גם לאחר סידור בעייות בביוס, עדיין נתקלנו בבעיה במשחקים מסויימים.

הלוח מותאם לשוק הבינוני, ולא מיוחד במשהו חוץ מהDDR3, לוח סטנדרטי ביותר.

אני ממליץ לחכות וללכת על הP5KC של אסוס שאמור לשווק בארץ בזמן הקרוב, במחיר של 960-980 ש"ח, כמו של הג'יגה בייט.

הלוח יתמוך בטכנולוגיית הקרוספייר, יהיה בעל היט פיפס, יהווה פאנל אחורי מרשים ביותר, יהיה טוב לאוברקלוק,

וכמובן, יתמוך גם בDDR2 וגם בDDR3.

החסרון היחיד שיהיה ללוח הוא שיהיה לו רק 5 חיבורי SATA וחיבור SATA חיצוני אחד, לא בעייה כשניתן לקנות מרחיב SATA.

אגב, אם אתה שואל את עצמך, באסוס יהיה לי חיבור חסר, וסתם לא יהיה יפה שיהיה חסר חיבור שאני לא יעשה איתו כלום, אז גם אין בעייה, כמו הגיגה בייט אתה מקבל כאבל שיתפוס את המקום הזה בשבילך.

עד פה,

אור כהן. :xyxthumbs:

קישור מוצר הP5KC: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=534&l4=0&model=1694&modelmenu=1

פורסם

יצאתי קצת מבולבל מהת'רד הזה (קראתי את כולו)

יש לוח אם בארץ שתומך מלא ב-DDRIII+DDRII שהוא מומלץ?

האם זה שווה לקנות לוח כזה היום, אם אני קונה מחשב חדש? (שיהיה בו 2 ג'יגה של DDRII)

פורסם
  • מחבר

יצאתי קצת מבולבל מהת'רד הזה (קראתי את כולו)

יש לוח אם בארץ שתומך מלא ב-DDRIII+DDRII שהוא מומלץ?

האם זה שווה לקנות לוח כזה היום, אם אני קונה מחשב חדש? (שיהיה בו 2 ג'יגה של DDRII)

לפי דבריו שווה לחכות ואני מסכים איתו לגמרי הלוח של ג'יגה בייט בינוני לחלוטין וגם ללא קירור מיוחד היתרון העקרי שלו שהוא תומך תמיכה צלאה בדידיאר 3 ו-2 אני לאחר שראיתי גם את הלוח של אסוס לאחר דבריך הנ"ל אני מסכים איתך בהחלט ואני חושב גם שכדאי כבר לחכות.. מה שכן הכל שאלה של מחיר מה יהיה הפרש המחירים בין שני הלוחות האלה... אני חייב לציין שלפי דעתי בחודשים הקרובים הלוחות המשולבים יכנסו עוד ועוד למפרט שלנו אני חושב שהדידיאר 2 לא יצא כל כך בקרוב מהשוק.. ולכן הלוחות האלה הם פתרון מעולה ! בכל מקרה אור כהן!! עשיתה עבודה מצויינת!! תודה רבה על התגובות ואני חושב שכולנו יצאנו מהדיון הזה יותר חכמים תודה רבה אני חושב שלאחר מה שכתבתה והארתה את פני אני בהחלט ישכול ברצינות לחכות לאסוס אני רק מקווה שהוא יהיה בסביבות המחיר שציינתה :) תודה רבה! :yelclap::xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים