פורסם 2007 ביוני 2418 שנים ממש ממש טוב,חשבתי שהוא יהיה סתם משחק אבל ממש להפך, כבר קיבל ביקורת אחת של 9ממולץ מאודד"א יצאו עוד 2 משחקים - hour of victory, שיחקתי בדמו... דיי עלוב flatout - הבנתי שהוא מעולה.
פורסם 2007 ביוני 2518 שנים the darkness מעולה שמעתי מה אהבת בו? כאילו אתה יודע מה בולט כזה גרפיקה גיימפלי
פורסם 2007 ביוני 2518 שנים מחבר גיימפלי מדהים!!!!!!!! מזמן לא נראה דבר כזה!!!ערפיקה טובה מאוד, אבל היא לא הצד החזק של המשחק והיא לא מושלמתהמשחק עצמו חבל"ז, אתה ממש מרגיש שאתה משחק את הגיבור עם כל היכולות האלוכמו לשחק בסרט batman או משהו כזה, רק שעשו את זה מאוד מאוד טוב.מומלץ באמת.
פורסם 2007 ביוני 2518 שנים אם יש לך מצלמה אתה יכול אבל מקסימום לא זה בסדר תודה אחי נישמע חזק המישחק אחי כמה זמן כבר שיחקת? העלילה טובה? השליטה בDARKNESS האלה בגב שלך טובה? האויבים חכמים? מיתעניין חח
פורסם 2007 ביוני 2618 שנים מחבר אם יש לך מצלמה אתה יכול אבל מקסימום לא זה בסדר תודה אחי נישמע חזק המישחק אחי כמה זמן כבר שיחקת? העלילה טובה? השליטה בDARKNESS האלה בגב שלך טובה? האויבים חכמים? מיתעניין חח משחק מעולה בכל הבחינות
פורסם 2007 ביוני 2718 שנים נשמע משחק ששווה לנסות נ.ב אני ידוע שזה לא קשור אבל, פילפל ג'ורג'י... מה הקטע עם התמונה שלך?!? היא משגעת אותי!!! (במובן הלא טוב חח)
פורסם 2007 ביוני 2718 שנים נשמע משחק ששווה לנסות נ.ב אני ידוע שזה לא קשור אבל, פילפל ג'ורג'י... מה הקטע עם התמונה שלך?!? היא משגעת אותי!!! (במובן הלא טוב חח) חחחחחחחחחחחחח גם אותי. נראה לי זה זמר תורכי חי חי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.